Cel mai descreierat motociclist… sau cea mai bună reclamă la o motocicletă?

Fraților, vreți să vă luați cea mai meseriașă motocicletă? Vreți să spargeți timpanele tuturor când treceți în viteză supersonică pe lângă ei?
Nu mai căutați mult, motocicleta perfectă este aici. Se numește Honda 600, sau White Hornet.

Evident, la prima vedere pare o motocicletă frumoasă, poate chiar rapidă, însă n-ați da doi bani pe ea în comparație cu o Hayabusa.

Însă, cea mai bună reclamă Hondei 600 a făcut-o Kleber “Tiozao” Atalla.

V-am mai povestit cum m-am dat eu pe-o motocicletă. Cu frică ceva de speriat. Însă adrenalina făcea să-mi și placă plimbarea. Kleber Atalla, acest guru al cretinilor motoriști de pretutindeni, a reușit însă performanța de-a ucide un om. Dar cu mașina, nu cu motocicleta. Cu peste 1000 de filmări la activ, majoritatea făcute în timp ce călărea o Honda 600, acesta a devenit idolul a milioane de motocicliști de pe tot mapamondul. Însă norocul și faima i s-a spulberat când, crezându-se încă pe motocicletă, printre camioane, a depășit o mașină și-a dat peste un pieton ce încerca să traverseze strada.

Aici se poate vedea cine este acest descreierat. Un drogat. Uitați-vă la el.

Acum mă întreb. Toate filmulețele astea, făcute clar de un dereglat psihic, sunt doar niște filmulețe ale unui om nebun, sau cea mai bună reclamă posibilă pentru Honda? Oare câte modele 600 s-au vândut de la creșterea popularității filmulețelor lui Kleber Atalla?

Mie îmi pare rău pentru fiecare parte. Și pentru a lui, că va trăi tot restul vieții cu ideea că a ucis un om, dar parcă mai mult îmi pare rău de bietul pieton. Voia să traverseze strada, într-o zi ploioasă. Semafoarele nu mergeau, iar automobiliștii nu prea opreau la trecerea de pietoni. Toți se grăbesc când se pune ploaia. Însă niciunul nu se gândește la un pieton amărât, ud leoarcă care încearcă să ajungă mai repede sub un acoperiș.

Credeți că astfel de oameni există doar în Brazilia? Vă înșelați amarnic. Sunt peste tot, din păcate. Văru-meu Costel mi-a povestit ce-a pățit un prieten de-al lui, în Timișoara.

S-a urcat omul la volan și voia să plece către țară, la rude, în vacanță. Și pe drum i-a sărit prin parbriz un cretin d-ăsta cu motocicleta. I-a făcut mașina varză, iar el a scăpat dor cu ceva contuzii la cap.

Mașina o luase pentru o rudă din țară. Până la urmă, cu banii de asigurare plus despăgubirea de la motociclist (care culmea, în afară de o mână ruptă n-avea nimic), a luat altă mașină. Însă acum îi era frică să se mai urce la volan. Mașina trebuia să i-o aducă ăstuia, ce era să facă? A apelat la o firmă foarte faină de transport Anglia Romania. El a venit frumușel acasă cu avionul, iar mașina i-a venit a doua zi. Asta a fost un caz fericit în care n-au murit niciunul, însă e plin de nebuni pe două sau o roată…

Voi ce părere aveți? Este cea mai bună reclamă sau doar un motociclist fără minte? Sau ambele?

There are 7 comments left Go To Comment

 1. Toni Parciu /

  Util si practic eftin si durabil DAR la tot pasul UN sicriu GOL feritiva moartea nu iarta Graba si senzationalul nui pentru or cine .

  1. Spanac / Post Author

   S-au scumpit și sicriele…

 2. Verne /

  Apropo de ”donatori de organe” joi pe la 14 in zona lujerului a trecut un convoi cu 2 sicrie intr-un camion fara prelata si in spate cam 30 motociclisti ambalau la greu motoarele , au blocat intersectia , ce mai regii soselelor !!

  1. Spanac / Post Author

   Nici măcar donatori de organe nu sunt. Că la 200 km la oră când iau stâlpul în brațe nu se mai prelevă nimic de la ei, e totul drob înăuntru…

 3. Pingback: Cetăţean conştiincios /

 4. electrician autorizat /

  probabil ca la inceput a fost un motociclist nebun, iar dupa poate cu timpul au vazut cei de la honda si s-a transformat in reclama.
  oricum sunt pline drumurile de fel de fel de nebuni pietoni (care se arunca pe trecere ca in bazinul cu apa fara sa se asigure, nu de alta, “dar sunt pe trecere trebuie sa opreasca”), soferi pe patru roti sau pe 2 roti

  1. Spanac / Post Author

   Se vede clar cum a dat peste el, fiind în depășire. Mașina ailaltă a oprit ca să treacă pietonul, iar el a depășit repede o mașină deja oprită. Și-a dat în ăla de l-a făcut muci…

Leave a Reply