4 pasi de urmat atunci cand vrei sa iti deschizi un magazin second hand

Trecerea anilor a demonstrat ca o astfel de afacere este chiar profitabila in momentul de fata. Avand in vedere ca lumea va cauta intodeauna calitate la un pret cat mai mic, viitorii antreprenori, mai ales pe aceasta linie de profil, ar trebui sa nu treaca acest lucru cu vederea.

Cum deschizi un magazin second hand? Cum faci ca totul sa mearga ca pe roate? Pare simplu, insa de fapt nu e chiar asa, iar in cele ce urmeaza iti voi spune si de ce. In primul rand, increderea pe care clientii ti-o ofera este prima actiune care iti va afirma daca vei avea sau nu succes pe viitor. Primul pas l-am enuntat, sa trecem de acum la urmatorii si anume:

  • Furnizorul tau = cartea ta de vizita

Tot ce tu vei avea in stoc trebuie stabilit de la bun inceput cu furnizorul – ce sa iti aduca nou la urmatoarea comanda, de ce ai mai avea nevoie si asa mai departe. Conteaza extrem de mult cum iti alegi furnizorul pentru ca oamenii pun un mare accent pe calitatea produselor – nu uita acest lucru!

Daca nu stii cui sa ii ceri ajutor am o recomandare pentru tine si anume TopTextil, cu site-ul oficial imbracamintesh.ro. Top Textil este importator direct de marfa din tari renumite pentru nivelul de trai ridicat, deci cu siguranta iti va furniza tot ce este mai bun.

  • Alege marfa in functie de sezon

Inca suntem in mijlocul sezonului rece, deci imbracamintea si incaltamintea de iarna groase sunt la mare cautare. Stii prea bine ca putini vor fi cei care vor cumpara acum de la tine tricouri, de exemplu. Toata lumea se axeaza pe articole vestimentare de sezon ce le pot stimula factorul termic – ai in vedere acest lucru!

Top Textil ramane recomandarea mea in continuare pentru ca te poate ajuta in acest sens. Echipa iti poate furniza oricand articole vestimentare pentru orice sezon, dar deja am lamurit de ce ai avea nevoie acum. Ei dispun de un depozit haine second hand din care vor alege cele necesare si pentru magazinul tau, business-ul in continua dezvoltare. Se poate spune ca Top Textil este rampa ta de lansare spre o afacere si o ulterioara cariera de succes in acest domeniu.

  • Consulta-te cu profesionisti ori de care ori simti nevoia

Este destul de dificil sa incepi un nou business, indiferent de domeniu. Daca esti la inceput de drum, nu esti familiarizat cu tot ce presupune o astfel de afacere, iti recomand sa te consulti mereu cu experti in acest domeniu.

Revenim din nou la recomandarea mea deoarece echipa este mereu dispusa sa te ajute. Mai exact, ei iti pot oferi consultanta de care ai nevoie, totul gratuit. Avand in vedere ca Top Textil este atat importator, cat si furnizor, cu siguranta te poate ajuta si in ceea ce priveste consultanta – echipa te asteapta cu cele mai bine sfaturi si strategii.

Te invit sa accesezi imbracamintesh.ro pentru a vedea cu ochii tai cate lucruri a pregatit deja echipa Top Textil pentru viitorul tau business.

Aceasta postare a fost citita de 448 ori !

Comments

comments

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Magda /

    Mi-a placut articolul, multumesc mult pentru sfaturi.

Leave a Reply