Altă prostuță

Cine vrea să vadă altă prostuță? Nici 16 ani, dar e “as” în automobile. Conduce mai abitir decât Ken Block și-ți dă sfaturi de echipa de mecanici McLaren își ia notițe!
Se pune întrebarea asta:
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA MASINA SI DE PRETUL EI?

“MERCEDES-BENZ 190, caroserie 201, cutie automata, culoare maro metalizat, vopsea originala, jenti magneziu, anvelope noi, functioneaza si arata impecabil, inmatriculata in Romania, timbru de mediu achitat, neg….” preț 3100 euro. Și-mi dau și eu cu părerea.
mercedes-190

Eu Spanac mercedes de minoritari ciorditori. ce face cu banetul ala, pune la cheta sa-l aduca pe cioaba in tara? nu merita mai mult de 1200 de euro masina. dar prost e cine da, nu cine cere. vazusem pe ebay niste ericsson t28 la 400 de dolari. si licita lumea la ele… lumea e tampita. unii n-au dupa ce bea apa si altii se scalda-n aur…

Ruben Motora spanacule, ia si te informeaza ce inseamna mercedesul asta, apoi comenteaza.

Diana Elena hei Spanac ! as fi de parere ca tiganul esti tu ! invidia asta te omoara :))

Eu Spanac nu, nu ma omoara. chiar nu-mi dorec un mercedes 190. a fost 15 ani masina exclusiv a tiganilor. de toti au vandut-o ca sa nu fie asemanati cu ei. se fureau cate zece pe zi din germania. dar ce vorbesc eu, voi nici nu erați născuți în 1992…
Diana Elena nu stii sa apreciezi o marca buna . asta e parerea mea . prefera in continuare sicriele pe patru roti sh ai sa ajungi sh tu inainte de vreme in mormant

Eu Spanac e o amenintare fata? vezi ce mama dracului scrii!

Diana Elena nu Spanac . nu are de ce sa fie o amenintare , fiecare intelege ceea ce vrea . cand am spus sicriu pe patru roti m’am referit la marcile astea venerate de majoritatea soferilor : volswagen , ford , chevrolet , hiunday etc . dar daca tu ai luat’o drept amenintare , e strict treaba ta , nu a mea .

Eu Spanac ai zis sa ajung in mormant. sa-ti zic si eu aceeasi chestie? nu ca amenint copilițe  pe net. n-ai nici 20 de ani si te dai isteata, despre niste chestii care te depasesc total. in plus jignesti lumea in mod gratuit. fa-ti acolo temele, sa nu pici iar examenul de bacalaureat

Nu contest că e mașină bună. Ideea e că i s-a dus buhul de mașină de țigani. Și ori ți-o sparge vreun colorat din alt cartier, ori te oprește nițel Poliția să te întrebe de acte și drăcii. Și poate vede unul mai ager la priviri cum e pusă altă serie pe blocul motor.

Și de ce spun asta? Am copilărit în Turnu Severin. Se furau cam 10 mercedesuri d-astea din Germania. Pe zi. TOATE intrau prin țară pe la Severin. Prin Yugoslavia. Sau Serbia și toate țările de-s acolo. Toate erau furate de țigani. Toate erau apoi conduse de țigani. Era plin Severinul de Mercedesuri 190. Când a avut nuntă nuș ce bulibașă de la Strehaia, TOȚI nuntașii aveau câte un Mercedes 190.
Da, am început să mă irit. Toți idioții care se apucă să mă jignească în mod gratuit, vor primi același răspuns. Auzi tu, vine o copilă de 15 ani să-și laude mașina lu’ ta-su, furată din Germania acum 20 de ani. Că e mașină de lux, ce Bentely sau Gumbert Apollo nene. Mercedes 190!

tigar

Eu personal am avut ocazia să cumpăr unul cu 500 de dolari. Atenție, dolari, nu euro. Acum 3 ani. N-avea nici 10.000 kilometri la bord. Vopseaua lucea pe ea, nu avea pic de rușină, era și puțin tunată cosmetic (spoilere, eleron etc). Avea niște anvelope de la Anvelopex extraordinare, noi nouțe.

Și cu ocazia asta mi-am adus aminte că un prieten voia să-și cumpere anvelope vara. Voia să meargă undeva, pe la marginea Bucureștiului, să dea 500 lei pe-o anvelopă. I-am zis că-i nebun. I-am arătat alternativa online. A zis că dacă știa de Anvelopex își lua de anul trecut, nu-și lua niște gioarse la mâna a doua pe care-a dat oricum o căruță de bani. Deh, unde nu-i cap, vai de… anvelope!

Nu l-am luat. N-aveam cui să-l vând mai încolo. Și mai știi ce furgăsire era și ăla? Ciordit de acu 20j de ani de la nemți și ținut 15 ani în garaj? Ce, n-au mai fost cazuri?

Leave a Reply