AutoDel Suceava, o calatorie in lumea auto

Cine detine o masina stie cat de importante sunt reviziile complete si constante, cat de important si practic este sa aiba un service auto ca destinatie. Pentru ca masinile second hand au devenit atat de populare in ultimii ani, avantajul financiar la achizitie nu trebuie sa fie umbrit de intretinerea pe termen lung.

Specialistii in domeniu ne atraga atentia si spun despre astfel de masini ca ar fi bine de achizitionat de la surse sigure. AutoDel Suceava poate fi pentru cei interesati furnizorul de servicii auto diverse. Iata despre ce este vorba!

Service auto cu tot felul de servicii profesionale incluse

La AutoDel Suceava cei interesati vor gasi o lista completa de servicii auto. Aici amintim despre:

  • Vopsitorie – pentru cine a avut cel putin un incident minor si a fost nevoit sa faca o vizita la service pentru reparatii stie ca retusurile implica si vopsitul. La tonul de culoare in mod exact!
  • Mecanica – unul din cele mai solicitate tipuri de servicii auto se refera la cele de reparare, inlocuire piese, dupa caz.
  • Electrica – inlocuieste cu este necesar sau verifica unde si de ce ai un scurt.
  • Tichinigerie – diversele incidente din trafic lasa urme, dar tu poti rezolva totul cu o vizita la service-ul auto potrivit.

Mai mult decat atat, tot aici se pot programa si cei care au nevoie de verificarea masinii. ITP-ul este o obligatie conform legii si pentru masinile mai vechi de 10 ani aceasta verificare trebuie facuta anual. Programeaza simplu si rapid la AutoDel. In plus, ca urmare a unor incidente in trafic, daca ai nevoie de constarea daunelor pentru a realiza dosarul specific – de reparatie – poti solicita acest lucru tot aici. Service-ul auto este unul autorizat si profesional!

Cand te lasi pe maini bune!

Una din marile neajunsuri ale celor care ajung sa treaca pragul unui service auto se refera la programarile decalate. Sau la faptul ca dureaza foarte mult pana cand gaseasc un loc liber. Altii se plang de preturi, de faptul ca sunt taxati foarte mult si lista de nemultumiri poate fi chiar mai lunga de atat. Ei bine, in raport optim de calitate si pret, tinand cont de serviciile profesionale si corecte, la AutoDel nu mai intampini astfel de situatii.

Din pagina oficiala descoperim mai multe despre acest loc. Spre exemplu faptul ca poti solicita finantarea auto pentru o noua achizitie auto. Stii cum e, mergi cu masina in service si daca constatarile mecanicului sunt cu directie spre investitia in alt autovehicul, te ve interesa si cum sa solutionezi cat mai rapid acest lucru.

Leasingul auto a devenit tot mai popular si este de inteles de ce. Fie ca esti persoana fizica sau  juridica poti solicita finantarea auto, in conditii avantajoase. Important de precizat este ca AutoDel colaboreaza cu diverse institutii financiare si nonfinanciare, astfel incat cererea ta va fi una aprobata curand.

Nota de final

AutoDel are locatie fizica in Suceava, insa si cei din proximitate pot ajunge aici sa solicite serviciile auto de interes.

Contact:

contact@autodel.ro

0374 006 006

Leave a Reply