Atuurile unei genți din piele

Se știe că gențile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, motiv pentru care acestea există între accesoriile oricăror dame, într-o mare varietate de mărimi, culori și design. Acestea trebuie să se potrivească perfect la orice ținută și în orice situație. Femeile le preferă fiindcă gențile lor pot ascunde o mulțime de secrete. În continuare, veți vedea atuurile unei genți din piele.

Pielea naturală nu se demodează niciodată, orice mare producător de pe glob preferând-o pentru confecționarea articolelor de marochinărie. Desigur, unele genți din piele pot face furori la un moment dat, datorită design-ului lor și pentru că pot completa perfect orice ținută.

Iubitei mele îi plac gențile din piele naturală precum cele comercializate de magazinul online Peloro.ro. Sunt aduse din Florența, Italia. De altfel, întreaga regiune a Toscanei este recunoscută pentru tăbăcirea vegetală a pielii cu tanin, o substanţă naturală provenită din scoarța a diverse specii de arbori. Cu extractul de tanin se realizează o tăbăcire unică, fiecare piele prelucrată astfel devenind de neimitat.

Produsele pe care ni le pune la dispoziție magazinul Paloro sunt:

  1. Genți damă (genți casual, genți office și genți seară)
  2. Genți bărbați (genți casual și genți office)
  3. Accesorii piele

– accesorii femei (borsete, curele, poșete, portfarduri, portofele piele etc.)

– accesorii bărbați (curele și portofele piele naturală).

Prietena mea mi-a arătat de ce îi pac majoritatea articolelor din categoria genti dama de la Peloro, acestea fiind nu doar foarte aspectuoase, ci și extrem de practice. În plus, ea spune că raportul preț/calitate e convenabil. Practic, cumpărând o geată din piele de la acest magazin, face o investiție pe termen lung.

De exemplu, geanta La Boeme din piele naturală de culoare bordo este elegantă, stilată și cu ținută, perfectă pentru aproape orice ocazie. În plus, este ușor de asortat. Bineînțeles, prietena mea își va căuta și niște pantofi cu aceeași nuanță. Închiderea acestei genți se realizează cu fermoar, iar accesoriile aurii îi dau un farmec aparte.

În interior există două compartimente spațioase separate, închise cu fermoare. Un compartiment are pe lateral două buzunare pentru telefon și alte accesorii, iar al doilea are pe lateral un buzunar închis cu fermoar. Mânerele sunt și ele din piele, lungi, detașabile. Dimensiuni: L: 33 cm, H: 23 cm, l: 11,5 cm. Prețul ei e de 309 lei.

Bineînțeles, i-a făcut cu ochiul încă un model. Geanta Paradise casual din piele naturală, iese imediat în evidență, nu numai datorită culorilor roșu și negru, ci și fiindcă are o ținută impecabilă. Este versatilă, putând fi purtată ca geantă de umăr, dar și ca rucsac.

Geanta are două mânere lungi, detașabile, închidere cu fermoar, accesorii argintii, iar în față, două buzunare închise cu fermoar. Interiorul este compus din două compartimente încăpătoare închise cu fermoare. Dimensiuni: L: 24,5 cm H: 24,5 cm l: 7 cm. Prețul ei e de 269 de lei și mi-am propus să i-o fac cadou cu prima ocazie. Ambele modele sunt aduse din Florența (Italia). Sunt produse noi, din colecția anului 2018.

Pe blogul peloro.ro puteți găsi un foarte util articol despre îngrijirea genților din piele naturală, pe care vi-l recomand.

Prietenei mele i se pare firesc să poarte o geantă în orice împrejurare. Într-o seară, i-am propus un joggindg pe lângă casă, fiindcă mai toți câinii vagabonzi au dispărut din București și ne puteam desfășura în voie. Sigur, s-a îmbrăcat sport și mă gândeam că la o astfel de ținută va renunța la geantă.

M-am înșelat: a scos de nu știu unde un soi de săculeț din piele, drăguț, în care a introduse mai multe lucruri: un pachet de șervețele umede, telefoanele, cheile, un portofel cu acte și bani etc. Atunci m-am prefăcut gelos pe gențile ei și i-am reproșat, în glumă, că ține mai mult la ele decât la mine.

– Bineînțeles, iubi! mi-a răspuns ea. Gențile mele n-au hachițe, dorințe proprii și păreri de care trebuie să țin cont. Pe tine nu te pot așeza pe un raft, de unde să te iau doar când mi-e dor de tine. O geantă e cuminte, mereu disponibilă și, uneori, chiar mai sexy decât tine! Geanta e prietena mea, poate singura.

Aceasta postare a fost citita de 456 ori !

Comments

comments

Leave a Reply