Achiziționează o camera climatica NUVE și alte produse de nișă de pe precisa.ro

Când vine vorba de performanță, indiferent de domeniu, practica este cea care ne aduce mai aproape de succes. În domeniul științific, nimic nu este realizat de pe o zi pe alta. Mereu se fac teste, se verifică variante și se întrunesc rapoarte de evoluție. Pentru rezultate relevante, este nevoie și de aparatură potrivită.

Camere climatice pentru laboratoare și nu numai

Produsul care urmează să fie scos pe piața de consum trebuie testat în prealabil. Această testare se produce într-un laborator specializat din care nu trebuie să lipsească camera climatica NUVE, închisă ermetic. Cu ajutorul acestor camere se pot stimula diverse condiții de trai, prin schimbarea temperaturii. Ciclul de funcționare imită fusul orar al unei zile. Orice este depozitat în interiorul acestor camere climatice va beneficia de condițiile reale ale mediului înconjurător.

O astfel de camera climatică este folosită cu succes în mai multe industrii pentru a testa anumite produse, spre a le urmări reacția, rezistența la evoluția la anumiți factori induși. Pentru detalii suplimentare, vezi si articolul acesta.

Precisa- distribuitorul de care ai nevoie

Atunci când ești în căutare de aparatura de laborator știi că o vei găsi la Precisa. Există o gamă variată de produse ne nișă. Sunt disponibile kituri de testare rapide, produse microbiologice, sticlărie și consumabile pentru laborator, reactivi și chimicale, ustensile și nu numai.

Accesează site-ul precisa.ro pentru mai multe informații referitoare la echipamentele de laborator disponibile pentru diverse domenii de activitate.

Asistență tehnică oferită de o echipă de specialiști

Dacă întâmpini probleme ce țin de funcționalitatea produselor achiziționate, ai la dispoziție o echipă de specialiști care să te ajute. De la aceștia vei afla informații ce te vor ajuta să montezi corespunzător aparatura, dar și unele de care te vei folosi pe toată perioada în care apelezi la funcțiile produsului.

Investiția ta este importantă atât pentru tine, cât și pentru cei de la Precisa. Problemele pe care le vei întâlni se vor soluționa în cel mai scurt timp posibil și vei fi primi sfaturi pentru a prelungi durata de viață a produselor tale. Apelează cu încredere la ajutorul lor!

Achiziționează un produs de calitate care să te ajute în realizarea oricărui obiectiv. Testarea produselor se face la unele dintre cele mai înalte cote cu ajutorul echipei de la Precisa!

Date de contact:

office@precisa.ro

SIBIU:0731 333 834

IAȘI:+40 232 256 250

SLATINA:+40 731 333 835

Leave a Reply