Care sunt coordonatele dupa care iti exprimi eleganta si stilul?

La nivel masculin, nu de putine ori a fost vorba doar de atitudine, dar si modul in care o persoana poate face fata diferitelor contexte sociale, atat de mare amplitudine cat si unele in limbajul simtului practic.

Daca la serviciu sunteti obligati sa purtati o anumita garderoba care sa ateste postura companiei fata de restul competitorilor din industrie, in timpul liber va puteti exprima fara doar si poate dezinvolt.

Marele Alexander Wang ne spune ca ”o persoana poate arata superb, dar mai interesant este modul in care ea se imbraca in timpul liber”, oare asa sa fie?

Oare trebuie sa ne confirmam statutul si identitatea la nivel vestimentar zi dupa zi, facand abstractie de mediul profesional?

Care este locul hainelor in ierarhia valorilor tale?

O vorba din popor ne spune ca ”banii nu aduc fericirea, dar o intretin”. Oare meritam sa ne rasfatam cu articole vestimentare inedite, pentru a avea parte de exprimari cat se poate de potrivite in societate?

Dupa o saptamana de forfota la locul de munca, in care a trebuit sa ne suportam superiorii sau dupa caz diferiti clienti turmentati, nu ne ramane decat sa luam calea savarsirii de activitati ocupationale dinamice destinate timpului liber.

Ce sa port pentru a-mi confirma identitatea masculina?

Ai intalnit in decursul timpului acele tipuri de barbati care iti dau impresia ca ”arunca o haina pe ei” si sunt pregatiti sa iasa in societate?

Poate pentru ei nu conteaza foarte mult parerea celor din jur si nu se stimeaza suficient de mult astfel incat sa le pese de calitatea obiectelor vestimentare pe care le poarta.

In mod paradoxal, pot avea succes dar acesta este episodic, drept pentru care tu trebuie sa iei atitudine aici si acum pentru a-ti confirma atat statutul cat si viziunea sau stilul in materie de moda.

Cum tranzitia intre sezoane este pe cale sa se produca, iar anotimpul rece se resimte tot mai mult, va puteti orienta atentia spre achizitionarea  de diferite perechi de blugi, pluovere, camasi, dar si veste sau tenesi, articole vestimentare cunoscute pentru intrebuintarea in diferite actiuni sociale ale acestui sezon.

Stiai ca la anumite magazin cu profil online poti achizitiona obiecte inedite?

Fara doar si poate ca anumite magazine cu orientare moderna de la nivel online, te pot pune in situatia de a achizitiona haine ce prezinta o dinamica aparte, facand referire la culoare, model, dar si felul in care este ancorata la nivel corporal.

Cum ramane cu brandurile? Cu siguranta ca numele unui designer poate fi proportional si cu o rata mare a calitatii, dar si cu certitudinea ca suntem in pas cu moda si cautam sa formam o imagine de ansamblu cat mai buna.

Astfel, la categoria de barbati puteti gasi haine potrivite atat pentru stilul streetwear, cat si pentru cel casual, sport sau black tie.

Cum majoritatea barbatilor aloca un timp excesiv stilului streetwear in timpul liber, in acest caz avem posibilitatea sa achizitionam diferite tricouri, jeansi sau pantofi sport de la producatori consacrati precum Tommy Hilfgier, US Polo, Pierre Cardin sau Calvin Klein.

Nu asteptati, reducerile fiind deosebit de mari in aceasta perioada, care sa va puna in postura achizitionarii unei garderobe complete destinate unui barbat modern.

Aceasta postare a fost citita de 934 ori !

Comments

comments

Leave a Reply