Ce bună-i fi-ta aia de 4 ani!

baldUna dintre cele mai idioate chestii făcute pe lumea asta este tot în America inventată, brevetată și pusă-n practică.
Așa că să nu ne mirăm dacă vreunui belgian chelios cu ochelari i se pare super-sexy o puștoaică de 4-5 ani.

Înțeleg că fetițele vor să fie prințese. Înțeleg că părinții nu le pot strica bucuria unei nerozii promovate la TV. Însă să avem naibii nițică decență.
Și cu astfel de concursuri, de miss 4 ani, să nu ne mirăm că-i lumea plină de pedofili.
girl-1 girl-2

girl-8
girl-5

girl-3

girl-4

girl-15

girl-17

girl-5

girl-6

girl-7

girl-8

girl-9

girl-14

girl-10

girl-11

girl-12

girl-13

kimboslice1Să nu ne mirăm de faptul că vedem din ce în ce mai des cazuri de răpire a copilelor de vârstă pre-adolescentină. Am mai spus, nu-i pup în dos pe americani, nici nu-i urăsc. Însă când văd asemenea mizerii, îmi vine să-i bat pe ăia de au împins fetele către așa ceva. Plus retragerea tutelei. Și pușcărie nene. Pușcărie alături de Bubba și băieții săi. Bubba căruia i-a fost violată și ucisă copila într-o seară când el era la a doua slujbă. Și care acum șade în pușcărie pentru că i-a crăpat capul cu securea nemernicului ăla de i-a omorât fetița.
Știți ce bine sunt primiți în pușcărie violatorii de copii? Extraordinar! Cel puțin din punct de vedere sexual, au parte de câte 3-4 orgii pe zi!
Eu unul așa aș proceda. Ai fetiță de 4-5 ani?
Vrea la concurs de miss? Îi zici clar că nu! Îi cumperi păpuși. Nu Barbie, cel mai idiot cadou posibil. Toate vor să fie ca Barbie.
Poți organiza aniversarea zilei ei de naștere, deghizând-o în prințesă. aia da. Însă nu cheltui 4000 de dolari pe costume, machiaje, unghii false, gene false, peruci, oje, rujuri și 15 seturi de pantofi pentru Claire care are 5 ani. Mamele alea idioate care cheltuie o avere pe pantofi, ca să dea bine fi-sa în costume de baie, când are în picioare cizme si ghete din silicon, sau pe botine, când face parada modei în ținute de seară, sa  Asta ca să câștige marele premiu în valoare de 300 de dolari?
Și să mai zic eu de ce nu-i văd bine pe americani în unele cazuri?

 

There are 12 comments left Go To Comment

 1. Cristina /

  Părinți denaturați, nu alta. Majoritatea mamelor care își înscriu fetițele la astfel de concursuri sunt niște frustrate care se învârt undeva în jurul dimensiunilor 190-260-190 fiindcă doar prin intermediul copiilor pot fi și ele admirate.

  1. Spanac / Post Author

   Bravos fată. Excelent răspuns!

 2. elly weiss /

  Eu m-am revoltat intr-o zi, cand am vazut un documentar despre fetite care concurau la concursuri de Miss, acolo, in America, desigur.
  Mame idioate care se plimbau de-a lungul si de-a latul Americii cu niste fetite pe care le indopau cu lectii de dans, de canto, de actorie, de de toate…doar-doar or castiga concursul. Sa fi vazut invidiile din culise si barfele… Un documentar zguduitor. Parea o lume roz dar era doar un gen de iresponsabilitate cu staif, nimic altceva. Fetitele aveau intre 4-6 ani…
  Cred ca sunt vreo 3 ani de cand am vazut filmul. E plin acolo de astfel de concursuri…uneori nici n-aveau timp sa respire intre unul si altul. Nici copilele, nici mamele alea idioate.

  1. Spanac / Post Author

   Și cum a zis Cristina mai sus, majoritatea mamelor erau niște balene eșuate, care voiau să fie frumoase prin fetițele lor. A dracu copilărie nene… Bine că am cocoșel!

 3. Alin /

  OK. O spun pentru a mia oara. Toate fetele sunt curve. Aveti din ce in ce mai multe dovezi. Se pare ca pana si parintii asta vor…deh, sa faca bani de pe urma lor…

  Voi va dati seama la ce nivel josnic a ajuns omenirea ?! Sa vad eu care ma mai contrazice…

  1. Spanac / Post Author

   nU TOATE-S CURVE MĂ. aICI E VORBA DE UN FENOMEN MULT MAI GRAV DECÂT CURVIA…

 4. Mihaela /

  Sunt de acord cu Cristina. Niste frustrate care isi exploateaza copii fortandu-i sa se maturizeze inainte de vreme. Eu am baiat dar nu l-as lasa sa participe la asa ceva decat daca ar fi vorba de moda pentru copii si nu iar face nimic, l-ar imbraca doar cu niste haine misto. In rest i-as spune : Mama ,daca vrei sa devi manechin, patachin sau orice altceva care implica boire si exploatare asteapta pana la 18 ani ca vor fi si atunci de-al de Bote sa te faca “vedeta”.

  1. Spanac / Post Author

   L-ai lăsa la poponari? Eu nu…

 5. Călin /

  copii fără copilărie şi părinţi fără creier. punct.

  1. Spanac / Post Author

   Only in America…

 6. Ovidiu /

  Mare dreptate ai. In ziua de azi fetitele de cativa anisori sunt obligate de parinti sa faca ceea ce fac, e urat si strigator la cer.

  1. Spanac / Post Author

   Culmea e că tot mamele alea cretine care pre-prostituează fetițele urlă că-i țara plină de pedofili și că le e frică pentru copiii lor…

Leave a Reply