Acoperirea cu pavaje trebuie făcută de specialiști!

Dacă dorim să ne amenajăm în mod profesionist exteriorul unei locuințe sau al unui birou, e bine să apelăm la o firmă care să ne poată oferi servicii complete (consultanță, transport, montaj și întreținere). Acoperirea cu pavaje a unei zone de teren trebuie realizată neapărat de specialiști.

Ei bine, firma Globall Design Online SRL ne poate oferi astfel de servicii complete, punând în vânzare în magazinul propriu, la prețuri rezonabile, o gamă variată de peste 1300 de modele de pavaje, dale, piatră decorativă, borduri și multe altele. Firma livrează comenzi în toată țara.

Iată categoriile de produsele comercializate la Globall.ro: bănci, blocheți, borduri, bolțari, decorațiuni grădină, focare, iluminat, jardiniere, mulci, pavaje, piatră decorativă, piscină, rigole, scoarță decorativă, soluții de curățare și întreținere, substrat flori, trepte, ziduri-garduri.

Dacă suntem interesați de pavaje, lucrătorii de la Globall ne vor da cele mai bune sfaturi, ne vor ajuta să alegem pavajul optim pentru noi, ni-l va aduce la adresa indicată, iar o echipă de profesioniști îl va monta și ne va dezvălui secretele unei întrețineri perfecte. Trebuie să știm că avem de ales dintre 234 de modele de pavaje!

De exemplu, pavajul Amplio Mix Color 40x40x6 cm poate fi de culoare portocaliu-antracit (cu prețul/mp de 74,49 lei), alb-antracit și alb-portocaliu (ambele cu câte 5,50 lei/mp în plus).  Acest pavaj constituie un amestec de culori care conferă stil și eleganță, unui ambient exterior pentru grădină.

Din titulatură putem observa că Amplio Mix Color are dimensiuni mari (un pătrat cu latura de 40 cm și gros de 6 cm) imitând piatra autentică. Este perfect în special pentru spații mari și are durata de viață mărită datorită sistemului Aqua Protect.

În schimb, Appia Antica 40x40x4 cm sunt niște dale cu aspectul apropiat de natură, cu o  rezistență crescută, cu prețul/mp de 66,99 lei. Culoarea acestor dale, roșu vulcanic sau gri vulcanic, conferă căldură mediului ambiant, fiind ideale pentru alei și pentru terasele de pe lângă casă.

Globall ne va oferi cele mai bune soluții la toate problemele legate de amenajarea exterioară. Avem la dispoziție toate tipurile de pavaje: pavaje și dale premium, pavaje și dale import, pavaje și dale medii, pavaje și dale standard. Cu siguranță, ne putem baza pe competența și pe experiența de peste 15 ani de activitate în pavaje a celor de la Globall.ro.

Indicii care arată că pavajul a fost montat corect

Pavajul prezintă liniaritate, nu se produc în timp denivelări sau „valuri”. Deci stratul suport a fost executat corect, fiind suficient de gros, iar calitatea materialelor a fost corespunzătoare.

Materia primă pentru stratul suport e un amestec de balast fără pământ, piatră spartă și piatră concasată (cea mai rezistentă în timp). De asemenea, e nevoie ca stratul suport să fie bine compactatat.

Nu se formează bălți pe pavaj. Fiind montat corect, pavajul are o pantă de minim 1%, pentru ca apa de ploaie să fie astfel direcționată spre rigole și guri de scurgere.

Pavelele au un aspect uniform. Pavajul e omogen, compact, intact, cu culoarea uniformă. Trebuie ca pavajul să nu-și schimbe repede culoarea, acesta spălăcindu-se, din cauza folosirii unor pigmenți necorespunzători.

Rosturile trebuie umplute total cu nisip, pentru a nu se mișca pavelele, care s-ar putea ciocni, prezentând ruperi ale marginilor și deformări. Astfel, pavajul va rămâne stabil.

Atenție la zonele cu pantă! Dacă pavajul e montat într-o pantă prea mare, precipitațiile pot îndepărta nisipul dintre rosturi și de sub el.

Marginile exterioare nu prezintă fisuri. Practic, dacă stratul suport de dedesubt ar ceda, colțurile s-ar rupe, deci fundația ar prezenta defecte. După câteva cicluri de îngheț-dezgheț, pavelele trebuie să nu prezinte fărâmițări.

Grosimea pavajului e corespunzătoare. Așa-zisa economie care s-ar face alegând pavele prea subțiri, ar duce la compromiterea pavajului.

Pe site-ul Globall.ro putem găsi și sfaturi competente cu privire la îngrijirea corespunzătoare a pavajului.

Firma Globall Design Online SRL este situată pe Șos. București-Ploiești, km 19, în apropiere de Balotești.

Email: office@globall.ro

Are program de luni până vineri între orele 8:30 și 16:30; sâmbătă între 9 și 14. Telefon: 0745 434 433/ 0722.365.715

Aceasta postare a fost citita de 471 ori !

Comments

comments

Leave a Reply