Blogger acreditat Webstock 2013

Și iată că anul ăsta am ajuns și eu să fiu pe lista bloggerilor acreditați la Webstock, eveniment ce va avea loc pe data de 27 septembrie la JW Marriott Grand Hotel.

Sincer să fiu, habar n-am la ce să mă aștept. Nu știu ce e acolo și ce se face. Știu că anul trecut voiam să ajung și n-au mai fost locuri. Și uite că anul ăsta sunt. Adică e loc și pentru mine. Numai să-mi dea ăia p-acolo două scaune, câte unul de obrăjor.
logo-webstock
Hai să explic ce cred eu că se întâmplă acolo.
Niște neni vor vorbi. Neni însemnând bloggeri mai de seamă ai online-ului românesc, alde Chinezu, Manafu, grei d-ăștia.
marketingTot acolo vor lua cuvântul și diverși capi ai unor companii. Care se vor înfrăți cu bloggerii. Reclamă pe blog citit face mulți cititori curioși, ba chiar unii vor cumpăra produsele acelei companii. Știți cum merge treaba, ajutorul reciproc.

Și cu m-ajută pe mine chestia asta?
Voi afla niște lucruri noi. Cum să faci lucruri noi pentru site, chit că e blog, chit că e site-ul unei companii, cum să maximizezi profitul.
Na, cel puțin așa cred eu că vor decurge treburile. Că doar nu se vor pune pe băut cu toții, ca la birt!
Se va vorbi de social media. Acest social media pe care pe mine personal mă scoate din sărite. Peste tot aud tot felul de indivizi care o dau înainte cu social media, comunicare 2.0 și alte drăcii.

Și cu ocazia asta voi afla ce înseamnă acest social media și de ce toate muierile care termină liceul vor să se angajeze ca vorbitoare de conferințe. Că ele halesc social media pe pâine.
Rog a mi se scuza felul în care am făcut articolul. Poate revin cu ceva scuze după ce voi înțelege fenomenul ăsta. Până atunci eu rămân la idei mele, așa puține și fixe cum credeți a fi.

Aceasta postare a fost citita de 1428 ori !

Comments

comments

There are 3 comments left Go To Comment

  1. Refu /

    Ne vedem pe acolo atunci, să nu te pierzi prin mulțime!

    1. Spanac / Post Author

      Nu mă pierd mă. Mulțimea se va retrage umilă, când Măria mea va păși pe covorul roșu!

  2. Pingback: Ne vedem la WebStock 2013 | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE /

Leave a Reply