Cât de avantajoase sunt casele din lemn – Litarh, producătorul de case din lemn, explică

Există o prejudecată când vine vorba de casele din lemn. Unii le asociază cu stilul cabanelor de munte sau cu o construcție nu tocmai trainică. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Litarh, producător de case din lemn, contruiește pentru doritori case pe structură de lemn. Iată cât sunt acestea de avantajoase!

Timp redus de construcție redus și prețuri avantajoase privind facturile la energie

Unul din marile avantaje ale acestor tipuri de case se referă la timpul redus pentru finalizarea proiectului. În mod special pentru cei care își doresc casa construită după un proiect personalizat, însă nu ar dori să treacă prin experiența șantierului care parcă nu mai se termină niciodată și este plin de materiale de construcție, casele pe structură de lemn sunt ideale. Iar Litarh, producator case din lemn, este constructorul care va contribui la visul vostru. Vine cu echipă ce are experiență și, în plus, deține propria fabrică unde pereții și plafoanele sunt realizate, iar pe șantier sunt doar montați.

Casele pe structură de lemn sunt mai ușor și mai rapid de construit. De asemenea, sunt bine izolate, întrucât izolația se montează și în interiorul osăturii de lemn, atât la nivelul pereților, cât și al acoperișului. Asta înseamnă că veți salva din energia consumată pentru a încălzi casa iarna sau pentru a menține aerul răcoros vara.

Rezistență sporită la cutremure

Merită de menționat de asemenea, printre avantajele de top ale caselor din lemn, că astfel de construcții sunt mai ușoare și cu o rezistență mai mare la cutremure. Explicația constă în faptul că lemnul este material ușor.

Știați că o casă din lemn este de până la de două ori mai ușoară decât o casă construită tradițional din beton sau cărămidă? În plus, lemnul are un comportament elastic, față de alte tipuri de materiale.

Finisajele pot fi diferite

Nu vă gândiți că o casă din lemn vă limitează în ceea ce privește finisajele. Depinde și cu cine veți colabora, ce-i drept. Cei de la Litarh, cu pagina oficială litarh.ro, vă pot personaliza proiectul încât să fie exact pe gustul vostru.

Casele din lemn sunt versatile. Dacă nu vă doriți să aibă lemnul vizibil, grinzile din lemn pot fi mascate estetic. Cu alte cuvinte, finisajele pot fi așa cum vă doriți. Casa poate fi placată cu lemn sau tencuită pentru a fi similară cu cele clasice din beton sau cărămidă.

Nota de final

Casele din lemn sunt avantajoase din multe puncte de vedere, sunt construcții compacte și bine închegate, ce pot fi finalizate în timp mai scurt. Șantierul este unul curat, sunt puține deșeuri produse.

Trăgând linie, doar ținând cont de aceste aspecte, este evident că o casă din lemn vă poate convinge că este ceea ce vă doriți. Iar cei de la Litarh vă pot inspira implicit când vine vorba de tipul de proiect ales. Echipa Litarh – adică proiectanți, ingineri și arhitecți cu experiență – tine cont și de ideile solicitanților. Personalizează ofertele și vă îndruma pentru a ajunge la rezultatul final așa cum vi-l doriți.

Descoperiți detalii în pagina oficială.

Contact:

office@litarh.ro

Valea Moldovei 727580, județ Suceava

Leave a Reply