Case din containere? Case de boschetari!

De câțiva ani mi s-a pus pata pe niște containere. De alea mari, de vin pe vapoare, din China, pline de fel de fel. Și ca să vezi, drăcia naibii, îți poți face casă din ele. Uitați-vă pe șantiere, birourile dar și dormitoarele sunt făcute din… containere!

Dar deh, românul, nu numai că e reticent, dar e de-a dreptul împotiva acestor containere:
– Cum bă, ce e aia casă din containere? Acolo dorm boschetarii!

Nimic mai neadevărat decât asta. Îți poți face o casă solidă, călduroasă iarna și răcoroasă vara, ferită de intemperii, la o fracțiune din banii pe care i-ai da să-ți ridici casă de la zero. Și-am să explic de ce. Un container făcut special pentru locuit costă între 2000 și 3500 euro. Cel la 3500 e ultimul model, pereți dubli, bine căptușit, Ține afară și urșii și-o hoardă de zombi, la nevoie. Dar eu m-am axat pe cele de 2000 euro.
Și am gândit așa:
– 3 camere, câte 2 containere per cameră, să fie camere mari, spațioase.
– o mansardă
– o bucătărie
– o baie
– un beci


Așadar, 10 containere. 20.000 euro. Hai, 30.000 să zicem, cu tot cu transportul, aranjatul lor etc. Și dacă vrei să-ți faci casă așa, folosind materiale de construcție știți cât costă? Peste 100.000 euro. Și uite cum cu o treime de bani ai rezolvat cu casa. Și dacă vrei să o aranjezi foarte frumos, să nu pară a fi “casă de boschetari“, îți mai dau un pont, gratis!
Iei legătura cu profesioniștii de la TechStone și le zici că vrei să-ți faci casa să arate mult mai bine. Au o gamă variată de modele de caramida aparenta, care, la ora actuală, are cea mai bună termoizolație de pe piață.

Și îți poți pune panouri și-n interior și-n exterior, încât, la final, din exterior casa nu se va deosebi de celelalte decât prin formă. Iar în interior, îți poți aranja pereții după cum vrei.

Asta deoarece cei de la TechStone îți pun la dispoziție atât materialele cât și modul lor de utilizare. Iar pentru orice comandă care depășește 2500 lei + TVA, transportul va fi gratuit. Ce poți cere mai mult?

Produsele oferite sunt imitații de cărămidă și piatră pe plăci din polistiren EPS 100, cu o densitate 18 kg/mc și conductivitate termică ~0,036 W/mK, cu dimensiunile de 100 x 50 x 5 cm, la prețuri cuprinse între doar 70,45 și 88 lei + TVA/mp.

Există imitații de cărămidă și piatră injectate pe plăcile din polistiren și au o calitate net superioară oricărui alt tip de cărămidă aparentă de pe piață. În plus, firma garantează cel mai mic preț și cel mai scurt timp de livrare.

Pe lângă cel mai revoluționar termosistem, TechStone ne pune la dispoziție și cele mai bune servicii:
– proiectare și optimizare gratuite pentru orice suprafață care trebuie placată cu panouri imitație de cărămidă;
– antichizare și curățare placări vechi la fața locului;
– detalii de montaj pentru produsele achiziționate de la TechnoStone, în mod gratuit.

TechStone are realizate deja peste 1100 de proiecte. Pentru informații suplimentare, putem contacta firma de specialiști la: 0728 996 079 sau e-mail: info@caramida-aparenta.co.ro.

Aceasta postare a fost citita de 850 ori !

Comments

comments

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Iulia /

    Hmmm, interesant!

Leave a Reply