Cele 3 locuri în care aș pleca

Hai să vedem care-s trei locuri în care aș pleca. Nu mai zic Hawaii, deoarece e departe de mine o călătorie p-acolo…
Deci să aleg 3 locuri în care aș pleca.

1) Larnaca.
Aș pleca în Cipru iar și iar. Ciprul fiind a doua țară străină în care am pus piciorul. A, bașca a fost primul drum cu avionul. Acum nu mi-ar mai fi frică la un zbor de 2-3 ore. La un transatlantic însă… m-aș teme.
De ce m-aș duce în Cipru? “Plajă, soare și femei” ar spune orice om.
Eu nu. Aș alege apa, curată ca lacrima, limpede cât cuprinde. În largul mării să fii și e apa atât de clară încât vezi fundul la 50 de metri adâncime.
Adică ceva de genul ăsta:
cipru1 cipru2
2) Dubai
Da, aș pleca să văd Dubaiul. Să văd și eu luxul ăla de care se spune. Și să bag degetul în nisip să văd dacă sare petrolul, după cum se spune.
Aș vrea să dau o raită prin Dubai din mai multe motive. Las shoppingul de-o parte, nu-i de mine. Am înțeles că s-a restaurat vechea școală Al Ahmadiya, pe care acum o poți vizita gratuit.
Aș vizita Burj al Arab, musai. Mă lasă să fac poze acolo? Sau îmi cere 100 euro numai ca să intru? La plajă să avem grijă ca nu cumva doamnele cu care suntem să nu facă plajă topless. Vor fi azvârlite la închisoare. Reguli stricte la musulmani!
Al Ahmadiya School - Dubai plaja
Și ca să mă răcoresc după o zi de plajă cu soare de 45 de grade, aș… schia. Da, există o pistă de schi, cu temperatura constantă de -2 grade, în Mall of Emirates.

3. Tokio.
Nu-s nebun, dacă aș putea aș trage o fugă prin Tokio. Cel mai aglomerat oraș al lumii. DE aștept 10 minute să trec strada. Zice-se că are 32 milioane de oameni în el. din care vreo 24 milioane numai rezidenți, restul vin acolo să lucreze. Păi să nu mă duc și eu? Să mă împiedic de tot felul de ciuciunghezi la fiecare colț? Să mă dea la știri. “Legenda spune că Spanac, un blogger român, încearcă să treacă strada de 5 zile!“.
Aș da o vizită prin fabrica Sony. M-aș lipi de vreo 2-3 smartphoneuri, nu? Mai ales că au ăștia doar pentru piața lor niște modele de nu le-a văzut niciun om pe lumea asta.
Dovada fiind Sony 20002j. Degeaba căutați pe gugăl, nu există. Numai eu am avut una din cele 2 bucăți din România…
Și apoi musai ar trebui să mănânc niște sushi, în stilul Nyotaimori…
haleala

Devino fan-ul paginii E-avion si descoperi super oferte de Black Friday.

There are 7 comments left Go To Comment

 1. Servicii Funerare /

  Dragute dar foarte aglomerate, prefer locurile salbatice unde sa vad natura pura in locul muntilor de beton. Prefer de 100 de ori mai mult sa vad destinatii gen Maldive 🙂 decat orase supra aglomerate.

  1. Spanac / Post Author

   Și alea. am scris și pe tema asta mai demult. Mai trebuie să revin asupra lor, deoarece majoritatea erau cu “Va urma” la coadă…
   Timp să am!

 2. Radu Thor /

  Sushi e si-n Bucuresti! 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Dar platoul nu!

 3. Caffe91 /

  Biata domnisoara din Tokio.. 🙁 Nu o ingheta de frig acolo ?

  1. Spanac / Post Author

   Nu. Temperatura în camera aia n-are voie să scadă sub 25 de grade. În plus, e bine plătită. Nu-i greu să stai câteva ore întinsă p-acolo, despelegoaie și plină de haleală.

 4. Pingback: Castigatorii campaniei Blog Friday 2013 | Blog Awards /

Leave a Reply