Cât costă scurtu’ la facebook?

De vânzare!

Concursuri!

Mă uit la facebookul ăsta și văd că de la o zi la alta se prostește dar are pretenții mai mari. Mai ceva decât curvele șantieriste. Și-așa aș vrea să întreb cât costă scurtu’ la facebook? Cât îmi iei fă panaramo? Zi un preț!

Am mai lătrat eu la stele față de facebookul ăsta. Că a devenit un fel de hi5, plin de curve. Ideea e că dacă pui o gagică cu sfârcii goi, facebookul te banează.
Și mi se pare normal, cea mai mare curvă nu lasă niște curviștine mititele să-și etaleze nurii!

Eu am acum două restricții. Cea de-a adăuga prieteni noi una, iar ce-a de-a doua, de a posta ceva. Nu pot scrie nimic.

1) Adaugi prieteni noi în prostie.
Nu mai poţi trimite cereri de prietenie timp de 30 de zile
Ai continuat să trimiţi cereri de prietenie unor persoane pe care nu le cunoşti, chiar dacă ai fost avertizat. Trimiterea cererilor de prietenie către persoane pe care nu le cunoşti este împotriva Condiţiilor Facebook şi poate fi considerată hărţuire. Dacă nu te opreşti, este posibil să-ţi fie blocat definitiv accesul la caracteristica de trimitere a cererilor de prietenie. Află mai multe.
Această restricţie va fi activă pentru încă 19 zile şi 12 ore.

Băi prostovane, nu e bine. Cine dracu are 40 de prieteni și tu deja ai peste 300 pe facebook. Cum adică adaugi tu într-o zi 10-15 prieteni noi? Primești ban o lună! Spanac tâmpit! Asta după ce-am adăugat prietenii SUGErați de facebook. Cică 75 prieteni comuni. Normal, adaug și eu nu?
Numai că dacă adaug peste 10, mă scuipă. Atunci cum dracu văd la alții că au adăugat de curând 571 de prieteni? 320, 409?
Ăia sunt mai cu moț decât spanacul moțat, sau cum? Frați de-ai lu’ Țukeberger ăla?

2) Nu poți posta.
Acţiune blocată
Momentan nu mai ai permisiunea de a efectua această acţiune.

Păi da, că m-a mâncat undeva. Au scris vreo 5 un text tâmpit. Format numai din caractere ciudate. Cică să copiem din caracterele alea și să vedem ce apare. Și apăreau steluțe, moși crăciuni, nasuri, plm, fel de fel.
facebook Numa că eu, hapsân peste măsură, am copiat textul ăla tot și i-am dat paste în comentariu. Ban instantaneu! Uite dacă și voi vreți să probați chestia asta, acesta e textul cu pricina.

Hmm, după ce scriu textul ăsta buclucaș, se șterge orice aș scrie după el…
Clar e ceva cod secret, de-al lui Al-Jazera către Omul dintre Craci, frate de sânge al Cățelului pământuluiu! altfel n-am idee ce poa’ să fie. Ceva pretorieni, illuminati, țukebergeri din Armata Luminii Rozalii, Dumnezeu cu mila!

Și că am postat textul cu pricina, cine știe ce om inteligent (deoarece numai oameni inteligenți citesc Spanacul) îi va descoperi secretele.
Așa că mâine dimineață m-aștrept dă-mi vină facebookul acasă să mă ia pe sus.

Și dacă tot vine, spuneți și voi cât să-i dau pentru un scurt? 5 lei e bine?

Scurt: ce i-a făcut Stoiceasca lui Voiculescu în WC-ul de la intercontinental în ziua de 3 septembrie 1995.

There are 22 comments left Go To Comment

 1. Aditoi /

  Ma-ntreb daca ai de gand s-o tii asa cu scrisul, in felul asta… si ce se intampla cu tine?!

  1. Spanac / Post Author

   E o fază a nemulțumirilor. Zi-i astenie de primăvară fată. Doar n-ai vrea să mă apuce îndrăgosteala de primăvară?!

 2. Andrei /
 3. Andrei /

  Wtf? Am copiat aici textul ala cu patratele si a disparut complet.. esti pe mana cu Fb?

