Animale chinuite pe feisbuc

Văd că de la o vreme nu mai e la modă să pui poze cu pisicuțe drăgălașe, copilași frumușei și cățeluși adorabili pe feisbuc.
kid-2 kid
caine

pisica-penis

Nu, mai nou e să pui poze odioase, cu câini împușcați în cap, plini de sânge și cu pisici decapitate. Și fel de fel de comentarii adiacente stupide.

1 like = o palmă criminalului
1 share = un șut în coaie criminalului
1 comentariu = un glonț în cap criminalului.

Băi oameni răi, că nu vă pot spune buni, voi sunteți normali la cap în plm? Eu îmi dau seama că nu.

Voi credeți că dacă dați like la o poză d-asta șocantă, criminalul se va preda poliției? Asta dacă ar exista poliția animalelor la noi.
Na mă, eu eram în jeepul ăla, și eu am împușcat cățelul în cap. Veniți de mă luați.

Efectiv îmi vine să vă înjur. Voi ăștia care puneți asemenea poze pe net ar trebui să fiți bătuți.
Un like = o lovitură de bici
un share = un ardei iute băgat în ochi
un comentariu = o grenadă băgată în rect.

Știu că mulți mă vor urî pentru asta. Dar chiar nu-mi pasă. Dacă voi ăștia, iubitorii de animale credeți că din ceea ce am scris eu mai sus urăsc animalele, sunteți dobitoci. Cu un iq mult sub cel al unui struț retardat.

Nu voi face nicio discriminare între voi și dobitocii ăia care omoară animalele doar așa de amorul artei.
Că-i mișto să împuști un câine în cap. Ce dracu distrugem atâtea lubenițe? Trage în cap la câine mă, să vezi ce-i sare urechea mai ceva ca-n Matrix!

Și e mult mai funny să decapitezi o pisică. Ce naiba, doar în liceu tăiam broaște pe burtă. Ce e diferența între broască vie și pisică vie? Ce, că e pufoasă și face “miau” de te doare sufletul?

Vax bă, decapiteză dracului pisica aia, să vezi cum devii bărbat adevărat, cum îți crește păr pe coaie!

Ce credeți voi că rezolvați dacă umpleți feisbucul de poze cu animale maltratate? Că veți schimba ceva în bine în lumea asta?

News flash, cretinilor!
Nu veți schimba nimic în bine. Ba chiar prietenii voștri vă vor ocoli cu proxima ocazie. Asta o perioadă bună, atâta timp cât vor asocia mutra voastră bolnavă cu figura unui animal ucis cu bestialitate.

Pe cuvânt, imi tare vine să vă înjur. Chit că mă cobor la nivelul vostru. V-aș bate până aș obosi…

DOAR CEI FĂRĂ PROBLEME CU INIMA SĂ DEA CLICK PE MAI DEPARTE!

Dacă tot luptați atât pentru drepturile animalelor, de ce nu luptați pentru draEturile omului mă?
Ce vină a avut copilul ăsta (ăia slabi cu inima să nu dea click), în plus de aceste animale nevinovate? Adică unul și al doilea cățel (cel de pe feisbucul vieții).

There are 19 comments left Go To Comment

 1. Teglas Adrian /

  Socante pozele dom’le !! Nici eu nu inteleg de ce se insista cu astfel de poze, si sunt si cu copii, tot asa, 1 like= un dolar donat familiei. Traim intr-o lume nebuna.

  1. Spanac / Post Author

   Aia cu un like = un cent n-a fost și n=o să fie niciodată valabilă

 2. Ruxu /

  Cred ca pentru unii, asta e o manifestare a spiritului civic, ei considerand ca un like/un comentariu/o distribuire pot schimba ceva. Dar mai ales arata celorlalti ca vezi Doamne, lui X-ulescu ii pasa de animale lovite/mutilate/ bebelusi cu tumori etc.
  Din punctul meu de vedere unii au inteles in mod gresit utilitatea facebook-ului.

