Bloggerii mei – 3

Tibi’s Blog
Blogul lui Tibi. Omul ăsta reuşeşte de fiecare dată să mă treacă prin diferite stări. De la bălos până la scârbit. Pune el nişte poze p-acolo, de e greu să le cataloghezi. Plus că mai şi descrie, cu cuvntele lui, grozăviile din faţa ochilor!

Angela
Angela de la o vreme şi-a pus în cap toţi susşinătoruu OTV-ului. Iar când a fost invitată la Naşul, mulţi cocalari şi-au spart televizoarele… Angelo fată, ţine-o tot aşa!

Georgica aiurita
Aiureli este căsuţa Georgicăi, care de la o vreme s-a apucat de călătorii ;i fotografii peste tot. Felicitări fato, ţine-o tot aşa!

Porcusorul Radioactiv
Porcuşorul când scrie ne încântă cu fel de fel de poveşti are Greuceanului, ale lui Făt frumos sodomizat de zmei, ale fantomei lui Boc, care bântuie puşcăria… Încă aştept episodul 3!

Relaţii Clienţi
Relaţionistul scrie zilnic întâmplările sale cu diferiţi suciţi care sună la relaţii cu clienţii numai ca să apară pe net… Păcat că nu e emisiune televizată cu ăştia…

Zwargolak
Zwargolakul stă pitit într-o peşteră şi aşteaptă în tăcere. Nimeni nu ştie ce şi până când. Este un mister neştiut!

Blogul lui Dan
La Dan pe blog veţi găsi de toate. Absolut de toate. Chestia e că majoritatea sunt foarte folositoare, şi blogut te îndeamnă să revii!

Desenele Copilăriei
Cineva cunoscut nouă s-a apucat să ne pună pe net desenele cu care noi am crescut. Felicitări! Mai e de lucru, dar faci o treabă minunată!

Razvan Bucur
Răzvan le are cu netul, SEO, media etc. De toate ştie, păcat că nu pre are timp de berea ai pe care am stabilit c-o disecăm de vreo câteva luni.

Neydamn
Creţu’ a rămas dator c-un drum până la Bucale şi c-o beţie cruntă. Aşteptăm, aşteptăm. Fiecare vom avea posturi speciale pentru acea zi de pomină!

Pitici
Radu scrie despre pitici, femei, facebook, rahat şi multe, multe bazaconii. Jumătate sunt întâmplări de-ale lui (bă nene ciudat om!), dar şi poveşti cu tâlc. Aşa bine ticluite încât specifică cine, când şi în ce cantitate s-a îndopat cu… ciocolăţică…

There are 5 comments left Go To Comment

 1. vienela /

  Ai facut treaba buna cu posturile astea, asa cunoastem oameni noi. Daca nu ii recomandai probabil nu intram pe blogurile lor. Asa stiu deja ce vreau sa vad. 😛

 2. Laura Trisca (Meleaca) /

  Spanacule, poti merge duminica la ora 19 la film (The Dictator)? Ca sa stiu daca iti aduc invitatia azi…

  1. Spanac / Post Author

   Da, pot merge… Am câştigat? Nici nu m-am uitat, abia am deschis pc-ul… I WON!
   Sărut mâna!
   Yeee! Unde aduci biletele?

 3. Laura Trisca (Meleaca) /

  Pai nu vii la intalnirea bloggerilor de azi? Parca asa am vazut…

  1. Spanac / Post Author

   Vin! Ţuică, palincă, caisată şi oţâră vişinată!

Leave a Reply