Blogul ca armă

Hai să vorbim azi de ceva arme și să pun întrebarea: Blogul poate fi folosit ca armă?

Răspunsul va fi, desigur da. Un mare DA, depinde de blog.

Bine, nu vă închipuiți că facem cu blogul acum ceea ce făceam când eram mici. Cum ne-am răzbunat noi pe bătăușul clasei, pleznindu-l peste ochi cu cartea de română (mai ține cineva minte româna de-a 5-a? Ce groasă era, plus coperțilea alea de carton tare de neam prost?).
Și l-am pleznit pe nemernic mai tare ca-n faza de mai jos.

În cazul meu n-a fost nevoie de carte. Nu-ți trebuie multă carte ca să dai cu pumnul. Sau cu scaunul, în cazul meu… De ajuna ca încă 3 ani să nu mai am probleme cu careva prin școală. Decât cu notele extrem de proaste la fizică și chimie, însă aia e altă mâncare de pește. Cel puțin mă bucur că m-am ridicat peste ei. Majoritatea bătăușilor ajung la pușcărie.

Țin minte că alții au reușit să se răzbune pe bătăuși cu sacoșa de cartofi. Tata c-o sticlă de lapte… Țineți minte sticlele alea atomice, nu le spărgeai nici cu tancul…

Bine, acum nu vă sfătuiesc să luați blogul într-o plasă și să năvăliți peste bătăuși, învârtindu-vă într-o furie imensă, nici n-ați putea.

Însă îl puteți folosi ca o armă foarte eficientă. Depinde de puterea voastră de convingere și de notorietatea pe care o aveți.

De ce zic asta? Deoarece văd că din ce în ce mai mulți ziariști se apucă de blog. Încet încet vor dispărea ziarele. Totul va fi online. În plus, am văzut atâția care au avut ceva de spus și chiar au pus piciorul în prag la multe idioțenii doar scriind pe blog.
blog-gun copyChestia cu petițiile pe feisbuc este o tâmpenie. Că se strând 200.000 de voturi. Și ce faci cu ele?

Însă blogul, mai ales dacă ești un blogger cunoscut și dai cu pumnul în masă că 2 cu 2 face 5, apăi să fii convins că va face 5.

De obicei însă, bloggerul ăsta ucigaș nu e prost. E băiat inteligent și știe ce zice. Tocmai de aia blogul lui este o arma redutabila printre idioți. Că oricât de mari ar fi ei în politică, tot analfabeți rămân. Dar deh, ei cu banii și puterea, gloata cu vorbele… Dar mă bucur că nu mai sunt vorbe în vânt.

Bine, dacă scrii despre gândurile tale care zburdă în zare ca un fluture albastru în bătaia vântului ca puful de păpădie, e altă treabă. Nu vei avea niciodată atenția. Oricâtă dreptate ai avea tu.

Dar dacă îți transformi blogul într-un șarpe care mușcă, apoi feriți-vă. Că nu se lasă deloc cu bătăi inocente cu perne de calitate de la Marbis.ro, doar cu sânge și creier și pe pereți.

There are 3 comments left Go To Comment

 1. Antone Gradinaru /

  VREI sa fac petitie DA o fac NU de mult aproximativ 3 ani fiul meu LUCRA in una din Firmele de suces timisorene Florin Puscas Stie ,apreciat ca om corect a fot numit Paznic in cele mai bune tinte de hoti si patronul aprecia EI bine EU tatal lam rugat a face un imprumut sa scap de rate A venit in localitatea unde avem domiciliu CU actele cerute SI sa dovedit CA:cele 3 banci sucursale AU verificat in credinta SI am primit Raspuns Fiul nu se incadreaza ,EL a INCERCAT si la Timisoara si culmea un mare Relatios ce prize la intrebat CAT el a zis DA se face dar Cumperi de la mine o Motoreta ,FIUL a sarit in sus de bucurie DA actele au fost ATA si a primit Bani 8500.lei a retras costul motoretei si A ramas cu restul din 8500-3500 bucurie mare ca nu mai mergea cu autobuzul pana la locul de munca A fost invitat sa mearga la discoteca Gagici el avea 27 ani atunci .CALVARUL a inceput nici na apucat sa invite o fata la dans ca a si fost POCNIT jaf bani cei avea la el si telefonul mobil ce era ca abonament pe numele meu 3 luni nu ma sunat nu stiam ce sa intamplat sunam nimic NOROC ca un coleg deal lui cand au venit la mine mia lasat Nr lui lAM sunat mia povestit tot ACUM amenintari sa dam bani FIUL a incercat de 3 ori sa se sinucida vazand ce rau ma apasa .VOI continua DOAR de ma intrebati amanunte.

  1. Spanac / Post Author

   Cu petiția online nu faci absolut nimic. Trebuie să ai foaie scrisă, altfel nu te bagă nimeni în seamă…

 2. Antone Gradinaru /

  ACUM fiul CERSESTE sa traiasca DE rusine imi spune ca esate bine si ca are Mertan Spania Valesia Fratele spune Adevarul SI el tot in Spania

Leave a Reply