Cadou de Crăciun pentru persoanele dragi din viața noastră. EXPERTOPTIC oferă consultație gratuită

Suntem în luna cadourilor și deja ne gândim ce să alegem pentru persoanele dragi din viețile noastre. Ne dorim dincolo de toate să le oferim un cadou practic, de care să se bucure și să îl folosească cu drag. Lucrurile materiale însă nu sunt întotdeauna o alegere excelentă pentru cadouri. Putem oferi ceva mai mult decât atât.

După o anumită vârstă, majoritatea persoanelor au probleme de vedere. Cu toate acestea, din lipsă de timp nu fac o prioritate din consult. Sănătatea ochilor este foarte importantă indiferent de vârstă. Asta pentru riscul de apariție a altor probleme mai grave este destul de mare. Cu un consult de specialitate, acestea pot fi evitate sau cel puțin ținute sub control.

Pentru că ne pasă de sănătatea celor dragi din viețile noastre, le putem oferi în dar o consultație gratuită la un magazin de optică medicală. EXPERTOPTIC poate fi o alegere ideală pentru că este mai mult decât locul unde vă puteți verifica dioptriile. Citiți în rândurile care urmează detalii importante.

Sănătatea ochilor este foarte importantă! Alegeți serviciile de la EXPERTOPTIC

Sănătatea ochilor ne poate influența calitatea vieții pe care o avem. Acuitatea vizuală scăzută ne condiționează să mai facem anumite activități. Celor cu vârste mai înaintate le place spre exemplu să citească în timpul lor liber. O vedere precară însă îi va condiționa să mai facă acest lucru. Tocmai de aceea, o pereche de ochelari de vedere este atât de necesară.

Înainte de a alege o pereche de ochelari este nevoie de un consult pentru ca alegerea lor se va face după recomandarea făcută de către un optometrist.

Este momentul ideal de a le oferi persoanelor dragi din viețile voastre un consult gratuit la o optică medicală așa cum este EXPERTOPTIC. Ce trebuie să faceți este să accesați pagina oficială și completați un formular cu datele personale pentru a efectua programarea. De asemenea puteți să contactați și telefonic echipa de la EXPERTOPTIC pentru a face o programare.

Peste 10 ani de experiență în domeniu

EXPERTOPTIC are o experiență de peste 10 ani pe piața. Cu 6 locații în 5 orașe din țară, este un lanț de magazine de optică medicală tot mai apreciat de public. Puteți avea parte de consultatii ochelari Botosani ( 2 locații), Suceava, Roman, Rădăuți și Fălticeni.

Atât produsele, cât și serviciile de aici sunt de calitate premium. Dacă în urma consultației efectuate vi se recomandă purtarea unei perechi de ochelari, atunci tot la EXPERTOPTIC puteți apela. Gama de produse de aici este foarte vastă. În plus, acestea sunt de la branduri recunoscute pe piață și au prețuri excelente.

EXPERTOPTIC oferă consiliere personalizată privind alegerea unei perechi de ochelari. Aceștia trebuie să se potrivească stilului, fizionomiei, să pună în evidență trăsăturile.

Tipuri de rame pentru toate preferințele

Stocul de produse de la EXPERTOPTIC este în permanență îmbunătățit, astfel că cei care le trec pragul pot achiziționa de aici atât ochelari de vedere, cât și de soare, lentile de contact – cu sau fără dioptrii, accesorii și soluții speciale. În plus, lanțul de optică medicale vine și cu oferte de preț la unele produse.

Alegerea unui cadou nu este întotdeauna ușoară. Din grijă pentru cei dragi, alegeți un cadou practic ce vine la pachet cu multe beneficii. Oferiți în dar o consult de specialitate cu EXPERTOPTIC. Sănătatea ochilor este un dar prețios de la natură pe care trebuie să îl apreciem și să avem grijă de el!

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Leave a Reply