Ce-mi iau eu de pe miniPRIX?

Hai să fac un wishlist cu produsele pe care vreau să mi le iau de pe miniPRIX.ro cu ocazia campaniei “Înnoiește-te de Paște cu mini PREȚURI”.
Să le luăm de jos în sus.

banner-new-topuri-tricouri-369-barbati(1)

Să văz io o pereche bună de ciubote. Am mai spus de nenumărate ori, eu cu încălțămintea nu ne prea avem la inimă. Nu, nu merg desculț cum ar crede unii hateri (am destui, copilași fără păreri propii), doar că e foarte greu să-mi găsesc ceva pe placul meu.

pantofiAm ales modelul ăsta de pantofi, deoarece mi se par geniali. Adică sunt verzui, iar pielea aia păarcă ar fi piele de șarpe. Păi ar muri de ciudă Crocodile Dundee! Să umbli prin călduri cu ditamai cizmele în picioare, când poți să iei pantofii ăștia. Comozi, piele naturală, plus talpă sport. Asta ca să te poți cățăra pe stânci cu ușurință.

tricou blugÎn sus, m-aș trage o pereche meseriașă de nădragi. Jeanșii ăștia mi-au făcut cu ochiul. Că-s negri complet, exact cum îmi plac mie pantalonii. Partea nasoală e că-s mici. N-au mărimea mea. Căci am fraților burta de fix 120 cm! Can’t beat this…

La tricouri e rai nene. 9 lei un tricou? Păi îmi iau vreo 3 bucăți din model ăsta, să fie. Să se știe că-s survivor. Cred că alea 3 tricouri au fost ale gagicilor de la Destiny’s Child și le-au purtat în videoclipul I’m a survivor. Altfel nu-mi excplic. Mă rog, 9 lei fraților! Dați goană până nu se termină stocul!

La cămașă e simplă treaba. Musai va fi modelul ăsta. Pentru că aduce a cămașă Hawaiiană. Bine, nu aduce mult, dar atât cât e, tot te face să te întorci cu privirea. Bine că au mărimea mea. La orice fel de îmbrăcăminte, totul e-n regulă, mai puțin la pantalon. Acolo e jale. Și când mi-am luat costum de ginerică, la fel, aceeași treabă. A desperecheat îla săracul vreo 3 perechi de costume. De la unul nădragii, de la altul vesta, de la altul haina. Bine că n-a cerut în plus, de obicei așa îți fac unii măgari. Însă a fost totul OK.

camasa rucsac

 

În spate mi-aș arunca un rucsac bun. Cu ocazia asta mi-am adus aminte că trebuie să fac un nou FUFOrial. Oho, și încă ce FUFOrial…

There are 4 comments left Go To Comment

 1. Teglas Adrian /

  Super produsele celor de la Miniprix, cumpar de la ei cam de 2 ani si nu m-au dezamagit pana acum! Am si eu tricou cu I’m a survivor pe negru, albastru si pe alb :))

  1. Spanac / Post Author

   Sunt bune și ieftine. Unde naiba mai vezi un tricou cu 9 lei? Oricât de prost e, e minim 15 lei, la piață sau în Cora, d-alea de intră la apă, vai mama lor…

   1. Teglas Adrian /

    Sunt bune la 9 lei. Au mers o vara intreaga

    1. Spanac / Post Author

     Un tricou ieftin și bun merge pe orice anotimp nene. Eu am peste 20 de tricouri și mi se pare că am puține… Știi cum e, vara iei numa un tricou pe tine, iarna iei un tricou și-o cămașă groasă și geacă…

Leave a Reply