Antonia, bărba-su italian, pruncul și scandalul

antoAm văzut la TV acum alt scandal pe tema “cine va avea copilul“. Cântăreță română și soțul italian. În cazul de față e vorba de Antonia. Știu, gagica trece prin clipe grele, deoarece s-ar putea să-și piardă tutela. Însă, din punct de vedere legal (!), copila e a lui bărba-su.
De ce zic asta? Antonia s-a certat cu bărba-su și au băgat divorț. Ea e română, ăla e italian. Împreună au o copilă. Fetița este, MARE ATENȚIE, italiancă.
Asta deoarece orice copil se naște dintr-un italian, german, olandez, austriac, francez etc, pe pământul acelei țări, iar tatăl recunoaște copilul ca fiind al său, nou născutul va primi automat cetățenia țării în care s-a născut (de fapt primește cetățenia tatălui).
Știam că-n Austia, acum câțiva ani era faza că dacă un cuplu de imigranți face un copil acolo, copilul va avea cetățenie austriacă.

Așadar, pe Antonia o înțeleg că plânge după copil, dar îl înțeleg și pe fostul soț. E fata lui, e de naționalitatea lui. Din punct de vedere legal, va avea câștig de cauză. Că-i greșit din punct de vedere moral, copilul în vârstă de doar 4 ani să fie luat de lângă maică-sa, total de acord.

Dar, dacă italianul (care, dacă nu se găsesc probe că ar fi fost un părinte denaturat, poze cu el trăgând cocaină de pe fundul unui transsexual, injectat în venă, afaceri cu mafia etc) va avea câștig de cauză, iar copila va fi obligată prin lege să trăiască cu tatăl ei până la 18 ani, sau până la moartea lui ta-su și-a părinților lui.

Dacă Antonia se hotărăște să-i arunce în aer părinții și pe el să-l “scape” cu pantofi de ciment pe fundul mării, atunci copila îi va reveni ei. Cu cetățenie italiană cu tot!

Și asta e discuția pe acest subiect. Tatăl de-o naționalitate, recunoaște copilul, atunci pruncul va avea cetățenia tatălui. Bașca pondere enormă la un eventual divorț.
Însă văd că tare e la modă acum divorțul. cum acum 7 ani era la modă să te însori (au fost sute de nunți atunci), de vreo 4 ani e la modă să divorțezi. Din varii motive.

Să-i ținem pumnii Antoniei?
Sursă poză: Urban.ro

Aceasta postare a fost citita de 2804 ori !

Comments

comments

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Rudolph Aspirant /

  Raspunsul adecvat la intrebarea ta trebuie, dupa parerea mea, formulat prin prisma raspunsului la intrebarea Ce este mai bine in interesul acelui copil ? In acest moment eu nu dispun de informatiile necesare pt a reusi sa raspund in mod satisfacator pt mine la intrebare, deci nu ma simt totodata obligat sa nu improvizez un raspuns speculativ subcalitativ doar pt binele si distractia si relaxarea auditoriului/cititorilor comenariilor
  mele. Daca as reusi sa ma motivez indeajuns sa depun efortul de a ma informa mai bine, e
  posibil sa am posibiltatea sa formulez un raspuns. In clipa de fata nu am motive sa fiu deosebit de ingrijorat de starea si conditiile si
  soarta acelui copil, ca de ex daca ar fi vorba
  de un copil clar sarman sau cu nevoi
  speciale, astfel incat efectiv sa ma simt motivat/obligat de onoare sa depun acel efort. Insa, daca mi se ofera cca 250 GBP pe ora, (contabilizat ff strict si verificabil plus facturabil la sfertul de ora, adica daca depun efort timp de 16 minute deja facturez pt 1/2 ora pt ca e mai mult decat 15 minute, cu ingaduinta indulgenta ca nu voi tine cont decat de minute si nu de secunde, adica daca e 15 minute si 15 secunde facturez totusi tot 15 minute), este posibil, chiar probabil sa ma simt motivat sa depun un efrt onest, constiincios, (caracteristic mie), si sa revin cu un raspuns lung si comprehensiv, (chiar cu anexe oarecum off topic insa posibil mereu utile pt dezvoltarea si imbunatatirea viitoarelor
  Coduri de Familie UE pe viitorii minim 50 de
  ani, tot in mod caracteristic mie), un raspuns
  adecvat si impartial, care nu va tine cont nici
  macar de linistea si relaxarea cititorilor mei, ci
  chiar e posibil sa ii plictiseasca ! Merita oare
  sa primesc eu bani pt a-i plictisi pe alti ? Nu vad nici acest caz ca indeplinind conditiile ca sa-l abordez eu caritabil, chiar daca e vorba de un copil de 4 ani, cetatean italian, asa la fel ca si Cuore…ma rog, e la limita…ma mai gandesc daca e caz de posibila caritate…nu prea cred, insa nu resping aceasta posibilitate…

 2. eXIST /

  Pun si eu o intrebare: Nu e vorba despre Antonia?Inna parca sa zic ca nu are copii. Dar nu-s fana a niciuneia, asa ca poate gresesc.

  1. Spanac / Post Author

   Ai dreptate, am stricat eu… Uite ce tâmpenie am făcut…

   1. eXIST /

    Fii serios! N-ai stricat nimic. E perfect.

    1. Spanac / Post Author

     Acum da. Dar pusesem Inna. Bine, Inna, Antonia, cam același drac 🙂

 3. Alin /

  Nu stiu ce e asa mare tam-tam cu Antonia asta, da canta, arata super… dar nu e de nivelul nostru. Ba se planga ca nu are voie sa-si vada fetita, ba o vede, ba nu, treaba asta-i cu ba-uri multe.

Leave a Reply