  1. Spanac / Post Author

   Am încercat și eu să-l scriu aici. Îl scrisesem, mai băgasem după el alte 300 de caractere și cand am salvat a dispărut tot. Și textul ăla și ce scrisesem după el… Vezi nu-l băga într-un comentariu pe facebook, că 2 săptămâni te banează de nu mai poți posta nimic de pe contul ăla…

 4. javra /

  Facebook funcţionează după criteriile obscure ale unor ageamii. Nu mai spun că limba română utilizată e defectuoasă. Îţi dai seama că englezii care văd cum le folosesc băieţii ăştia limba se strâmbă de râs?

  1. Spanac / Post Author

   Crezi că stă careva să vadă cum e stâlcită limba engleză? În schimb văd când spanacul a pus țâțe goale sau caractere ciudate și l-au banat. În rest lăsați pozele cu pisicile decapitate să ruleze, că alea nu fac rău nimănui…

 5. Maria Agurita Ignat /

  Da najpa moment ,am și eu niște pretene care l-a fel pățesc cu fb ,acum am găsit un site doar pentru românași ca noi .Este cam la fel ca fb numai că nu vei primi ban niciodată.Site-ul e făcut de un românaș supărat pe ăștia de la fb că l-au tot banat pt postări.

  1. Spanac / Post Author

   Zi-mi cum se numește fată!

 6. Savoir Faire /

  Nu pot spune ca fb nu are potential.
  Are si inca cum !
  Problema este ca trebuie sa induri prea multe tampenii.

  1. Spanac / Post Author

   Are potențial panarama, aia zic. Însă tâmpeniile sunt din ce în ce mai stupide. cică limbaj inadecvat. Instigare la violență and shit. Și când umblă conturi făcute cu accidentați în circulație, cu creierii pe asfalt, de ce nu se face nimic?

 7. Flyerboy /

  Doamne, ce de specimene şi pe feizbucu ăsta.
  Faci crucea mare că-i dracu` bătrân, vorba lu` bunică-miu.
  Numa unu` şi unu`

  1. Spanac / Post Author

   Mda, văd că orice aș face, e primejdios…

   1. Flyerboy /

    Ai văzut că acum sunt unele care cică promovează cazuri sociale. Sau care ajuta aşa ceva, şi la fiecare poză distribuită de pagina lor, e câte-o descriere de genul : 1 like = 1 $, 1 share = 10 $ şi tot aşa.
    Mizerii nu altceva.

    1. Spanac / Post Author

     E un rahat aia mă. Pe cuvânt de nu. Însă sunt mulți creduli, ca să nu le zic tâmpiți.

 8. Teglas Adrian /

  Am pierdut sirul de cate ori am fost banat pentru ca am adaugat prea multi prieteni:)) Participam intr-o vreme la multe “like contest” si aveam nevoie de marfa proaspata in mod constant:D!

  1. Spanac / Post Author

   Păi cum, alții bagă 400 de prieteni o dată și nu-i banează nimeni?

 9. Nea Cornel /

  Apropo de scurt: Bonuri de masă primește, că bani n-am? Și pe mine mă seacă face-ul ăsta, când îl deschid miroase a transpirație și urlă de manele.
  Dar cică e bine să faci social media,îți ajută la promovare etc .etc. dar cred că o să-l părăsesc cât de curând. Am început să îmi fac rețea proprie împreună cu PRIETENII ADEVĂRAȚI!Ei mă cunosc așa cum sunt, nu am nevoie să mă promovez în fața lor.

  1. Spanac / Post Author

   Da, de acord cu tine, însă când ai nevoie de promovare în masă, rahatul ăsta e cel mai bun până acum…

   1. Nea Cornel /

    Ai dreptate! E bun că pute și sunt mulți care le place acest miros!

    1. Spanac / Post Author

     Taci că-mi faci poftă de… sailor moon!

 10. Caffe91 /

  Am considerat facebookul o prostie din momentul in care a aparut! Mi-am facut cont si inca il am din 2 motive si anume:
  1) Toata lumea are si cum Messengerul s-a dus, doar asa mai pot vorbi cu unele persoane sau pot afla unele trebisoare despre facultate.
  2) O gramada de fraieri care stau cu ochii non-stop beliti la el! Sa ai 4000 “prieteni” pe pagina (cum aproape am eu desi nu cunosc mai mult de 50persoane cred si 100din vedere) e ca si cum ai avea un site cu 4000 de posibile vizualizari dupa parerea mea! ..Doar ca e cam greu sa le atragi atentia maimutelor si urangutanilor daca nu scrii despre manele si vedete.

Leave a Reply