Aftershock. Un film GENIAL!

Demult n-am mai văzut așa un film frumos. Ăsta are numele de Aftershock. Acțiunea se petrece în Chile.
Erau 2 rusoaice, surori, cu încă o prietenă și astea se împrietenesc cu 3 flăcăi. Un american sau ce naiba era, că toți vorbeau cu accent de mexicani get-beget, iar ăilalți doi erau cilieni.
Unul dintre ei, un gras chel și bărbos aducea cu tâmpitul ăla din Marea Mahmureală, ce-i dădea un fin iz comic filmului. Doar uitându-te la ăla te așteptai să facă vreo tâmpenie.

E și tipii ăștia 3 porniseră prin toate cluburile posibile și imposibile, doar-doar americanul ăla apucă și el să tragă de-o țâță.

Și la un moment dat, ce-i vine în minte lui Pollio ăla, bărbosul. Să meargă la Villalobor-drakus. Un super-mega-uber club de fițe aflat în favelele săracilor.
Cum e la noi Bamboo-ul, pe strada aia desfundată și plină de câini.

Zis și făcut, hai la club. Poze pe drum, se mai ceartă cu un muncitor de la lifturi, care ăla de 15614653 de ani era acolo pus să manevreze lifturile alea. Lifturi care urcau de la stradă, sus în favele.

Ei, ajung ei la club, dă-i cu băutură, dă-i cu jointuri, dă-i cu dans și minimal. Guleai în toată regula.
bscap0248

Și se pune măi fraților pe dănțuială pământul acoloșa. De pică dracului toată șandreamaua aia de club de fițe. Majoritatea mor p-acolo, unii ieșind pe străzi, deoarece se prăbușise și închisoarea, care era p-acolo prin zonă, iar deținuții au evadat.

Unuia dintre tipi îi tăiase mâna un raft d-ăla mare cât o zi de post de băuturi. Bă ce mi se scurgeau ochii după băuturile alea…

aici era și-o fază comică. Ăla își căuta mâna pe sub bar, o găsește, mai vine un mic seism și bolovanul scapă mâna pe jos. Și o iau ăia în picioare d-ici până colo, ca-ntr-un meci de fotbal cu zombie sau leproși. Cam aia a fost singura fază de râs din film. Mă rog, na, nu-i nimic de râs, dar tocmai d-aia râzi.
E exact ca faza de mai jos. Să râzi, să plângi, să te rogi?

Până la urmă găsesc ăștia mâna amărâtului și o bagă la una dintre gagici în geantă. Și când să iasă pe ușă, se mai dărâmă o parte din clădire de omoară alte câteva gagici amețite precum curcile bete de absint.

Și pe ei îi salvează femeia de serviciu a clubului, care-i cheamă pe un culoar, prin spatele clubului, pe unde numa ea știa. Și se urcă baba pe o scară și deschide chepengul. Exact atunci trece o mașină și-o face praf, deoarece ea deschisese chepengul ăla fix în mijlocul străzii.

Reușesc cei aproape 6 inși ai noștri să urce. Zic aproape 6, deoarece ăla cu mâna tăiată abia vorbea, abia se mișca. Și pe străzi era nebunie nene. Ăia săraci din favele plus parte din pușcăriași făceau legea. Dădeau foc la forțele de ordine folosind cocktailuri Molotov, nebunie în toată regula. Și unu îi smulge geanta gagicii cu mâna ăluia în poșetă și fuge.
Ăla urla după mână, aia plângea ca proasta. Parcă avea un vibrator meseriaș în geantă, dar cine știe…

Ăștia încearcă să urce cu liftul ăla la înălțime, deoarece porniseră alarmele de tsunami! Lumea era înnebunită p-acolo, iar ăștia voiau să intre în față. Asta deoarece Pollio ăla, bărbosul era plin de bani, ta-su fiind nu știu ce sculă de basculă. Că a zis hai să-l sune că are elicopter și vine să-l ia. Numai că erau la pământ rețelele GSM…

Și de aici tot filmul devine o fugă după viață. Un film superb, pe care vi-l recomand din inimă, plămâni “și dacă vrei să faci un drog, și din ficat!”
bscap0246

There are 6 comments left Go To Comment

 1. vasilache daniela /

  Multumesc pt recomandare 🙂 Ramane programat pt weekend!

  1. Spanac / Post Author

   Cu plăcere. E mișto. Păcat că nu-s multe filme făcute așa…

 2. Teglas Adrian /

  Suna interesant. Sa vad daca ii gasesc un loc in program 😀

  1. Spanac / Post Author

   Musai tre sa-i găsești!

 3. Caffe91 /

  Pare frumos si cred ca o sa il vad cand o sa am timp si chef de un film. N-am mai vazut un film bun de foarte mult timp. Ultimul a fost “Harold and Kumar fug din Guantanamo Bay” sau ceva de genu. Am ras la filmul asta de m-am prapadit..

 4. Pingback: Chinezii sunt mulți, de aceea unii îi urâm din tot sufletul. /

Leave a Reply