Blana în combinațiile vestimentare

Blana constituia până nu demult un articol vestimentar foarte clasic, era folosit mai ales în confecționarea gecilor de blană și era purtat de doamnele cu un anumit statut și cu un stil foarte formal. Designerii au revoluționat acest material și l-au adaptat ținutelor de zi cu zi, l-au integrat mai multor tipuri de articole vestimentare și mai multor tipuri de stiluri vestimentare.
Percepția doamnelor despre acest material s-a schimbat destul de mult, iar astăzi piesele vestimentare confecționate din blană naturală sau atificială constituie o tendință în moda sezonului rece.
Doamnele au acum mai multe alternative pentru purtarea blănii în ținuta de zi cu zi. În funcție de personalitatea doamnei și de intenția sa de a părea mai mult sau mai puțin sofisticată, blana poate fi purtată atât ca aplicație hainelor confecționate din materiale groase, cât și ca material principal. Pentru prima categorie doamnele pot alege veste, jachete, bluze sau accesorii care să conțină blana sau pot opta pentru gecile și paltoanele confecționate în totalitate din blană.

Recomand slip modelator glittio.

Leave a Reply