Ai merge în fundul gol pe stradă ca să faci reclamă?

Am o idee. Una din miliardele de idei geniale. Ai merge în fundul gol pe stradă ca să faci reclamă?
Pe vremuri erau pancarde d-alea mari, prinse cu curelușe. Le lua omul pe umeri ca pe un poncho, o pancardă era în față, alta în spate. Și era scris cu litere de-o șchioapă.
STOP!
AVEȚI ÎNTÂLNIRE?
STOP!
ÎMBRĂCÂNDU-VĂ LA MAGAZINUL NOSTRU VEȚI DA GATA PE ORICINE!
STOP!

Așa era moda prin anii 40. Dacă nu mă credeți, vedeți aici
1941
Era mișto și fain. Na, pe mină mă apucă des nostalgia anilor 40. Pe lângă răzbel, treburile erau mult mai mișto. Dar na, ziceam de unde ai merge ca să faci reclamă?
Știți reclamele alea de mare răsunet împotriva uciderii animalelor pentru piele? Cu niște gagici goale p-acolo și mânjite de “sânge” ca și cum ar fi fost belite?
Aia e un tip de publicitate șoc. Și de răsunet. Lumea nu va uita prea repede 5-6 gagici goale pușcă și vopsite cu roșu.

Eu aș face altceva. Bine, nu eu personal, am zis că am o idee genială, nu că o voi pune în practică. Deși pentru suma corectă de bani, de ce nu?

Se ia un tip bine. Ceva la 1.80, brunețel, oleacă de bărbuță d-aia de 2 zile, atletic așa cu ceva mușchiuleți. Genul ăla de păpușă de pe podium de face să leșine primul rând de gagici, mai ceva ca la concertele lui Michael Jackson. Nu contează că tipul e pe invers, leșină femeile de parcă a dat boala-n ele ca Spanacul în cireșe…
Theo-Theodoridis

E și tipul ăsta se îmbracă cu-n șort de culoarea pielii dar desenat frumos cu organe genitale și bucuțe. Și i se dă drumul pe stradă.
– Bun, și unde e reclama în imaginația ta cu tente homosexuale?

Pe spate tipul va fi tatuat. Cu ceva scris.
DACĂ VREȚI SĂ MĂ ÎMBRAC, MERGEȚI CU MINE LA MAGAZINUL CUTĂRICĂ SĂ NE ÎNȚOLIM!
NUMAI DE LA MAGAZINUL CUTĂRICĂ MĂ VOI ÎMBRĂCA, HAINELE ALTOR MAGAZINE ÎMI PROVOACA IRITAȚII, DISCONFORT, STĂRI DE LEȘIN, DURERI DE CAP ȘI DIAREE.

Și zic de bărbat, deoarece lumea se va uita cu dezaprobare la el. Dacă era vreo gagică bine dotată, lumea uita reclama de pe spatele ei. Le va rămâne în minte doar ce lăptărie generoasă avea.
peta
Pe când la un bărbat e alta. Nu ești de acord cu el să iasă gol pe stradă. Zic că e cu șort și nu gol pușcă, ca să nu-i dea amendă miliția. Așa îl lasă în pace. E haină cu model. sau șort cu penis în cazul de față. Plus reclama de pe spate, care va rămâne în mințile tuturor.
Eu unul așa aș face o reclamă meseriașă.
Numai că nu cunosc pe niciun tip bine și nici n-am șort d-ăsta cu model…
Păcat că n-ar merge asta făcută și pe timp de iarnă…

N-aș mai fi dezbrăcat, că m-aș înțoli cu niște hăinuțe de calitate, un hanorac Adidas  cu glugă, pantaloni bumbac cu multe buzunare (da, mare minune, au numărul 52, deci mă cuprind și pe mine!), iar în picioare aș lua niște cizme cu față de pantof. E pentru prima oară când văd așa ceva la noi la magazine. Văzusem la un coleg, se întâlnea des cu diverși clienți și avea în picioare pantofi eleganți. Dar de fapt erau cizme de astea!

cizma hanoracpantalon

Și dacă ești băiat deștept, te abonezi la newsletterul LaRedoute și primesti cadou 30 Ron. Fii primul care află de super ofertele de Black Friday!

There are 8 comments left Go To Comment

 1. Aurora Toma /

  Cum l-ai ales pe Theo Theodoridis, marea mea feblețe! Recunosc că o astfel de reclamă ar merge în cazul meu, m-aș duce să mă-nțolesc cu el de la cutare magazin, dar să știi că există și reacții adverse. Eu am postat o poă cu el pe wall și multe femei mi-au zis că pare nespălat. Acum nu știu, or fi româncele pretențioase și-or vrea numai bărbați rași și ferchezuiți…
  Nu știu dacă e gay de la mamă-sa, dar de când a intrat în pușcărie pentru consum de droguri (parcă) sigur e pe invers! Cred c-a făcut furori în inchisoare.

  1. Spanac / Post Author

   Nu cred că era. Habar n-am. Însă cine știe, la bulău acolo cum au tăbărât ăia pe el…
   N-a intrat pentru consum, ci pendru distribuție. 4 kile și 160 de grame. Le transporta dintr-un loc în altul. Păcat de el, că e băiat frumușel…
   Aia e nasol, că drogurile nu țin cont de nimic…

   1. Aurora Toma /

    Așa-i! Nu mai țineam minte exact care era treaba cu drogurile, dar știu că a fost ceva scandal prin presă când l-au arestat, el fiind unul dintre puținele modele masculine de succes din Grecia.

 2. Haotik /

  Prin 2000 Cosmina Pasarin (parca) a mers intr-un jeep cu fundul scos pe fereastra pe care scria zero.ro un site cred ca de Pro la vremea aia la o emisiune cu Vlad Craioveanul din ce imi aduc eu bine aminte.

  1. Spanac / Post Author

   Nu știam c-a făcut asta… Eu mi-am amaginat ce-ar fi mișto să se facă. Dacă acea… să zicem cucoană a făcut așa ceva, a fost o bună strategie de marketing.

 3. electrician autorizat /

  ar fi interesant
  eu as alege pe cea cu fetele si cred ca multe lume ar tine minte numele firmei
  ceva de genu asta e firma aia cu alea dezbracte nu?? :))))

  1. Spanac / Post Author

   Trebuie pusă în practică treaba musai :))

 4. Pingback: Castigatorii campaniei Blog Friday 2013 | Blog Awards /

Leave a Reply