Campania iaurtului Danone, la final

Într-una din zilele trecute (parcă marți, dar nu bag mâna în foc, dacă nu mă uitam aicișa la ceasul de la PC, n-aveam idee că-i luni), s-a ajuns la final cu iaurtul Danone, în cadrul Camapaniei cum se face iaurtul.
Am ajuns la fabrica Danone pe la ora 14. Și 15 așa. Ca de obicei, ultimul ajuns. Veneam degajat, călcând parcă pe nori. După aceea văzusem că mă lipisem de-o ciungă mentolată…

Acolo, lume multă, fel de fel de bloggeri, care mai de care mai cunoscuți și mai necunoscuți. Câțiva pe care-i știam eu, mulți care mă știau pe mine. Și-o zic fără laudă (prea mare).

Ne-am strâns în sala de chin și jale. Unde am băgat în noi iaurturi, lapte bătut, fructe și brânzoaice, covrigi și sărățele. Primitori ăștia de la Danone. Pe lângă produsele lor și alte grămezi pentru toți. Pișcotari ori ba. Deși toți au fost aleși pe sprânceană.

Eu eram printre cei 12 care au format echipe.
Mi-a plăcut cum a spus Chinezu despre ce e vorba acolo. N-am fost eu foarte atent, mă chinuiam să halesc un al doilea lapte bătut, mi-era o sete de urs. Dacă foamea e de lup, setea e de urs, parcă? Să v-aud iar cu pișcotari și alea-alea…

Apoi au venit cei 3 căpitani de echipe de s-au prezentat pe ei înșiși, apoi membri echipelor.

Valentin, căpitanul nostru a vorbit puțin, nefiind deprins cu microfonul. Îl înțeleg și mie iar mi-a dat cu emoții, ca și-n dățile trecute. Fixezi un punct undeva în sală și vorbești. D-aia am privirea aia tâmpă de vițel dus la tăiere…

Și ne-a chemat pe noi, echipa condusă de dumnealui. Fermiera Anamaria, Controlor de calitate Diana și Măria mea, transportator de lapte.

1013428_525193527528618_1982136503_n Mi-a plăcut mult următoarea poză. Chinezu parcă dă cu pumnul în masă ca să determine juriul, format din Cristina Bazavan, Cristian Manafu și Florica & Zicu de la Tvdece.ro să aleagă mai repede câștigătorii. În final echipa noastră n-a fost echipa câștigătoare, în ciuda numelui predestinat. Și-am ieșit ultimii.

Acum m-am prins de ce. Am avut eu prea mari emoții și juriul n-a râs. În schimb s-a râs cu hohote la OmulValy, iar echipa lui a câștigat. Felicitări! Ei vor fi partenerii Danone într-o nouă campanie. Foarte tare flăcăi!

Apoi a venit Matache să spună și el două trei vorbe, scurt cică. Numai că după 5 minute în care lumea privea fix monologul lui, m-am trezit întrebând:

– La ce mama dracu mă uit aici mă?

La care fază lumea din sală a început să aplauze, mai întâi către mine, apoi către Matache, văzând că își cam piere șirul la aplauze. Ei, așa l-am potolit să vorbească. Era-n stare să monologheze până azi dacă nu-l opream!

Felicitări, stâns de mâini, pupături, lacrimi în ochi, mai ceva ca la serbarea de sfârșit de an. Apoi surpriza a venit iar din partea Danone, fiecare participant primind o traistă plină de iaurturi și lapte bătut. Cred că au fost vreo 5-6 kile de lactate Danone. Bașca geanta termoizolantă mișto foc. E bună ca gentuță de voiaj. Merge să bagi berea la rece acolo. Plus 2-3 fructe, un sanviș, cheile, aparatul foto, vreo 3 pixuri, un carnețel și pisica!
grup
De la minutul 32:56 începe diștracția. Adică Apar eu și vorbitul, pierdut printre străini.

M-am revăzut cu Elly. Ne știam de la Vodka, însă acum am băut numa câte o bere. Plus lapte bătut Danone. Nu știu alții ce-au făcut după eveniment, însă noi doi am ieșit la bere. Că așa se consolidează offline relațiile 2.0. La bere băi nene!
elly-2

There are 4 comments left Go To Comment

 1. elly weiss /

  Buna berea dupa lapte 🙂 Si s-a lasat si cu amintiri 😉

  1. Spanac / Post Author

   Ja. Pe când data aviatoare? Să stăm mai mult la bere…

 2. Savoir Faire /

  Ori era profesor/elev de servici si cumpara pt. toata scoala, ori era romanas si ii ducea peste granita, ori era ceva rasa de politai fomist.

  1. Spanac / Post Author

   Care mă? Cred că voiai să zici la 73 de covrigi?

Leave a Reply