Ce presupune implantul de păr la clinica Dr. Felix Hair Implant, citește mai multe aici

Odată cu înaintarea în vârstă unele persoane sunt predispuse aparației ridurilor sau acelor semne care favorizează căderea părului. Acestea nu pot fi controlate, apar din prisma vârstei înaintate. Dacă pentru riduri există creme specifice, care tind să reducă efectul lor și să mascheze apariția acestora, iată că pentru căderea părului există mai nou și intervenții care redau aspectul bogat al podoabei capilare, fără dureri.

Dr. Felix Hair Implant este o clinică cu experiență din România care se ocupă cu implantul de păr și de sprâncene. Multă lume tinde să se simtă frustrați să dezvolte o stimă de sine scăzută atunci când au probleme cu părul. Dar o astfel de intervenție este mai mult decât binevenită. Dacă titlul acestui articol te-a făcut să dai click, iar până acum te-ai regăsit 99% în această poveste, continuă cu lectura. Citeste mai multe aici și află cum se desfășoară o astfel de intervenție.

Proceduri efectuate de profesioniști și în România

Dacă până acum ceva timp aceste intervenții erau posibile doar în clinicile din străinătate, iată că Dr. Felix Hair Implant este locul potrivit la nivel local unde astfel de proceduri au loc. Pentru cei interesați de procedură trebuie să știe din prima clipă că intervențiile sunt realizate de către medici specializați. Având echipamente de ultimă generație, aceștia pot asigura o intervenție realizată în siguranță. Persoana nu este în pericol pe toată durata procedurii și nici nu va avea parte de efecte secundare după finalizarea acesteia.

Tehnica Q-Fue este o metodă modernă, iar tot demersul ce cuprinde consultarea, marcarea zonelor afectate, intervenția propriu-zisă, cât și recuperarea sunt supravegheate îndeaproape de către personalul specializat. Poate ești de părere că o astfel de procedură implică niște costuri, dar pe timp lung reprezintă o investiție făcută de tine, pentru tine. Nu vei mai avea probleme legate de căderea excesivă a părului și te vei putea bucura de o podoabă capilară bogată.

Consult gratuit la clinica preferată de vedetele autohtone

În cadrul clinicii beneficiezi de o consultație gratuită online pentru a stabili de la început care sunt costurile. Dacă nu ești din București sau din împrejurimi poți intra pe site, completezi formularul, iar de aici și până la intervenție nu mai durează mult. Pentru mai multe detalii poți lua legătura chiar și cu un consultant pentru a vedea exact cum se desfășoară procedura.

Clinica Dr. Felix Hair Implant este preferată și de celebritățile din România. Datorită profesionalismului și ale tehnicilor de ultimă generație, multe persoane celebre i-au trecut pragul. Acestea au și-au recăpătat încrederea în sine și au învățat să se iubească din nou. Dacă și tu îți dorești acest lucru vezi site-ul oficial pentru a afla mai multe informații. Aici vei avea parte de poze și chiar testimoniale cu persoanele care au beneficiat de o intervenție reușită.

Alege să investești într-o astfel de procedură pentru a nu mai avea probleme cu frustrarea cauzată de lipsa părului pe mari porțiuni de pe scalp. Vei observa diferența și nu vei regreta alegerea făcută. Alege clinica Dr. Felix Hair Implant și dă un refresh prezenței tale!

Contact:
+40 720.254.368
+40 749.260.204
office@drfelix.ro

Leave a Reply