Ce mașină de spălat cumperi pentru rufe mereu curate?

Atunci când randamentul dat de vechea mașină de spălat este de departe nesatisfăcător, ar cam trebui să te gândești la una nouă. Este inutil să te chinui când există atât de multe modele ce îți asigură o spălare eficientă și o utilizare de durată. Numai dacă arunci o simplă privire asupra ofertelor disponibile pe piață devii confuz, pentru că opțiunile sunt atât de multe. Trebuie să știi exact de ce fel de mașină ai nevoie ca să știi ca ai ales inspirat.

În cazul în care te decizi într-un final că trebuie să cumperi un astfel de produs electrocasnic, iată care sunt aspectele pe care trebuie să le ai în vizor și să le urmărești când selectezi mașina de spălat. Începând de la putere, clasă de consum, turații și până la programe și preț, trebuie să te oprești asupra fiecăruia în parte și să alegi după necesitate. Până la urmă nu cumperi mașini de spălat zi de zi, deci nu te pripi din acest punct de vedere.

Ce mașină de spălat ți se potrivește?

Clasa energetică din care face parte mașina de spălat Whirpool sau spre orice brand te orientezi este decisivă în ceea ce privește consumul de energie, reflectat în costuri mai mici sau mai mari la facturi.

Cred că nu mai trebuie să îți menționez că modelele ce fac parte din clasa A sunt cele mai indicate dacă te interesează să ai cheltuieli mai mici. Este adevărat că prețurile acestora sunt ceva mai mari, dar trebuie să gândești pe termen lung. Chiar e de preferat o mașină cu clasa A, A+, A++ sau A+++ și îți dai seama încă din prima lună de ce zic asta. Dacă optezi pentru un model care îți permite să faci economie și la consumul de apă, cu atât mai convenabil este.

Modelele vechi nu sunt de preferat pentru că nu doar că au un consum de energie usturător, dar sunt depășite și din punct de vedere tehnologic.

De asemenea, foarte important de avut în vedere aspectul ce vizează capacitatea de încărcare. Cel mai bine este să te raportezi la numărul de membri ce alcătuiesc familia ta ca să alegi cel mai bine. La ora actuală producătorii urmăresc fabricarea modelelor cu cuva mare, pentru că acestea dispun și de senzor de detectare a cantității de rufe încărcate.

Asta este important, pentru că se reflectă și în consumul de apă, precum și în energia electrică ce se consumă. Spălarea este realizată mai eficient și poți introduce mai multe rufe într-o singură tură. Mai ales dacă obișnuiești să speli pilotele și pernele frecvent un model cu o cuvă încăpătoare îți va fi de folos.

Viteza de centrifugare este din nou un aspect de avut în vizor. Se referă la numărul de rotații ale cuvei într-un minut. Asta se reflectă în cât de uscate vor fi hainele la final. Viteza comună preferabilă este de 1200 rpm.

Programele de care dispune masina de spalat Whirlpool, LG sau oricare ar fi modelul ce l-ai țintit contează de asemenea. Unele vin numai cu programe prestabilite, altele îți permit să selectezi tu după preferințe și nevoi modul de spălare. Rămâne la alegerea ta spre ce te îndrepți, după bugetul de care dispui și pretențiile pe care le ai. Găsești pe pagina demax.ro diverse modele de mașini de spălat inteligente la prețuri atrăgătoare.

Aceasta postare a fost citita de 1053 ori !

Comments

comments

Leave a Reply