Cel mai performant telefon din lume este românesc! Allview X1 Xtreme.

Și iată-ne ajunși în vârf. De ieri, deținem cel mai performant smartphone de pe piață. Noul Allview X1 Xtreme!

Smartphoneul X1 Xtreme aduce în premieră pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,15 GHz.
Noul terminal este single sim, unibody (carcasa dintr-o bucată), un ecran mare de 5,5 inci și un display extraordinar, JDI IPS Full HD, protejat de Gorilla Glass 3. Ecranul este Edge to Edge, asta însemnând faptul că reprezintă 77,5% din suprafața frontală a deviceului. Este, la ora actuală, în top 10 telefoane Edge to Edge.
Memoria RAM este cu adevărat impresionantă: 3 GB RAM!
Memoria internă este de 32 GB. Nu există poisibilitatea măririi acesteia prin card. Telefonul rulează android 4,2 Jelly Bean.

Allview_X1XtremeProiectul X1 Xtreme urmează o viziune din luna decembrie a anului 2012 pe care am dezvăluit-o si în calendarul anual al companiei, iar astăzi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem şi am creat un device de top care le oferă utilizatorilor tot ce şi-ar putea dori de la un smartphone: design inovator, procesare ultra-rapidă şi o experienţă foto impresionantă. Dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare existente în momentul actual pe piaţă, Qualcomm Snapdragon 800, device-ul se află în prezent pe primul loc în AnTuTu Benchmark, unde a obţinut un scor de peste 34.700 de puncte”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Însă cea mai importantă realizare este camera foto. Pardon, camerele foto!
Camera foto principală este un Omnivision de 16 mpx, dotată cu flash LED și sistem optic de 8 lentile și filtre ultraviolete și antireflexie, lentila frontală fiind alcătuită din safir! Dimensiunea pixelilor este cu adevărat uimitoare, fiind de 1,34 μm.
Camera frontală este un Omnivision de 8 mpx, ce facilitează convorbirile video și realizarea cu ușurință a autoportretelor.

Camere foto de 16 și 8 mpx… I died and went to Heaven guys! Ce-ți poți dori mai mult de la un telefon? Cel mai performant telefon de pe piață. Bate Note 3-ul de la Samsung în toate benchmarchurile importante. Iar prețul este la 2/3 din cel al Note-ului 3…

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achiziţionat din magazinele partenere din 31 martie 2014 la preţul de 1.999 lei.

There are 5 comments left Go To Comment

 1. Pingback: Cel mai performant telefon din lume este românesc! Allview X1 Xtreme.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro /

 2. Roxana /

  Imi plac telefoanele de la Allview. Am ales pentru mine H2Qubo şi sunt extrem de mulţumită (raport calitate – pret). Este mult mai performant decât telefonul sotului meu Samsung Galaxy S Duos. Fiica mea şi-a luat un X1Soul Mini şi este şi ea foarte mulţumită. Până să mă decid ce să-mi iau am văzut o mulţime de prezentări ale diferitelor telefoane cu aceleaşi caracteristici. Este extraordinar ceea ce citesc despre telefonul descris de tine mai sus. Sunt sigură că va avea mare succes la vanzare. Fiicei mele i-ar plăcea faptul că e single sim, sotul meu şi-ar dori dual sim… Dar oricum este o realizare deosebită. Imi pare rău că nu pot participa la concurs pentru că, aşa cum ştii, nu se potriveşte să scriu despre telefoane pe un blog de recomandări de lectură. Pe de altă parte, mă gândesc din ce în ce mai des să îmi fac şi un blog personal tocmai de asta.

  1. Spanac / Post Author

   Ar fi cazul fată. Pentru că te-ai pricepe de minune la scris, despre orice.

 3. AndreiBlog /

  La pret sunt accesibile telefoanele romanesti.. dar la calitate sunt praf! Am avut si nu mai am nevoie de astfel de marci, dezvoltate peste noapte importate din strainatate!
  p.s. “un ecran emare”

  1. Spanac / Post Author

   Merci, am modificat.
   Nu știu de ce zici tu că-s praf la calitate. M-am jucat jumătate de oră cu un P6 stony. Finisaje foarte OK, totul se mișca mult mai rapid decât la mine în telefon, imagini mai clare, poze mai bune…
   Singurul neajuns pe care-l văd la telefoanele astea este faptul că focusează întruna la filmare. Orice model chinezesc face treaba asta. Însă, cu aplicație aftermarket (sunt puzderie pe google play), poți seta să nu focusese el întruna, ci doar când filmează ceva de aproape, sau să scoți de tot, să poți focusa tu manual.
   Ce-i drept, n-am testat o aplicație de gen, pentru că n-am avut un telefon mai mult pe mână. Zic și eu din ce-am găsit pe net și cu ce se lăudau niște flăcăi pe XDA-Developers. Aveau niște filmări făcute c-o aplicație d-aia pe un telefon chinezesc. Și bătea un Note 2 în filmare… Care note 2-ul este țelul actual pe care-l am în funcție de telefoane.

Leave a Reply