BABA ARE TREI MAIDANEZI! RUPE-I OASELE, TU-I MAMA EI!

Cam în stilul ăsta s-a început a se strânge maidanezii de pe străzi.
– Vezi Dorele, baba?
– Aha!
– Uite, are trei maidanezi! Le de de mâncare nemernica!
– Mama ei de nenorocită! Pe ea flăcăi! Dă-i la gioale!

baba

O bătrână în vârstă de 68 de ani, din Mangalia, a fost snopită în bătaie de doi angajați ai ecarisajului. Cei doi bravi hinghieri au observat cu ochiul lor vigilent că femeia avea ÎN CURTE trei maidanezi, pe care avea neobrăzarea de A-I HRĂNI!

Așa că s-a apropiat cu gânduri nu tocmai pașnice, ci doar voind s-o deposedeze pe bătrână de cei trei câini. Evident că femeia nu s-a lăsat înduplecată de vorbele dulci “dă fă câinii, gura mă-tii” și le-a răspuns dârz NU!

Asta a fost de ajuns pentru “oamenii legii“, începând să-i care pumni și picioare bătrânei mai ceva ca-n meciul dintre Uriah Hall și Adam Cella.

Numai că bătrâna n-a rezistat ca-n tinerețe bătăilor, ajungând la spital în stare gravă. Asta pe lângă bolile închipuite de care suferă, cum ar fi Parkinsonul, diabetul, sau faptul că are un picior de lemn.

Ca niciodată, miliția s-a sesizat și i-a identificat pe prea zeloșii hinghieri. Acum se așteaptă ca fiica bătrânei să depună plângere, deoarece aceasta nu mai poate vorbi.
Zice-se că hinghierii vor primi amenzi usturătoare pentru fapta lor tovărășească, bașca vreo 2 ani de pârnaie.
Toată tărășenia poate fi citită pe larg aici.
Și mă întreb, numai doi ani? Plus ceva amendă pe care oricum n-o vor plăti și vor face muncă în folosul comunității?

Nu de alta, dar știu și eu vreo 3 babe care adună câini bagabonzi. Să știu ce-mi iau, numa doi ani? Floare la ureche nene.
UCIDEȚI BABELE! Asta va rezolva problema câinilor vagabonzi. Unde nu-s babe ca să-i alimenteze cu haleală, câinii vor muri de foame, iar în tot acest timp, flămânzi fiind nu vor mai putea ataca pe nimeni. că unde nu-i burta plină, nici energie nu e! Problema este rezolvată!

There are 11 comments left Go To Comment

 1. Toni Blajinul /

  Nui suficient a arata in presa ACEA BABA trebuie ajutata sa fie despagubita de Autoritatile Locale Mangalia cum zilnic noi oameni Abuzam tot ce ne vine in CAP legile sunt pentru Avocati SI de unde BANI ca BABORNITA cu MAIDANEJI ei luati cu forta de Hengeri sa aiba dreptate Scopul abuzatorilor era sa duca cat mai multi CAINI si sa incaseze Sumele promise VEDEIAS in catuse tratati in cusca inchisori tot ca pe maidaneji.

  1. Spanac / Post Author

   Ai dreptate Tony. Dar n-avem ce le face. Chestia asta cu maidanezii nu va dispărea prea curând. Vrem, nu vrem, dar pana nu se ajunge la genocid câinesc, tot așa va fi…

 2. Traian Uries /

  Eu zic sa ologim si mosnegii, ca si ei au marea neobrazare sa le dea de mancare la maidanezi… Ca asa starpim flagelul direct din capul care este deja imputit, la primarie, evident. Hai ca ma mai gandesc si eu la niste solutii si pun umarul, chiar daca ii slabit de la munca cu panourile solare… 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Ar trebui omorâți toți oamenii până la urmă. Și atunci vor muri și câinii!

 3. Irina Radu /

  Numai la noi iti dau 2, 3 ani pentru agresiuni, viol, ucidere si 10 ca ai furat o paine. Suntem cu susul in jos!

  1. Spanac / Post Author

   Păi normal. Că trebuie să murim cât mai repede. Așa că dacă ai comis o crimă te scapă repede, poate mai comiți una. Pe când dacă ai furat o pâine, ai furat ca să mănânci, ca să supraviețuiești.

 4. Razvan /

  Bai, stirea era ca avea cainii in casa (apartament) si nu dorea sa-i dea hingherilor. Astia trecand prin zona, au vizitat si blocul in care locuia batrana si vazand usa intredeschisa, au incercat sa atraga cainii din apartament si chiar au deschis usa apartamentului. Batrana, vazand ca cineva incearca sa-i intre in casa a inceput sa strige hotii si s-a luat dupa ei iar dobitocii au batut-o in fata blocului.

  1. Spanac / Post Author

   Oricum, era în locul ei femeia. Câinii erau în casă, în apartament, în rulotă, nu în aer liber. Deci ăia n-aveau niciun drept să deschidă ușa. Poate doar dacă au crezut că e ceva în neregulă, la o ușă întredeschisă. Dar de acolo până la o a bate că are câini și nu vrea să-i dea, e cale LUUUNGĂ!

 5. Szasz Sebes Paul /

  Daca erau in curte, nu era problema lor !

  1. Spanac / Post Author

   Era-n apartament la babă. Ori în curte, ori în apartament, era în pătrățica ei.

 6. manman /

  Uni oameni sunt mai rai decat animalele,dovada hingheri! Astia care isi doresc moartea acestor caini,nu se gandesc de 2 ori, omoara si oameni .

Leave a Reply