Ce e masajul erotic

Ati incercat vreodata masaj erotic? Eu cred ca poate fi o experiente memorabila daca sunteti un fan al masajului si a celor ce urmeaza dupa acesta. Masajul poate fi facut oriunde, acasa, intr-un salon, intr-un loc exotic, cel mai important fiind modul in care este facut, tehnica si senzualitatea facand totul Trebuie sa existe o anumita coordonare intre modul in care se face masajul si senzatiile pe care le are clientul. Sau clientii, deoarece dupa cum vom vedea mai jos, exista masaj erotic si pentru cupluri.

Dar cum nu este un articol despre cele 100 de moduri cum poti face un masaj erotic, ci mai degraba o prezentare a acestuia. Tehnicile de masaj erotic sunt inspirate din alte tehnici de exprimare a sexualitatii ceea ce face ca acest tip de masaj sa fie mult mai mult decat un masaj de relaxare.

Pentru ca un masaj erotic sa fie complet, este nevoie ca anumite detalii sa fie pregatite din timp. Detalii precum muzica, mediul, chiar si patul pe care se face masajul. Cele mai importante sunt uleiurile, acestea trebuie alese in asa fel incat sa aiba un efect afrodisiac. Nu merge orice ulei luat din piata, nici cel de pe rafturile supermarketurilor.

Un salon masaj erotic bucuresti pe care l-as sugera voua este masajclub.ro, site pe care va recomand sa il vizitati pentru mai multe informatii. Cu siguranta serviciile oferite nu va vor dezamagi. Maseozele sunt alese pe spranceana, adevarate profesioniste, care vor face ca experienta petrecuta la salonul de masaj sa fie de neuitat. Si o astfel de relaxare o sata la 2 saptamani sau lunar nu poate fi decat benefica pentru organism, stil de viata si mentalitate.

In ciuda faptului ca masajul erotic nu este prea mediatizat, deci nu foarte cunoscut, exista un numar mare de persoane care se bucura de el in mod regulat. Dar nici aceste persoane nu cunosc cu adevarat toate beneficiile pe care le aduce, asupra sanatatii si nu numai. Deoarece ideea de sexualitate in Romania este inca un subiect tabu. Din pacate romanul stie de “misionarul” si cam acolo se termina pentru multi sexualitatea. Cat despre senzualitate… e ca si inexistenta.

Masajul erotic este atat pentru persoanele singure, cat si pentru cupluri. Uite un lucru de care nu multi siatia. Ca exista masaj erotic pentru cupluri. Acesta este un mijloc excelent pentru a va cunoaste mai bine si a va apropia de persoana iubita, atat fizic, cat si spiritual. Iar pentru pesoanele care decid sa mearga singure la un masaj erotic pentru relaxare, este un prilej excelent de a se bucura de un timp in care el este centrul atentiei, la unul dintre cele mai bune saloane de masaj erotic din Bucuresti, unde se poate relaxa si toate dorintele ii sunt indeplinite. Cred ca acesta este cel mai dorit lucru de toata lumea, mai ales dupa o zi lunga si obositoare la serviciu. Mai greu in cuplu, cand unul scapa la 16 si altul la 17, sau se lucreaza in ture. Insa timp se gaseste, trebuie numai sa-ti faci.

In final pot sa spun ca daca esti in cautarea unui salon masaj erotic, poti verifica link-ul de mai sus si daca totul este pe placul tau, nu ezita sa iti faci o programare.

Leave a Reply