Azi a fost ziua fericirii

Nu știu de unde au scornit niște unii că azi fu ziua fericirii. Băi, azi fu marți. Ați mai văzut voi marțe fericită? Eu nu prea, poate când a câștigat Dinamo un meci la penalty, prin anii 80. În rest, marțea numai și numai belele am avut. Bat în lemn, azi nu avusăi niciuna, dar mai am câteva ore până la 12 noaptea. Dacă mă lovesc la degețelul mic de la picior de colțul patului? 3 zile urlu de durere. Aia e mai dureroasă ca lovitura la ouă.

Cine o scorni că azi e ziua fericirii, mâine e ziua naturii, peste 3 luni e ziua pământului și nu știu când e ziua în care stimgem 5 minute becurile. Mă, așa tâmpenie n-am văzut de când sunt. Mai vehiculau unii o idee că dacă am sări toți în acelați timp, am deplasa planeta de pe orbită. Numai că unii sar aici, iar pe partea cealaltă sar alții. Că pământul e sferic.

Eh, și dacă tot e vorba de fericire, haz și voie bună, hai să vă las cu ceva comic. Vizionare plăcuă!

There are 2 comments left Go To Comment

 1. Generator ceata rece /

  Daca cauti destul de adanc pe net, o sa gasesti ca in fiecare zi e o zi a nu-stiu-ce. Cred ca acum vreo 2 zile vasuzem ca e ziua puilor de catei, nici macar a cainilor :))

  1. Spanac / Post Author

   Știi că există, într-adevăr, paștele cailor? Eu habar n-aveam.

   “Paștele cailor provine din Transilvania și este sărbătorit în zilele când Paștele Ortodox coincide cu cel Catolic. Explicația este că în vechime, atunci când Paștele Ortodox nu coincidea cu cel Catolic, țăranii de credință Ortodoxă împrumutau caii de la țăranii de credință Catolică și invers. Atunci când cele două sărbatori coincideau, caii se odihneau, si era Paștele Cailor”

   Sunt curios când o vi ziua licuricilor. Nu de alta, dar aș vrea să-i văd unde dau o petrecere de ziua lor, că n-am mai văzut un licurici de vreo 20 de ani…

Leave a Reply