Află de ce să investești în perne auxiliare Volkswagen Polo

Un Polo, așa cum obișnuim cu toții să spunem, este una din mașinile accesibile. Mică, compactă, perfectă pentru traseele din oraș, un Polo este și ușor de întreținut. De altfel este și alegerea celor care își doresc să nu investească exagerat de mult în mașina deținută.

Merită să investești în perne auxiliare Volkswagen Polo? Află din rândurile ce urmează de ce da, de ce nu și mai ales de unde să cumperi pernele auxiliare dorite.

Pernele auxiliare, un plus al suspensiei existente

Despre pernele auxiliare trebuie să știi că sunt accesorii auto pentru care nu ai nevoie de omologare RAR. Le poți monta mașinii tale, doar dacă aceasta are arcuri elicoidale, pentru că astfel de perne sunt montate în interior. Nu presupun să modifici suspensia, să înlocuiești ceva la mașina în cauză, să riști ceva din punct de vedere al siguranței acesteia. Sunt efectiv o completare, menită să îți îmbunătățească confortul când ești la volan sau pur și simplu când ești pasager într-o mașină dotată cu perne auxiliare.

Care sunt efectele benefice? Pentru cei interesați, PerneAuxiliare este unul din furnizorii care pun la dispoziție astfel de produse. Tot aici, la fiecare kit în parte descoperim care sunt avantajele acestora. Este vorba despre:

  • Faptul că ridică garda de la sol, înalță mașina cu câțiva centimetri. Este o diferență notabilă, mai ales în cazul celor care au mașină joasă. În plus, când transporți marfă și adaugi presiune pe suspensii, ai nevoie de un plus de ajutor. Deci aceste perne sunt ce ai nevoie.
  • Cresc stabilitatea mașinii, mai ales în viraje și când conduci transportând marfă.
  • Atenuează șocurile și vibrațiile, astfel încât atunci când circuli pe drumuri neuniforme, accidentate, să nu mai resimți la fel de tare balansul.

Ai kit complet, la un preț fix

Dacă aceste accesorii te-au convins, trebuie să știi că le poți cumpăra de la PerneAuxiliare. Sunt de marcă AirPower și vin în kit complet, adică cu toate accesoriile incluse. Sunt ușor de montat și în acest sens vei primi și consilierea necesară. Îți sunt puse la dispoziție video-uri despre cum să fie efectuat montajul și câtă presiune trebuie să aibă aceste perne. Le poți avea mai moi sau mai ferme, respectând însă standardele de siguranță, cu valorile minime și maxime.

La acest furnizor prețul este unul fix, iar seturile sunt complete, includ până și bucșele de poziționare sau instrucțiunile. Sunt potrivite pentru fiecare tip de mașină în parte, așadar nu te preocupă de ideea compatibilității.

Să cumperi sau să nu cumperi? Asta e întrebarea

Având în vedere costul accesibil, faptul că nu vei face mari eforturi în acest sens, că le poți monta și demonta foarte ușor, unii ar spune că merită. Mai ales dacă transporți adesea marfă și îți dorești să protejezi suspensia mașinii și în același timp să îi prelungești viața.

Singurul inconvenient ar fi acesta, al prețului sau faptul că unii au neîncrederea că pernele vor rezista. Ai însă garanție valabilă un an.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Leave a Reply