Bărbații și cosmeticalele

Adult Video News Awards At The Palms - ArrivalsȘtim cu toții că femeile folosesc multe cosmeticale. Însă nu puțini știu că acum mii de ani, cosmeticalele erau create și pentru bărbați.
Adică vechii egipteni foloseau farduri de ochi. De ce? Pentru că modalitatea aceasta le ferea ochii de soarele orbitor din deșert. Deoarece piramidele alea au fost făcute de sclavi. Scrierile vremii arată că sclavii s-au răsculat deoarece faraonii le tăiaseră porția de… farduri!
În vremurile actuală, bărbații folosesc altfel de cosmetice. De la șampon, spumă de ras, pastă de dinți, roll-on, deo spray, săpun, gel de duș, diverse. Însă nu mulți bărbați mai folosesc farduri.

Cel puțin, în afară de câțiva cântăreți, Florin Piersic SR și Undertaker, nu-mi vine în minte vreun bărbat care să folosescă farduri. Cosmetice da, însă nu farduri!

Cosmeticele își au rostul lor însă. cu toate că am văzut o femeie care să declare că negrul sub unghii la bărbat arată faptul că acela este muncitor, deci un partener ideal. Femeile astea, nu știi cum să le mai mulțumești. Dacă n-ai ungiile făcute cu lac ești vai de tine, nu te îngrijești. Iar dacă le ai, acestea vor crede că ești homosexual. În același timp, ceilalți bărbați se vor uita la tine cu o grimasă în colțul gurii. Eu de exemplu nu suport băieții pensați.

Până la urmă, cel mai OK este să fii mulțumit cu tine însuți. Să ai parte de o igienă necesară (deodorant, spălat de dinți, pe picioare etc.), fără a da în 2-3 ore de aranjat în fața oglinzii, mai ceva ca o femeie. Apropos de timpul ăsta de aranja, mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o nevastă care se machiază rapid și se pregătește de plecare cu minim 15 minute înaintea mea!

Voi ce cosmetice folosiți și de ce?

Leave a Reply