Casele din lemn – avantajele pe care le asigura constructiile realizate de Litarh

Te intereseaza sa iti ridici o casa din lemn, insa nu esti pe deplin stapan pe decizia ta? Asta inseamna ca inca nu ai analizat piata si nu te-ai documentat in detaliu in privinta acestora, pentru ca, afland beneficiile pe care le ofera o astfel de constructie, iti vei da seama ca este o alegere inspirata.

Ai grija insa ca atunci cand te informezi cu privire la aceasta alternativa de locuinta sa iti iei datele din surse sigure. Unele fie nu prezinta toate beneficiile de care ai parte, fie parca fac ca totul sa sune prea frumos ca sa fie adevarat. Deja cu experienta pe piata din tara, Litarh este o companie care s-a facut remarcata prin optiunile interesante si convenabile de proiecte.

Daca accesezi pagina litarh.ro, gasesti in cadrul acesteia informatii cu privire la o serie de aspecte care prezinta interes pentru oricine doreste sa ridice o astfel de locuinta. Ca sa nu te mai tin in suspans insa, iti prezint in randurile ce urmeaza cateva dintre avantajele de care ai parte ca proprietar al unei case din lemn. Iata deci despre ce este vorba.

Confort termic sporit si economii de energie

Reprezinta o optiune  mai mult decat potrivita pentru tine si familia ta daca vrei sa traiesti in cele mai bune conditii de confort termic. Atat pe timp de iarna cand temperaturile scazute de afara dau romanilor adevarate batai de cap, dar si vara cand canicula incearca sa patrunda in interior, lemnul se asigura ca valorile interne sunt optime. Este o optiune rentabila pentru ca si costurile de intretinere scad considerabil in comparatie cu cealalta alternativa, a caselor traditionale. Capacitatea termica de izolatie a lemnului este deci mult mai mare decat a materialelor de constructii precum betonul sau caramida – rezultatul constand intr-un ambient ideal in interior.

Mediu ecologic

Cei care iubesc natura si doresc sa o proteje sunt principalii care aleg varianta caselor din lemn. Materialele folosite de expertii litarh.ro pentru a le realiza garanteaza un mediul complet ecologic, iar asta este benfic pentru sanatate, atat pentru cea fizica, dar si pentru cea psihica – pentru bioritmul organismului.

Personalizarea

Nimeni nu imbratiseaza ideea de a avea o casa ca a vecinului sau a cunostintelor, deci varianta personalizabila este cea mai buna optiune. In acest sens, cei de la Litarh dispun de soft-uri de proiectare de ultima generatie. Astfel, ei pot sa stabileasca toate detaliile ce tin de constructie alaturi de clienti. Rezultatul consta intotdeauna intr-o casa primitoare, ce corespunde cu toate preferintele proprietarilor.

Rezistenta si siguranta

Opteaza pentru aceasta varianta persoane din diverse zone ale tarii, atat cei in care suprafetele sunt complet sigure, cat si cei care poseda terenuri dispuse riscurilor seismice. Intr-o astfel de situatie, casele de lemn sunt solutia ideala intrucat peretii lor dispun de o capacitate extraordinara de absorbtie a vibratiilor si socurilor.

Elasticitatea lemnului, alaturi de eficienta cu care imbinarile elementelor constructive reusesc sa preia miscarile seismice, dupa diversele lor directii de propagare, fac din casele din lemn cea mai buna optiune de locuinta.

Iata care sunt unele dintre cele mai remarcabile avantaje cu care vin insotite constructiile din lemn si de ce ar trebui sa pui in aplicare planul de a ridica o astfel de casa. Daca ai nevoie de ajutorul unui specialist, foloseste cu incredere datele de contact disponibile pe litarh.ro.

Be aware: spotify plays from real people and increase telegram members now. Hope this helps!

Aceasta postare a fost citita de 1278 ori !

Comments

comments

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Colteanu Cosmin /

    Cand voi construi o casa ( asta in viitorul apropiat ) chiar ma bate gandul sa o construiesc din lemn. Sunt multe avantaje, iar pretul este mult mai avantajos decat o constructie din BCA-uri sau caramida. Totusi rezistenta in timp este si ea importanta, iar aici nu stiu cat de rezistent este lemnul in timp – gen o casa de lemn dupa 50 de ani mai este ok ?

Leave a Reply