Anul ăsta, Moș Crăciun vine de la Namebox!

V-am mai spus în câteva rânduri despre Namebox. Firma care m-a ajutat cel mai mult pe partea de hosting. Servicii foarte OK, prețuri la fel, iar departamentul tehnic… jos pălăria!
Una e să dai mail la 3 jumate dimineața că nu-ți merge ceva și să primești răspuns a doua zi spre dimineață că s-a primit solicitarea ta și se rezolvă în câteva ore, alta e să primești soluționarea problemei în 3 minute!

Apoi prețurile sunt mici. Asta însă nu face rabat la calitate. Are pingul de maxim 3 ms. Dau ping din 2 în d2 zile, numai ca să fiu sigur. Niciodată nu le-au picat serverele. Când au avut de schimbat ceva, au dat mail cu scuze, “în data de x, între orele 1 și 3 vom face update, s-ar putea ca site-ul dvs. să nu funcționeze la parametrii normali.

Adică, au făcut update la server în timpul nopții, ca să nu deranjeze mulți cititori. Am stat cu pingul pornit atunci, să văd ce și cum. De la ora 1:20 până la 1:44 a mers mai greu. Se încărca ca de pe dial-up, dar se încărca. Apoi a revenit totul la normal. Păi mai arătați-mi mie firmă din România care să rezolve treaba așa repede. Nu-mi spuneți de mari firme, unde au televiziunile site-urile hostate. Acolo un hosting de sub 10.000 unici lunar te costă 3 euro. Adică dai 100 dacă ai peste 10.000 de unici pe zi.
domeniiweb
Namebox nu m-a dezamăgit niciodată. Am și acum pachet de la ei pe un blog. Pachet care-a trebuit modificat deoarece aveam peste 1000 de unici pe zi. Inițial mi s-a spus că trebuie plătit în câteva zile. A trecut o săptămână și încă nu l-am plătit. Abia a venit prima notificare de plată. Deci luni dacă fac plata, totul va fi OK.

În consecință, ori că aveți un blog, ori o afacere, puteți apela cu încredere la NameBox.

Și tot pentru bloggeri, NameBox vine și cu un concurs atractiv. Detalii despre el la FlorescuLucian

Premiile sunt :

 • Premiul 1: 1 x iPod Shuffle 2 GB
 • Premiul 2: 1 x Domeniu .ro + Găzduire Advanced SSD
 • Premiul 3: 1 x Domeniu .com + Găzduire Beginner

Spanacul recomandă NameBox!

There are 8 comments left Go To Comment

 1. Maria-Agu Ignat /

  Interesant acest concurs:D

  1. Spanac / Post Author

   Bagă mare, nu sta!

   1. Sarcasticu /

    Verciule, bagă și mie o vorbă bună! Hai vericule că ne cunoaștem, ca-ntre prieteni. :))

    Dacă am să câștig concursul ăsta, cu siguranță am să „probez” namebox. :)) =))

    1. Spanac / Post Author

     Păi normal că-l probezi. Pe un an chiar mă…
     Însă vorbă bună nu-ți pun. Nici pentru mine n-am cum să-mi pun vorbe bune…

     1. Sarcasticu /

      Prea frumos să fie adevărat. Eu să câștig? Pf! Mai multe șanse am să câștig un ..fazan oferit de Spănăcel. (ah! ce bun ar fi pe grătar)

     2. Spanac / Post Author

      Mă, o pană măcar găsesc să-ți ofer…

 2. Servicii Funerare /

  E bine de retinut,adaugat la favorite 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Oho. Și-ncă cum. Până acum n-am mai văzut firmă cu prețuri așa mici care să nu pice. Cred că mai bag un blog cât de curând la ei. E o surpriză, o voi dezvălui la momentul oportun.

Leave a Reply