Ce să-mi iau eu de pe MyCase.ro?

Când aveam vechiul HTC, printre ultimele lucruri care mă interesau pentru telefon, erau fel de fel de brizbrizuri pentru el. Căști nu știu de care, huse personalizate, folii protectoare etc.
– Chestii pe care să dai banii aiurea! Îmi ziceam.

Însă, de când am trecut la Samsung Galaxy S4, am început să mă uit după carcase. Parcă prea mi se pare telefonul subțire. Și mi-e frică, nu care cumva să se rupă în mâinile mele. Indiferent că el e foarte solid iar eu nu mai am forța de altădată. Mie mi se pare prea subțire. Așa că i-am pus o carcasă protectoare.
Telefoanul e foarte bun, sunt mulțumit de el, mai ales că-i folosc deoar vreo 20% din câte chestii poate face. Vorbesc la el, sau sms rar, am alarmă, intru pe net, mă joc un joc online și cam atât. Dar mă enervează ceva. Nu faptul că se încălzește (decât la Lenovo am văzut telefoane forjate zdravăn fără să se încălzească), ci faptul că bateria mă ține o zi. Asta dacă mă jox, deoarece jocul ăla cu mașini, Nitro Nation se joacă doar on-line. Cei care aveți android, nu-l dați jos!
Bine, că e joc on-line, e o idioțenie, însă e captivant.
Și revin la bateria aia. Serios măi? Doar o zi să mă țină? Și ce bucuros eram că mă ținea 3 zile în stand-by, fără să mă joc ceva pe el… Acum m-am gândit la altceva. Să las o săptămână jocul în pace și să ascult muzică. Să vedem în cât timp se va descărca bateria.

baterie-12000Ajutorul nesperat mi-a venit sub formă de baterie externa 12000 mAh. Păi poate să mi se termine mie bateria de 2 ori pe zi acum. Am baterie externă? O reîncarc de câte ori e nevoie! Având vreo 2600 mah, o încarc de 5 ori! Adică mă ține două zile bateria externă. Asta dacă încarc întruna telefonul, să fim înțeleși!

Și tot zappând pe MyCase.ro, minunându-mă de câte produse bune și accesibile au, mi-au picat ochii pe ceva ce voiam să iau de ceva vreme: becuri led mytool. Becuri led, adică am un consum extrem de scăzut, având parte și de-o lumină naturală foarte bună, față de galbenul sâcâitor al becului incandescent. Gata, a trăit 100 și ceva de ani, să-i fie țărâna ușoară! Vin din urmă altele mai bune, mai performante, care nu trebuiesc schimbate decât o dată la 6-7 ani.

Mă bucur de achiziția bateriei externe. De asemenea, v-o recomand cu drag și vouă. P.S. Ar fi un cadou excelent pentru partener/ă! Un cadou care-ți va trebui întotdeauna, nu doar niște bomboane de ciocolată pe care le mănânci sau niște flori care se vor ofili!

 

Leave a Reply