Ce este videochatul non adult?

Actualmente, videochatul este unul dintre job-urile cele mai profitabile, indiferent de sexul modelului. Dincolo de numeroasele controverse legate de moralitate și religia creștină, este o ocupație legală, reclamele studiourilor de profil susținând că jobul e curat și foarte bine plătit, în timpul căruia îți poți testa nu doar frumusețea trupului, ci și imaginația și inteligența. Astăzi vom vorbi despre videochatul non adult.

În mare, activitatea de videochat presupune să se ia legătura cu diverse persoane din alte țări, prin intermediul calculatorului și al camerei web. Aceste persoane sunt taxate la minut pe întreaga durată a sesiunii de videochat. Conținutul sesiunii și desfășurarea ei poate fi doar sugerată de plătitor, dar în realitate depinde numai de model.

Unele studiouri de videochat sunt specializate pe activitatea non adult/softcore. Studio Videochat Galati este unul dintre cele mai cunoscute din țară, activând din 2011 și atrăgându-și modele cu pregătirea profesională excelentă, pentru ca acestea să aibă succes și să câștige cât mai mulți bani. Aici se fac cursuri de limba engleză, body language, time management, socializare și exerciții de creativitate, toate  fiind necesare.

Bineînțeles, cei mai mulți clienți caută showuri pentru adulți, însă există destui care doresc să-și facă prieteni în această lume aparte sau numai să-și spună păsurile, evitând plicticoasele ședințe cu un psiholog. Acest studio de videochat s-a specializat pe categoriile de lucru non adult și glamoure.

Acest studio demonstrează cât de greșită este părerea că prin videochat se implică neapărat sexul, pentru a câștiga bani. Un model cu cunoștințe minime de psihologie își poate face relativ repede un cerc de clienți preocupați numai de sine, de rezolvarea unor probleme personale sau interesați pur și simplu să interacționeze cu semeni dispuși să-i asculte.

Aceștia par a fi cei cei mai buni clienți, de altfel, fiindcă sinele e un subiect inepuizabil și extrem de ofertant. Nu-i interesează dacă modelul ascultă cu bucurie păsurile lor și sunt interesați să-i ajute să depășească sau să rezolve niște probleme cu care acesta n-are nicio legătură. Ei plătesc pentru a le fi primite confesiunile.

Unui necunoscut îi poți dezvălui orice secret bine ascuns de cunoscuți, prieteni și rude. De exemplu, cele mai bine ascunse taine ți se dezvăluie în timpul unei călătorii lungi și plictisitoare cu trenul, de exemplu, tocmai fiindcă sunt făcute ție, un necunoscut, a cărui părere despre cel care se spovedește nu te interesează, neafectându-te în vreun fel.

E foarte adevărat, însă, că nu orice model poate face asta, fiindcă presupune un bagaj de cunoștințe mai aprofundat de cultură generală și de sociopsihologie, precum șl dispoziția necesară pentru o astfel de activitate. Trebuie ca modelul să se încarce negativ cu suferințele interlocutorilor. Altfel, ar fi fals și asta s-ar simți.

Adesea, clienții pot și chiar trebuie să devină niște prieteni aparte, cu care modelul are tot interesul să păstreze legătura, desigur. Modelul ar trebui să-și noteze numele interlocutorului și problemele dezbătute. Nu le poate ține minte pe toate. Trebuie să știe că toți clienții de acest fel vor să-și alunge singurătatea și doresc empatie, nu doar simpatie.

Observați că munca de videochat presupune și o discuție între model și client. Asta înseamnă că toate modelele trebuie să se poată descurca măcar la nivel conversațional într-o limbă de circulație, precum engleza, franceza, spaniola, rusa, araba etc. În tot cazul, n-am auzit de vreo persoană dispusă să facă munca de model de videochat care să fie respinsă pe motivul că nu cunoaște o limbă străină.

Cu siguranță, modelul nu trebuie neapărat să poată câștiga vreun concurs de miss, dar un fizic atractiv îl poate ajuta. Orice client, chiar și în piață, alege întâi cu ochii. Asta-i natura umană. Însă nu înfățișarea sau comportamentul de „star adult” aduce succesul în această industrie, ci mai ales atitudinea, comunicarea, flirtul, lucruri care sunt non adult și flirt friendly.

Am vorbit mai mult despre această parte a muncii de model de vidochat fiindcă despre actvitatea pentru adulți nu am multe de spus. Există unele tehnici prin care modelul poate amâna să ajungă acolo unde dorește solicitantul unor astfel de servicii. Tărăgănarea acțiunilor e aducătoare de profit. Oricum, modelul hotărăște până unde poate merge și când să se oprească.

There are 3 comments left Go To Comment

  1. borceablog /

    Subiectul videochat, a fost, este si va ramane unul ‘fierbinte’ in Romania, atat timp cat cei care se exprimma nici nu stiu ce este un studiou de videochat

  2. Studio videochat Bucuresti /

    Adevarul este ca videochatul non adult este o varianta foarte buna pentru modelele mai timide sau aflate la inceput de drum. Le ajuta sa patrunda treptat in acest domeniu si sa castige bani fara sa se dezbrace.

  3. Corina /

    Faci bani din videochat non adult, doar ca trebuie sa fii inteligenta. Trebuie sa comunici, sa asculti, sa inspiri incredere celeilalte persoane si sa ii captezi atentia cu subiecte interesante, nu cu dezbracarea de haine.

Leave a Reply