Altă zi de joi, alte filme văzute

Continui seria de filme vizionate în ultima vreme. Azi două filme avându-l protagonist pe Danny Trejo…

Primul este Dead in Tombstone, o tâmpenie fără margini, filmat în România, cu actori români. Mă, de la filmele alea vechi de genul Aurul, pruncul și ardelenii, accentul românesc în filmele americane e același. Jalnic. Asta ca să nu vorbim de jocul actoricesc… Mă rog, trecem peste astea.
Danny avea o bandă de vreo 7 bandiți, adică el era șeful, iar ăilalți 6 subalternii.
Și se duc ei să-l salveze pe unul dintre ei de la spânzurătoare. Îl salvează p-ăla după ce au omorât toți oamenii d-acolo de la judecată, și fug cu el peste munți, dealuri, mai ceva cum fugea calul ăla alb în Tezaur folcloric…

Și ajung ei într-un orășel. Acolo se săpa în munți după aur. Și banda asta se întoarce împotriva lui Danny Trejo. Îl împușcă de multe ori și bulangiul moare. Ajunge în iad, unde satana era Mickey Rourke. Și ăla îi dă drumul înapoi pe pământ pentru fix 24 de ore. Ca în loc să ia sufletul lui, mai bine să ia 6 suflete, ale ălora de l-au omorât.
Și vine ăsta înapoi pe pământ și începe să-i vâneze pe ăia. Film mai prost n-am văzut de la The 25 reich încoace! Măcar pentru o secundă am văzut-o pe Jojo cum fugea cu silicoanele goale…

Al doilea film e Zombie Hunter. Filmat în Ungaria, numai c-o mână de actori. Niciun ungur însă.
Filmul începe cu povestea unui drog roz, pe care după ce ți-l injectai în mod repetat, o luai razna și omorai oameni ca să-i mănânci. De asemenea, 99% din sângele din film era roz.
Și-l arată pe un flăcău, un macho man, un ciumeg d-ăsta, Hunter îl chema cum conducea el prin deșert așa. Și vede um zombie pe stradă, dă cu mașima peste el. Iar ăla se sparge ca un balon și-i umple mașina de bale roz. Așa ceva…
Și mai merge el ce mai merge și-l împușcă careva. Se răstoarnă mașina și el leșină.
Și când se trezește era o bunăciune toată călare pe el. Și așa află gagiul că mai sunt câțiva supraviețuitori. aia bună, ăla de la împușcat, un gras infect, încă o gagică și frate-su de 16 ani, un cretin și ăla, un moș și părintele Jesus. Adică Danny Trejo. Care omora zombie cu securea.
jade jesus

Și pleacă ei să zboare cu-n avion pe o insulă nelocuită, să repopoleze planeta de acolo, cu alea 2 gagici. Numai că vin zombie și îl omoară pe grasul ăla, apoi pe bunăciune o taie un descreierat cu drujba (un semi zombie d-ăla, doar mânca oameni fără să fie zombie propriu zis), îl omoară și pe moșul ăla. De rămân în viață gagica aia cu frate-su și cu Hunter. Părintele Jesus se lupta cu-n zombie enorm, o imensitate generată pe computer. Care-l decapitează până la urmă. Și ăla moare fără cap, dar având timp să îngenuncheze și să se roage cu mâinile apropiate…

Fac aici o paranteză. Legat de animațiile astea pe calculator, sunt destul de dificil de creat. În plus, un computer de duzină, oricât de performant ar fi el, n-ar prea face față. De aia am văzut când un prieten făcea animații avea un computer industrial de la IDmag.
bscap0379

bscap0381

bscap0384

bscap0386

bscap0388

Și vin alți zombie din ăia mari, luptă cu macho man ăsta, Hunter, bagă ghearele în el și ăsta scapă o grenadă într-o baltă de benzină. Și sar în aer. Scapă doar gagica aia cu frate-su. Și pleacă Dumnezeu știe unde.

Și la final îl arată pe Hunter rănit, ars pe juma de față, dar în viață. Și comentează în timp ce-și aprinde o țigară:
– Au crezut că m-au omorât, dar i-am ucis eu pe ei, mama lor de zombie nenorociți. De nimic nu-s în stare. Dacă vrei să faci ceva ca lumea, trebuie s-o faci cu mâna ta!
ȘI SCOATE CUȚITUL ȘI-ȘI TAIE GÂTUL. GATA FILMUL!

There are 3 comments left Go To Comment

 1. Rudolph Aspirant /

  Ha ! Ha ! De mult nu am citit o recenzie de film asa misto ! Pe de alta parte, zau, nu stiu daca e asa de recomandabil sa mai citesc de pe blogul tau ca am impresia ca ma corupi la mentalitate si exact de asta am eu nevoie acuma…zau, esti ff dulce (de citit, ca altfel nu pot sa opinez desi nu zic ca nu ar fi posibil sa fii dulce si in real life), dar ff periculos, numai ce citesc asa de la tine si parca imi doresc sa incep sa calc in strachini, si sa fac chestii spontan nesabuite si total nerecomandabile in acest weekend.

  1. Spanac / Post Author

   Să calci în străchini? Ia vreo două-trei farfurii, scapă-le pe jos și joacă-le-n picioare. Nebunie fără margini!

 2. Mara /

  Dragute filme 🙂 Imi face placere sa le revizionez.

Leave a Reply