3 motive sa alegi un sistem de ventilatie cu recuperator de caldura, de la Altecovent

Iarna nu-i ca vara si invers si iti dai seama de asta cu fiecare sezon ce trece. Dupa ce trece iarna te gandesti serios la ce metoda sa mai aplici pentru a avea si mai mare eficienta termica acasa. Chiar daca nu poti sa scazi din cheltuielile aferente consumului de caldura, atunci cel putin sa mentii cat mai bine caldura in casa. Iar cand vine vara te gandesti cum sa faci astfel incat sa ai o clima sanatoasa in  casa si aceasta sa nu insemne aer plin de praf.

Mai eficient ca alte variante, un sistem de ventilatie cu recuperator de caldura este dovedit a fi o solutie atat pentru cei care stau in spatii mici de tip apartament la bloc, cat si pentru cei care locuiesc la casa. De asemenea, este un tip de sistem adaptabil pentru tipul de locuinta, daca vorbim de cele noi in faza de constructie sau de cele mai vechi.
ura

De ce sa alegi un astfel de sistem si cum te poate ajuta Altecovent

Atunci cand faci o alegere pentru casa ta ai in vedere cat de rentabila este. Fata de un simplu ventilator sau poate comparabil cu un aparat de aer conditionat, un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura nu il montezi si demontezi oricand. Dar este menit sa te ajute. Iata un top al avantajelor si cum te ajuta in acest sens Altecovent:

#1 Faci economii la consumul de caldura

Iarna in mod special marele avantaj este ca nu va mai fi necesar sa deschizi geamurile pentru a aerisi. Pentru ca astfel faci pierdere de caldura. Un sistem de acest gen te ajuta insa sa mentii aerul din incaperi curat, filtrat, recuperand caldura de la cel ce il evacueaza si transferand-o la aerul ce intra in incapere.

#2 Imbunatatesti aerul din casa

Mai ales daca ai probleme cu umiditatea si ai o casa mai veche sa spunem, mentinerea unui flux constant de aer curat este cruciala. Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura este o solutie.

#3 Ai servicii complete, de la proiectare la montare cu Altecovent

Cei de la Altecovent sunt specialisti ai nisei si pot oferi, mai mult decat echipamentele in sine, proiectarea si montarea, cu tot ce tine de traseul tubulaturii acolo unde se impune, carotare etc.

Preturile sunt per proiect, nu sunt standard. Poti inainta o cerere din pagina oficiala pentru o estimare de cost.

Contact:

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

0753 967 762

Leave a Reply