Ce are de-a face mătărânga cu prefectura?

Cam întrebarea din titlu mi-o pun și eu. Ce prefectura mamii ei de treabă să scriu azi pe bloc? Că pe blog am băgat o tâmpenie fără margini.
Azi nu mi-a fost deloc bine. Palpitații la inimioară, lene și extrem de multă treabă!

Până la urmă am reușit numa să dau cu aspiratorul în sufragerie, să spăl geamurile în cameră și sufragerie, apoi friptura.
Știți voi, cea mai bună friptura din lume…

Aporpos, ce mama naibii a fost Alex ăsta cui sforile din ochi de la românii au talent? Ce naiba a vrut să facă?
Hai, aia cu apa a fost ok. Dar povestea aia, sforile din ochi, stând cu capul în jos…
Văd că asta e la modă. Ca să fie ceva mai dificil de făcut, stăm atârnați cu capul în jos ca liliecii. Recităm pezii, pictăm, scoaterm sfori din ochi, ne șușulim sticlă, mai ceva ca-n filme!
prefectura
La starea asta de rahat românesc de-o aveam, am zis să mă uit la emisiunea lu’ pește. Ca să-l văd pe ăsta. Și uite la el!

Mi-a trecut și pofta de foame. Dar tot an luat o înghețată. Acu e un negru la TV. Se joacă cu focul. Una în apă face ca peștele. Băi ce mătărânga mamii ei de treabă e asta?
Ce talent e asta?
O, talentul de-a mă enerva. Na c-am dat cu înghețată pe burtă și e rece. Mumu Ponta!

A, stai că aia cu gheața e manechinul ăla alb de plastic. Uite că a sărit negru-n apă cu manechinul și i-a pus mâna la fofo!
Votați teatrul. Votați soarele bă…“Femei, Maniu si Bratianu v-au lipsit de orice drepturi! Votati Soarele descatusarii voastre! Soarele viitorului copiilor vostri!”

Ce mi-a plăcut azi a fost că nevastă-mea s-a ocupat de supă, de sarmale, de salată beouf. Ea a făcut tot. Abia am ajutat-o.
Apropos, dacă lipsesc pe pe blog, veți ști de ce. A gătit nevasta!

Leave a Reply