Ce jocuri de societate sa-i cumperi celui mai bun prieten, in functie de personalitatea lui

Ziua celui mai bun prieten se apropie cu pasi repezi, iar unul dintre cele mai bune cadouri nu poate fi decat acela al jocurilor de societate pentru adulti pe care si le doreste de ceva timp dar pe care nu a reusit sa si le achizitioneze.

Inainte de toate, este nevoie sa se studieze cu atentie personalitatea sarbatoritilor, in acest fel cei care vor sa le faca o surpriza se asigura ca va fi una placuta, care li se potrivestemanusa si pe care o vor folosi pe termen lung. In functie de aceste criterii, Jocuripentruadulti.ro recomanda o serie de jocuri.

jocuri de societate pentru adulti

Monopoly, pentru cei care iubesc economia, finantele si imobiliarele

Sarbatoritii au fost intotdeaunapreocupati de bunastarea lor financiara, de economii si cheltuieli chibzuite? Sunt afaceristi sau isi doresc sa devina? Ei bine, atunci cu siguranta vor aprecia un board game pentru adulti de tipul Monopoly. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de societate din toata lumea. A fost inventat in timpul marii Recesiuni din America si consta in dezvoltarea unor afaceri imobiliare care sa aduca profit si sa fereascajucatorii de faliment.

Solitario, pentru persoanele introvertite

Pentru unii oameni, petrecerea timpului departe de ceilalti, in singuratate, reprezinta cea mai buna metoda de relaxare si de petrecere a timpului liber. Pentru acestia, un cadou reusit care consta intr-un joc care sa respecte felul lor de a fi va fi cu siguranta o idee apreciata. Solitario se joaca intr-o singura persoana si este un joc de strategie. Scopul sau este de a se reusiindepartarea tuturor bilelor, cu exceptia uneia care se va afla in centrul tabloului pentru a castiga jocul.

Carcasonne, pentru persoanele atente la detalii

Acest joc a fost lansat in 2000 si face parte din categoria acelor jocuri de societate pentru adultifoarte premiate si apreciate in lume. Este un joc simplu in care jucatorii trebuie sa obtina puncte si sa castige. Se extrag piese din teanc si se ataseaza la harta, dupa care urmeaza decizia daca se va trimite un om pe acea piesa sau nu. In functie de terenul pe care este asezat omul, acesta poate deveni calugar, taran, cavaler sau hot.

Colt Express, pentru persoanele active, logice, prevazatoare

Cu acest joc, este mai usor ca niciodata sa se intre in pielea unui bandit. Jucatorii vor jefui un tren din Vestul Salbaticdupa care decid sa pastreze toate bunurile in loc sa le imparta, cum fac banditii clasici. Astfel ca vor fi nevoiti sa-si programeze bine dinainte ce vor face si sa se asigure astfel ca planurile nu le vor fi spulberate. Anticiparea miscariloroponentilor este conditia de baza pentru a castiga,.

Sunt multe topuri cu jocuri pentru adulti pe internet si in magazine, iar alegerea celui potrivit pentru cel mai bun prieten poate necesita timp. De aceea, cautarea cadoului va incepe cu catevasaptamaniinainte de onomastica sau aniversare. Pana la urma, relatia speciala cu oamenii dragi trebuie tratata cu toata atentia si rabdarea.

Leave a Reply