  1. Spanac / Post Author

   De la “să ne mpăirueneim cu popeasca de la etajul 5” s-a ajuns la înterzicereea reclamei la dry cooker. Fuck Bahmuțeanca, mama ei de maimuță grasă… Mută ea Carpații la polonezi cu tiagaia…

 3. Aidan Ovidiu /

  Nu ai fost deloc deplasat sau exagerat, Spanac. Ai fost — si esti — de un bun simt si o compasiune deasupra mediei, asa cum este de apreciat. Rezonez cu tine 100% in privinta acestor cretini.

  M-am c**at lucruri mai interesante decat se cred putzoii astia, dupa doua shaorma. Le-ai tras o palma faina peste muflex. Sper sa o simta toti.

  1. Spanac / Post Author

   Dude, danke de apecieri!

 4. Savoir Faire /

  Suntem pe aceias lungime de unda in chestiunea cu aberatiile de pe facebook.
  Acum ani buni fb. era un loc inca respectabil, dar a devenit o mahala.
  Bine ca mai poate sa fie folosit pentru promovare.

  1. Spanac / Post Author

   Da, e foarte bun, mai ales mie la publicitate.
   Adică dacă vin 100 din căutări google, mai vin 100 de pe facebook, restul 200 îmi intră direct…

 5. Aidan Ovidiu /

  Si e o metoda practica de a comunica cu persoane de interes din domeniul de activitate. Eu il gasesc inca folositor.

  1. Spanac / Post Author

   Da, e foarte folositor, dar personal îmi este pentru publicitate. Nu mă pot obișnui cu chatul din el, în defavoarea celui de pe mess. Dar și cu messul, până am trecut de la mirc la el, a durat ceva… Însă facebookul a cam ajuns o mahala… Numai țâțe goale, buci, animale chinuite și copiii bolnavi…

   1. Aidan Ovidiu /

    Sad but true, boss 🙁

    1. Spanac / Post Author

     Eh… Cum s-a dus hi5 o să se ducă și facebookul. Deci să m-apuc să implementez un nou site de socializare/ ajutorare…

     1. Aidan Ovidiu /

      Cam greu, de fapt imposibil. HI5 era o chestie locala, fara acoperire globala semnificativa. Facebook a devenit o retea de socializare globala cu implicatii importante in orice domeniu, prin unificarea conturilor de utilizator cu alte aplicatii si trecerea pe platforme mobile.

      Cat timp o sa (mai) existe internetul, Facebook va continua sa fie o parte importanta din el, indiferent de forma sau denumirea pe care o va avea.

     2. Spanac / Post Author

      Uite că am văzut la Manafu o chetie mișto. Că unuia i-a fost furată mașina, un mini cooper. Și după juma de an de căutari ale miliției în van, a pus omul pe feisbuc anunt, pe la ora 14. Vreo 600 de oameni au dat share, iar la ora 22 îl sună careva că o mașină ca a lui descrisă, fără numere, e abandonată pe nuș unde. Chiar mașina omului. Și miliția zicea că știa de ea de ceva vreme (2-3 luni), că e acolo fără numere.

 6. Sorin /

  Poze cu tigani prinsi la furat si inpuscati in cap, ar arata mult mai bine pe Facebook. Si astia care au vandut ROMANIA pe bucati, dupa revolutie (da a fost lovitura de stat), incepand cu Iliescu si Petrica Roman, pana la Basescu, Ponta si alitii; merita sa fie spanzurati ( cu aceeasi funie), ca gloantele sunt scumpe si astia prea muti. Astea o sa fie postari de zeci de milioane le Like-uri.

  1. Spanac / Post Author

   Mă, nu chiar. Am fi în Evul mediu cu ăia spânzurați acolo. Puși la muncă silnică. Să dăm twit pe telefon.
   “La muncă… am grijă de ăștia… Băsescule pune mâna pe lopată, lasă apa!”

 7. Alin /

  Nu te stresa prietene, facebook este siteul unde se aduna CEI MAI RETARDATI REPREZENTANTI AI SPECIEI UMANE. Macar stim o treaba : ai facebook, esti retardat, nu ai, esti inteligent. E USOR DE CLASIFICAT OAMENII, ASA CA E BINE CA S-A INVENTAT…

  1. Spanac / Post Author

   Nu numai retardații au cont de facebook…

 8. Pingback: Internet. Acest rahat mirific. Partea a doua. Acum cu moț! | Spanac /

Leave a Reply