Care sunt beneficiile unei centrale mixte? Le gasesti pe fornello.ro

Locul pe care-l numim acasa trebuie sa ne ofere tot confortul necesar. Nu degeaba se spune ca nicaieri nu-i ca acasa si poti merge o saptamana in Maldive ca tot ti se face dor de caminul tau. Este locul unde ne simtim in siguranta, locul ce ne-a stat martor la crearea atator amintiri frumoase, locul unde ne simtim confortabil, relaxati, cu adevarat noi, fara sa purtam vreo masca, locul unde simtim caldura in suflet si in jurul nostru.

Aici ne punem amprenta personala, ne dorim ca acasa totul sa fie amenajat dupa propriile gusturi. Este locul unde ne adapostim de temperaturile extreme si unde noi ne cream climatul perfect. Pentru cei ce locuiesc la case unde nu se pot racorda la reteaua de gaz, poate fi un impediment ce se dovedeste a fi avantajos. Pentru ca a opta pentru instalarea unei centrale mixte pe peleti si lemne aduce foarte multe beneficii, pe care le vei descoperi mai jos. Fornello.ro te asteapta cu o gama variata de astfel de centrale mixte.

Ce beneficii are o centrala mixta

Un sistem de incalzire bazat pe combustibil solid are un randament ridicat, furnizand caldura si apa calda menajera in intreaga locuinta, dar in acelasi timp, fiindca au o functionare mai ecologica, vor aduce economii substantiale la facturi fata de centralele pe gaz.

O astfel de centrala functioneaza atat cu peleti, cat si cu lemne. Autonomia este mai mare in cazul peletilor, arzand mai eficient, producand mai multa caldura, iar umplerea rezervorului trebuie facuta doar odata pe saptamana. Functionarea este una sigura, confortabila si se poate seta temperatura dorita. Fiindca o astfel de centrala dispune de panou de comanda permite ca functionarea acesteia sa fie automata, fara a fi necesara supravegherea sa. In momentul in care temperatura setata din termostatul incaperii este atinsa, acesta opreste functionarea centralei. Cenusa rezultata ce trebuie curatata poate fi utilizata in ingrasamantul plantelor.

Centrala termica mixta Fornello Tera

Poti opta pentru centrala termica mixta Fornello Tera 28 kW de pe fornello.ro. Aceasta furnizeaza suficienta caldura pentru a incalzi intreaga locuinta. Cazanul dispune de afisaj ce indica temperaturile si orele de functionare. Astfel in functie de setarile puse vei sti daca functioneaza corect. Capacitatea de stocare este foarte mare, astfel incat nu este necesar sa te preocupi des cu alimentarea cazanului. Beneficiezi de confort si siguranta, iar centrala functioneaza singura. Durata de viata a unei astfel de centrale este mult mai indelungata, fiindca este realizata din otel. In cazul in care este necesara o reparatie se poate face prin sudura, spre deosebire de cazanele din fonta care sunt deteriorate definitiv.

Daca alegi sa utilizezi peletii ca principal combustibil, iti va fi mai usor sa depozitezi sacii. Totodata fiindca centrala se alimenteaza singura nu mai trebuie sa induri frigul spre camera tehnica, totul este simplu si comod. Aceasta centrala este solutia perfecta pentru cei ce locuiesc in zone rurale, iar in lipsa peletilor, ce se cumpara din magazine de bricolaj sau online, unde livrarea dureaza, centrala functioneaza si cu lemne de dimensiunile 100x100x350 mm. Este deci o varianta mult mai convenabila si nu exista sansa ca locuinta sa ramana fara caldura.

Fornello.ro – solutii de incalzire si nu numai

Pe acest site poti gasi inclusiv panouri solare, obiecte sanitare, tevi si fitinguri, termoseminee, sobe, cat si alte tipuri de centrale. Orice vei alege de aici ai garantia calitatii, stii ca vor rezista ani de zile, deci nu vei investi banii inutil.

Cand vine vorba de confortul termic din casa, Fornello este magazinul pe care te poti baza. Descopera pe fornello.ro intreaga gama de produse.

Contact:

office@conbetaconstructii.ro

0337401310

0749247061

0744504970

0744771505

Leave a Reply