Câți români sunt la “Românii au talent”?

rat

Mă uitam aseară la românii au talent, unul din cele două emisiuni pe care le urmăresc la ProTV (pe lângă Masterchef). Și-am văzut că nu prea… sunt români la “ROMÂNII au talent“. Am avut o contorsionistă, Dumnezeu știe de prin ce țară rusofonă, am mai avut vreo 2 ansambluri, unul din Republica Moldova, unul din Ucraina parcă. A mai venit un musculos, habar n-am de pe unde era și el (că era același tălmaci ca și la contorsionistă), a mai fost un italian care știa mai bine româna ca mulți dintre noi, apoi au mai fost 2 frați… columbieni.

Cred că 6 erau români, iar ceilalți 6 erau străini. Așadar, emisiunea de ce se numește așa și nu “Oamenii care trăiesc în România au talent“?

Și apropos de emisiune. Eu chiar nu înțeleg de ce naiba se votează numerele astea slabe. Adică ale ăstora care cântă, dansează, țopăie ca popândăii pe scenă. Nu vor câștiga niciodată și iau locul altor oameni ce au șanse la finală.
Pe de-o parte înțeleg că aceștia vin în finală tocmai că n-au șanse de câștig, pe de altă parte văd că se cere de fapt nu talentul, ci spectacolul. Am mai scris pe tema asta anul trecut.

Așadar, dacă la nici la “Românii au talent” nu suntem destui, de ce nu ne lăsăm de “meseria” asta de talentați? N-avem talente, sp fim serioși. Nu prea am văzut nimic spectaculos până acum. Niciun Ianău, niciun nume să-l țin minte. Nu mai suntem buni la nimic?

De fapt, la ceva tot suntem buni. Nu toți, însă o firmă le dă clasă altora. E vorba despre Namebox. Și să vă explic de ce. Știți și voi că o gazduire ssd este net superioară uneia standard, pe HDD. Rată de transfer mult mai mare, timp de încărcare a paginii foarte mic. Și cum eu am fost fraier să plec, acum am găzduire de mi se încarcă blogul în 4 secunde. Și-am văzut zilele trecute un blog. Avea ăla peste 50 de reclame, bannere și coduri pe prima pagină. Timpul de încărcare? 0,67 secunde! Să turbez de nervi. Am dat căutare după IP și ce-am văzut?

Namebox!
De nervi am închis blogul ăla și l-am uitat. Era al unui american, nu știu cum de-avea ăla hosting la noi.
Așadar, români, dacă tot credeți că aveți talent, să vă văd cum depășiți voi ofertele Namebox. Și vine și-o surpriză aici. Dacă știți pe cineva care are hosting din altă parte și se mută la Namebox, are reducere 50% la pachetele SSD, folosind codul “martisor“.
Și “parola” e să spuneți că v-a spus Spanacul asta.
Oare spanacii au talent?
namebox

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Dan /

  Ce-ai intors-o “ca la Braila” … :))

  1. Spanac / Post Author

   Unde, cu ce?

 2. Dan /

  Nu conteaza, dar … m-am distrat putin :)) … Mai intai povestesti de “Romanii au talent”, dupa care o dai cu gazduirea :))

  1. Spanac / Post Author

   Am văzut că și tu ai scris despre ei. Și de bine 🙂

 3. Pingback: Înfiinţez o rubrică duminicală permanentă, "Recomandările săptămânii”. /

 4. Pingback: Stiri 14 aprilie 2014 | paradigma.ro /

Leave a Reply