Badea, motocicliștii și circul inutil

badeaAcum câteva zile, într-o “emisiune” TV, buricul pământului, Mircea Badea a început să înjure și să declare deschis cum ar omorî el un motociclist care trecea pe acolo cu viteză.
Nu țin partea nici lui Badea, nici motocicliștilor și veți vedea de ce adevărul e pe undeva pe la mijloc și poliția și CNA-ul stau fără să facă nimic.

La nicio emisiune, la nicio televiziune din România nu ar trebui lăsat “să treacă” declarațiile lui Badea. Pentru declarațiile alea, ar trebui amendat și el și postul de televiziune. Sau nu e bine să zici “țigan” la TV, dar e foarte OK să descrii cum motocicliștii ar trebui “să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap“.
Alte epitete folosite: “laș cu puța mică“, “cretin“, “handicapat“.
Cel puțin la faza cu handicapatul a mușcat-o rău de tot. În plus, le mai arăta și degetul mijlociu. Gesturi de maidan, în niciun caz demne pentru o apariție la TV.

Aici CNA-ul ar fi trebui să ia măsuri. Amenzi și lui și televiziunii. Deocamdată nimic.

Și ajungem și la partea cealaltă. A motociclistului (motocicliștilor). Majoritatea sunt niște descreierați. altfel nu-i pot cataloga când la ora 23:28 (ora emisiunii) ei trac pe acolo și ambalează motorul expre, tocmai pentru a face zgomot. Că s-a întâmplat exact acolo, să-i facă în ciudă lui Badea, asta o înțeleg. Nu înțeleg însă de ce poliția stă și nu aplică niște amenzi așa, pentru tulburarea liniștii publice.
Eu sunt pățit cu motocicliștii ăștia. De trec la 2-3 dimineața printre blocuri și ambalează motorul doar pentru a face zgomot, de mă trezesc speriat și eu și soția sî încă zeci de oameni din blocuri.
În plus, pornesc și alarmele mașinilor să urle. O nebunie de nedescris. Pentru că un idiot cu motocicletă a considerat că ar fi tare haios să facă treaba asta.

Nu am nimic cu motocicliștii. Însă când faci așa ceva, doar pentru distracție (sau curse), noaptea, în zone rezidențiale, păi pe cuvânt ar trebui să-ți pună unul o piedică într-o noapte… Dacă ai viteză prea mare (limita e 60 în București), dai ortu’ popii.
Nu-i doresc răul nimănui, însă în cazul de față consider că Badea ar trebui amendat de CNA, iar poliția ar trebui să amendeze pe ăia de s-au strâns a doua seară să ambaleze motoarele pe acolo.
Nu pentru tulburarea “emisiunii TV“, ci pentru tulburarea liniștii publice.
În plus și Badea și genul ăla de motocicliști ar trebui bătuți cu prosopul ud, plus 2-3 luni la pârnaie. Poate așa se vor potoli.

Aceasta postare a fost citita de 2085 ori !

Comments

comments

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Florin Dr /

  Pare din ce in ce mai suparat Mircea Badea 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Ăsta până nu-i dă careva ultimata nu se lasă…

 2. Florin Dr /

  Se pare ca s-a razgandit 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=ZqCH9TPGF-g

  1. Spanac / Post Author

   Am văzut. A intrat în analele penibilului și lașității.

 3. Dragos /

  Toata povestea + concluzie intr-un minut si 17 secunde

  https://www.youtube.com/watch?v=M3q309IFfmY&feature=share

  🙂

  1. Spanac / Post Author

   “M-am răzgândit!” 🙂

Leave a Reply