America. Fuck you!

americaBăi, e ceva de speriat. Fuck you, America!
Ieri am avut blogul picat, după cum s-a observat, c-a ajuns să mă caute lumea prin vecini și prieteni.
– Coane, ce-i cu Spanac?
– Nu știm, îl văzusem la coadă la unt.
– Și după aia?
– Nimeni nu știe!

Mister băi, mister. Acu s-a reparat totul. Nu prin bunăvoința lui Obama. Fuck you!

Flăcăii de la Namebox au făcut minuni și-n juma de oră de la urletul de disperare “bă, nu merge blogul ce mama dracu? Io degeaba stau pe moca, să nu-mi merge? fuck you!“, au reparat problemele.
Care, cică, zic gurile rele (să mă pleznesc peste bot…) le-am creat eu!

Mă apucasem ieri să scriu ceva. Asta ducă ce și-a revenit blogul. Băi, dar așa fără chef n-am fost de când trebuia să merg până în capuil ălalalt al urbei doar ca să citesc un afiș. Pe nămeți. furtună și ploi. Habar n-am, ceva nasol. Am scris 15 posturi. De fapt 7 titluri și vreo alre 8 titluri cu câte 5-6 cuvinte dintr-o frază, la conținut. Fuck you, America!

Și de ce tot zic ceva de America? Iete așa, că mă enervează. Că am draci și nechef. Lene amestecată cu silă, sfârșeală și rău. Ceva de prin Amintirile lui Creangă, de când era el popă. Sau voia să devină.
Așa și apropos de popi. Că tot trebe să pun peripețiile din pelerinaj, adică ziua de duminică, hai să fac un calcul.

Erau 7 autocare. Cică pe lună sunt cel puțin 10 pelerinaje. Ori 5 autocare care aparțin de BOR. La fiecare pelerinaj se ia 100-200 lei.

10 pelerinaje x 5 autocare = 50.
50 x 100 = 5.000 lei.
Asta minim!

Făcusem alte calcu mentale când eram cu chef (adică aveam chef de scris, nu beat mucea) și ieșeau niște sume astronomice. de 5-6 ori mai mari. Bani pe care BOR îi ia lunar. Deci să nu ne mirăm de faptul că din ce în ce sunt atrași de meseria asta de popă. Nu-s toți după bani, mai ceva ca evreii, însă majoritatea sunt o apă și-un pământ. Deci fuck you!

Cred că singurii care au într-adevăr har, sunt călugării și călugărițele. Păi nene, ăia n-au afaceri. Ăia nu dețin 2 X5-uri și 3 vile la Snagov! Ăia au o chilie vai mama ei. Câteodată fără curent electric. N-au TV, n-au Private Spice, n-au călușari, salarii și ceasuri Sector!
Ei trăiesc din ce primesc de la oameni. Și din ce vând icoane pictate. Cu materiale cumpărate de ei. Și ce credeți că citesc ăia? Numai cărți bisericești. Și-s fericiți. Fără smartphone în buzunar, vorbind zilnic cu Dumnezeu.

Ah, da. Majoritatea nu știți ce și cum. Că e inventat, că prieten imaginar (băi cât de oribil sună asta cu prietenul imaginar). Am două vorbe pentru voi. Exact, mai citiți!

Am să scriu alt post pe tema asta. Uite că acu m-a apucat cheful să scriu. la 3 dimineața. Adică ora 8 seara la americani. FUCK YOU!

ACEST POST ESTE LA PLEZNEALĂ. NU URĂSC AMERICANII SAU ȚARA LOR.
THIS POST IS A JOKE. I’M NOT AN AMERICAN HATER.

There are 8 comments left Go To Comment

 1. Eddie /

  Dacă nu citeam ce era sub clip… îți săream în cap mai rău ca un motan speriat! :))

  1. Spanac / Post Author

   De ce?

   1. Eddie /

    De…peche mode. Păi mie îmi plac americanii și mă înțeleg bine cu ei. De aia! 😛

    1. Spanac / Post Author

     Câți americani cunoști personal?

     1. Eddie /

      De întâlnit nu i-am întâlnit face to face, dar vorbesc cu ei de vreo 2 ani cam așa… I-am cunoscut prin intermediul canalului meu de YouTube unde am încărcat jocuri jucate pe un anumit laptop.. Mă contactau cu întrebări și așa am păstrat legătura. Recent am cunoscut o tipă de pe un site de torrente pentru filme și ne înțelegem super fain… Are 28 de ani și e din Carolina de Nord. 😛 De mic intram pe Yahoo Chat să îmi perfecționez engleza și discutam cu fel și fel de oameni din diferite țări mai ales din SUA (țara mea preferată) 😀 Îmi plac americanii pentru că nu au inhibiții și nu sunt așa de încuiați ca românii când vine vorba de umor de exemplu. Să faci o farsă pe stradă unui român e ca o înjurătură de mamă… Fiind abonat la farseori adolescenți din America, am observat că americanul gustă glumele pe deplin. De asta îmi plac americanii. 😀

     2. Spanac / Post Author

      Nici eu nu-s împotriva americanilor. sunt împotriva aborări steagului la orice rahat. De la costume de baie la hot dogi.
      am să scriu un pot nou pe tema asta.

 2. Mihaela /

  Ai scris articolul pe sistemul:Trebuie sa dau vina pe cineva pentru ca ma simt naspa..si americanii sunt suficient de departe:)
  Si eu l-am intrebat pe Eddie de tine ieri cand am vazut ca sunt probleme cu blogul. Te stie lumea deci existi:)

  1. Spanac / Post Author

   Dau vina pe americani pentru tot. Așa e când mă enervez.

Leave a Reply