Ce este masajul erotic?

monique_01Peste tot văd numai afișe și posturi blogosferice despre masaj erotic. Din păcate, în majoritatea cazurilor nu se specifică exact ce este acest masaj erotic.
În prisma noastră, masajul erotic este un masaj care se face în zona genitală. Care apoi duce la sex. Și din cauza asta este tratat ca subiect tabu. FALS!

Saloanele unde doar se “mânărește președintele“, pentru a se ajunge la sex, nu sunt decât un paravan în spatele celei mai vechi și mai bănoase meserii din lume. Prostituția.
Din cazul acesta, majoritatea saloanelor de masaje erotice sunt ocolite și privite disprețuitor:
– Aici sunt panarame!

Așa că hai să vedem exact ce este masajul erotic și la ce folosește el.

hot-asiansÎn primul rând, sunt mai multe tipuri de masaje erotice.
Masajul tantric urmărește un balans între emoții și spirit.
Masajul naturisteste masajul care implică toate părțile corpului, de la buricele degetelor până la vârful părului. Acesta crează un echilibru emoțional, spiritual și fizic.

Masajul erotic are mai multe funcții benefice organismului. Sporește fertilitatea, relaxează mușchii, îmbunătățește activitatea cardiacă și detoxifiază organismul, prin presopunctura unor noduri. Puncte de energie. Adică se îmbină plăcutul cu utilul. Că una e să-ți facă un masaj complet să-ți reechilibreze chi-ul din organism un bătrânel, alta e să-ți facă același lucru două asiatice…
Însă, totul până la sex! După cum am mai spus, acesta este exclus!

La VIP Obsession, absolut toate tipurile de masaj erotic au durată variabilă, de la 60 la 90, 120 sau 180 de minute.

Masajul erotic a fost folosit din cele mai vechi timpuri, ca o terapie sexuală, stimulând libidoul și îmbunătățind stimulii senzuali. În unele cazuri, masajul erotic poate ține loc de preludiu prelungit. Este deja cunoscut faptul că masajul erotic ajută bărbații să lase în urmă problemele legate de ejaculare prematură.

În anii 1600, masajul genital era folosit în tratarea cu succes a isteriei feminine. După ani de-a rândul în care acest tratament (acum ar suna absolut banal masturbarea, dar atunci era tratament medical), s-a încercat crearea unui dispozitiv care să înlocuiască munca doctorului. Și așa s-a născut strămoșul… vibratorului.
Nu roșiți! Vibratorul a fost creat ca… medicament! Iată cum s-a ajuns să se trateze o boală cu un banal masaj. În anul 1873, primul vibrator electro-mecanic era folosit la scară largă în azilele din Franța, în tratarea isteriei.

Pentru fetele destupate la minte, există posibilitatea de angajare masaj erotic. Și că tot am zis de niscaiva asiatice mai sus, uite că există The Double wild!

Vip Obsession este caracterizat prin rafinament, seriozitate și discreție. Este deschis non stop, oferind clienților servicii atât pentru bărbați, cât și pentru femei sau cupluri. Serviciile se pot comanda atât la salon, cât și la domiciliul clientului.

Rămâne să văd cum strâng bani pentru ziua mea de anul viitor…

There are 4 comments left Go To Comment

 1. Anamaria /

  Hai ca am ras cu tine azi, ceva de speriat. Mi-am adus aminte ce a patit o nepoata a mea , fata tanara, 21 de ani, arata bine, tot ce vrei. Ai ei au bani garla, nu see incurca , asa ca atunci cand fata le-a cerut banuti sa plece in Singapore sa faca scoala de masaj, ai ei n-au zis nu. Mai tata, dar s-a intors de acolo doxa de carte, ce tehnici misto ii invatasera aia, cum sa apese si unde, despre reflexoterapie, chakre si alte minuni ,adica oamenii s-au tinut de treaba si i-au invatat meserie. Meserie in care era inclus si masajul erotic! Care este exact cum zici tu, adica nu are nici o legatura cu prostitutia.
  Numai ca nepoata a venit in Bucuresti sa se angajeze si pe unde se ducea, toti ii puneau in vedere ca raporturile sexuale cu clientii cam sunt obligatorii. De aici si ideea noastra, a roamnilor, ca saloanele de masj erotic sun adevarate bordeluri. Pentru ca din pacate , cred ca in 90% din cazuri, asa si este. Hai ca am monopolizat spatiul

  1. Spanac / Post Author

   Păi aia nene. Românul nu știe de masaj. El știe doar de sex. Ce e pe lângă nu are legătură. Preludiu, postludiu? nu există! Noi dăm la buci și ne culcăm!
   Exact ce mi se spunea mie de homosexualitate. că-s obtuz. Așa-s toți românii cu privire la sex.
   Iar ăia de sar coarda sunt curvari sau curve și trebuie omorâți cu pietre…

 2. Ruxandra /

  Masajul erotic poate fi privit drept o metoda eficienta de relaxare, mai ales in momentul in care oboseala fizica se acumuleaza. Daca ne raportam exclusiv la latura artistica, masajul reprezinta mai mult decat o maniera propice de eliminare a stresului, insa este destul de dificil sa gasim un salon care sa ne poata satisface din toate punctele de vedere. Si aici ma refer la profesionalism, decor inedit, sau o locatie exclusivista, care intr-adevar se preocupa de binedispunerea clientilor. Poate cea mai eficienta solutie este rasfoirea paginilor de internet, tocmai pentru a ne familiariza cu decorul si personalul salonului respectiv.

  1. Spanac / Post Author

   Da, este un masaj de relaxare. Asta până un punct. După aceea, devine stresant dacă nu există și finalizare, ceea ce vor cam toți clienții.

Leave a Reply