Ana, cea mai șarmantă fată pe care o cunosc, lucrează la un studio de videochat

Zilele trecute, ca orice român plictisit într-o după amiază de joi, dădeam scroll prin social media și o observ pe Ana. Ana a fost și o să rămână una dintre cele mai deștepte femei pe care le cunosc. O femeie cu un caracter puternic, o femeie care știe ce vrea de la viață și o femeie care a reușit întotdeauna tot ce și-a propus. Nu este cea mai frumoasă dintre femei, dar are ceva mult mai mult de-atât: e șarmantă până în măduva oaselor. În fine. O văd, apăs Like, trec mai departe. Ceva mă face să mă întorc la poza ei, pentru că femeia arăta într-un fel și m-a făcut pe mine, femeie căsătorită, să întorc capul după ea de atâtea ori. Purta o rochie diafană și era pe ceva covor roșu.

Ana și Charm Studios, echipa perfectă!

Am abordat-o pe Ana mai mult ca s-o felicit pentru reușita ei (habar nu aveam care e aia, dar nici nu conta) și pentru că nu mai vorbisem de vreun an. Din vorbă în vorbă, mi-a spus că a câștigat premiul pentru cel mai frumos zâmbet. Zic bine, bine, dar unde? Ce concurs, ce gală, ce covor roșu, cine a mai participat? Zi-mi tot, Ano. Așa că Ana, lipsită de inhibiții așa cum am știut-o încă din liceu, mi-a spus că face videochat. Am râs, pentru că nu am crezut. Femeia arăta impecabil și tocmai câștigase un premiu pentru cel mai frumos zâmbet. Cum să facă videochat?

Pentru că, repet, e lipsită de inhibiții, a început să-mi povestească câte și mai câte: că face videochat de aproape un an, că lucrează la Charm Studios, lângă Baroul București și se amuză de fiecare dată când le spune taximetriștilor adresa și ei o întreabă: „La Barou?”. Ultima dată când am vorbit cu ea, Ana lucra la o super-multinațională din Capitală, una la care mai toate puștoaicele visează să ajungă. Era ceva director de imagine și câștiga aproape 3.500 de lei pe lună. Acum, Ana mea câștigă 5.000 de dolari pe lună, dar cred că îi merită din plin. A știut întotdeauna ce vrea de la viață, a fost asumată și pentru asta o admir și o s-o admir întotdeauna.

Bineînțeles, discuția mea cu Ana s-a terminat în Centru Vechi, la un rose, unde mi-a povestit cât de tare se distrează ea într-o zi de muncă. Și o cred! E o nebună! Fiind în Centru Vechi, adică foarte aproape de studioul de videochat Charm Studios, am dat o fugă și până acolo, să-mi arate cât de tare e. Și… e! Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt! Puteți să dați o fugă până acolo și să vă convingeți singuri! Pe Ana sigur o veți întâlni pe acolo!

Aceasta postare a fost citita de 1015 ori !

Comments

comments

Leave a Reply