Ce ne mai ascundem după deget…

Căutam zilele trecute despre niște rapperi de-au fost mari la vremea lor. Anume DMX, Onyx, Ice-T. Și din una în alta am intrat pe un site de videochat. În mod normal ies repede de acolo, însă de data asta am rămas să râd nițel. Și mi-am dat seama cum ne mai place nouă românilor să ne ascundem după deget. Deoarece legislația în vogoare nu specifică foarte clar dacă e legal sau ilegal să practici videochatul, unele studiouri o bagă p-aia cu “NU implica nuditate neaparat. Concepțiile cu privire la acest job sunt eronate, videochat-ul nu înseamna nuditate obligatoriu, sau orice altă activitate ce pune în pericol integritatea angajatului. Jobul se petrece pe site-uri binecunoscute și securizate, astfel încât totul să se desfășoare în deplină siguranță și intimitate. Conversatiile între model și membrul plătitor (client) sunt strict confidentiale“.

Hai să explicăm nițel cum vine treaba asta. Nu implică neapărat nuditate. Că lumea e plină de nebuni și plătește să vorbească cu tine, o tâmpită care a picat BAC-ul de 3 ori până acum, ascultă manele și mănâncă semințe pe stadion la meciurile Stelei.

…sau orice altă activitate ce pune în pericol integritatea angajatului. Adică dacă fata e privită de vreun român de umblă cu vreun card furat și apoi e violată prin ganguri, totul e OK. Că doar au vorbit, ăla e un nemernic și fata e mai curată ca Maica Tereza!

…se petrece pe site-uri binecunoscute și securizate, astfel încât totul să se desfășoare în deplină siguranță și intimitate. Conversatiile între model și membrul plătitor (client) sunt strict confidentiale.
Asta e cea mai tare. E fraza care se bate în cap cu tot ce s-au bătut ăștia în piept până acum. Nu, totul nu se petrece în deplină siguranță. toate studiourile declară că absolut niciun român nu intră pe site-uri, deoarece IP-urile de România sunt banate. Da, că-i atât de greu să pui un proxy, un TOR Browser, un AOL cumva… e al dracu de dificil, făceam d-astea când aveam 15 ani și România nu știa ce e ăla internet…
Conversațiile sunt confidențiale. Conversațiile între client (plătitor) și model. Da, că se discută secrete de stat, uite așa a trimis unul date despre HAARP sau BlueBook unei românce de făcea videochat într-un studio de la subsolul unei discoteci din Brașov.
Nu, păpușă. Toate discuțiile sunt de genul “show us your tits“, “stick that bottle into your…“. Despre asta se discută la videochat. Sex pe internet.
Da, există și videochat non-sexual. Însă fetele care-l practică, sunt deja foarte cunoscute în industrie și mai fac asta așa la oha, necâștigând cine știe ce bani. Cam 50 cenți pe minut. Asta când vide-chatul sexual ajunge și la 10 dolari pe minut, depinde de ce face fata. Dacă se mângâie singură ca o școlăriță, ia 2 dolari pe minut. Dacă se joacă c-o sticlă goală de șampanie… dă clientul și 10-15 dolari.

videochat_legalȘi între atâtea studiouri, am găsit unul care nu prea minte. Rossestudio. Site-ul nu arată ca altele, pline de fete în bikini și cu bomboană în gură, pozând senzual.

Are și secțiune de non-adult (s-a schimbat față de ceea ce știam eu), unde poți începe acolo să lucrezi, fără a te dezbrăca. Dar la secțiunea adult, recunosc franc “Sectiunea de adult spre deosebire de non adult implica un nivel ridicat de nuditate si erotism“. Bravos mă!

Însaă probabil cea mai adevărată treabă de-o recunosc este aceea cu banii. “Oferim salariu garantat intre 500$ – 1200$“. Îmi place, nu mint cu sume de 2500-3000 de euro! sumele alea se câștigau (acum 10 ani), dacă erai dezinhibată, mai aduceai o prietenă cu tine, mai aduceai sticla aia etc.

Uite că există și studio videochat onorabil! Felicitări!

Leave a Reply