Cauti anumite piese auto? Apeleaza la Wolcar – dezmembrari

O masina este o investitie necesara. Atat atunci cand o cumperi, cat si atunci cand se defecteaza ceva la ea. Cu masina cheltuielile sunt destul de mari, fara masina cheltuieli tot exista pentru mijloacele de transport in comun si nu numai si confortul este aproape zero. Sunt doua optiuni dintre care poti alege si cred ca deseori alegi raul ce mai mic, dintre cele doua. Nu este situatia chiar rea sa ai masina, ci este necesar. Problemele apar atunci cand trebuie schimbate diverse piese pentru ca nu te anunta de dinainte masina cand se defecteaza si trebuie sa o repari numaidecat. Chiar daca nu ai bani pregatiti in acest scop de dinainte.

Daca vrei sa beneficiezi de reparatii mai repede si fara costuri substantiale, apeleaza la Wolcar. Acesta este un centru de dezmembrari auto. Poti cauta pe site piesele de care ai nevoie pentru anumite marci de masini si poti avea certitudinea ca sunt atent verificate inainte de echipa Wolcar.

Piese de la dezmembrari – de ce sunt o buna optiune

Deseori se intampla sa vrei sa faci schimbari la masina din cauza ca nu iti place un anumit lucru sau s-a stricat o piesa care nu este necesara pentru buna functionare, dar conteaza pentru confortul tau si starea de bine. In acest caz poti cauta pe site piesele de care ai nevoie. Ai parte astfel de piese care sunt intr-o stare perfecta, la preturi accesibile.

Daca ai o masina marca Skoda poti gasi pe acest site parti ce tin de caroserie, climatizare, interior, electrica, motor sau transmisie. Acest centru de dezmembrari Skoda Craiova dispune si de un service autorizat pentru cei care vor sa beneficieze si de montare atunci cand achizitioneaza piesele de la sediu. In service sunt verificate si testate piesele, reconditionate, astfel incat sa fie de o calitate ireprosabila.

Daca accesezi site-ul si gasesti piesa de care ai nevoie o poti ridica direct de la sediu sau o poti primi prin curierat in aproximativ 1 – 2 zile lucratoare. Primesti chiar si garantie pentru aceasta timp de 3 luni.

Daca piesa nu se potriveste sau daca ai comandat-o gresit poti face si retur, iar in acest caz poti avea certitudinea ca vei primi banii inapoi. Nu trebuie sa fie o investitie foarte mare orice schimbare la masina. Trebuie sa stii sa alegi piesele corect si sa stii de unde sa le alegi. Wolcar este una dintre variantele potrivite pentru tine in acest sens.

Contact:

076.8912.489

wolcar@yahoo.ro.

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Bogdan /

    Multumesc mult pentru link!

Leave a Reply