Cele mai inutile invenții din lume!

Mintea umană poate naște genii sau monștri. Însă în cazul de față, nu prea a născut genii. Au rămas în urmă monstruozițăți ce poatră numele de “cele mai inutile invenții create vreodată.” Hai să vedem împreună 25 dintre ele!

inventie-1
Ți-e lene să ungi pâinea cu unt? Ți-e teamă că se va murdări cuțitul? nu-i nimic, avem stickul de unt! Vei ungea pâinea în 2 timpi și 2 mișcări. Garantăm!

inventie-2
Nu vrei să bei sucul din doză ca orice neavenit, nu? Fii mai special! Avem pentru tine mânerul de doză! Vei atrage privirile invidioase oriunde te-ai afla!

inventie-3
Șablonul de buze, pentru rujat. Nu știam că toate buzele au aceeași formă și mărime… Și dacă tot are botniță pusă, de ce se rujează cu rujul și nu cu bidineaua?

inventie-4
Prosop multifuncțional. Jumate pentru față, jumate pentru popou. Alb la față, maron la popou. Nu se va observa că-i murdar nici după 5 ani de folosire zilnică!

inventie-5
Ai pantofi de lac? Afară ploua și tu trebuie să ajungi la o întâlnire de afaceri? Avem soluția pentru tine! Umbreluțele de pantofi! One size fits all!

inventie-6
Bicicleta pe care n-o poți cârmi. E o invenție foarte necunoscută, creată just for show, neavând absolut nicio utilitate practică.

inventie-7
Mini golf pentru WC. Și tu te plictisești stând pe tron? Ai citit toate revistele din budă? Soluția este mini golful!

inventie-8
Ești leneș de felul tău? Dormi boierește la birou? Acum poți dormi în voie, cu ochii falși. Se pot lipi pe pleoape, dând celor din jur că ai ochii deschiși. Somn ușor!

inventie-9
Șalvarii pentru picnic. Acum văd eu de ce-s buni pantalonii ăia cu turul la genunchi sau mai jos… Și credeam că-i doar o modă tâmpită. De unde! Oamenii se duceau des la picnic!

inventie-10
O altă bicicletă inutilă. E prea mainstream să mergi pe o bicicletă cu roțile în serie. De ce nu bicicleta cu roțile în paralel?

inventie-11
Ăsta chiar nu știu ce este… Porționator de spaghete? Pentru 1, 2, 3 sau chiar 4 porții?

inventie-12
Ții tot timpul paharul de vin după tine? Dar totuși ai nevoie de cele 2 mâini libere? Avem soluția! Poți atârna paharul de vin la gât. Este garantat antivărsare!

inventie-13
Derulatorul de DVD-uri. O invenție foarte folosită de milioane de oameni.

inventie-14
Ești la o sindrofie și nu vrei să umbli cu farfuria plină de fursecuri? Nu-i nevoie, avem pentru dumneavoastră, mini-platoul de deget!

inventie-15
Ți-e dor de atingerea unei femei? Acum poți achiziționa perna-poală de damă. Foarte căutată în Asia.

inventie-16
Te-a părăsit bărbatul pentru că ești urâtă cu spume sau l-ai înșelat? Avem perna sub formă de piept bărbătesc. Înclude cămașă de denim!

inventie-17
Ți-e lene să cari după tine un întreg pachet de șervețele de nas? Soluția este la îndemână. Casca pentru hârtie igienică. atât pentru leneși cât și pentru veritabilele fețe de c**!

inventie-18
Calculatorul merge greu, dă erori? Ca nu cumva să faci scurtă la mână, avem pentru tine apăsătorul CTRL + ALT + DEL!

inventie-19
Ochelarii cu gratii. O modă foarte cretină, însă care are milioane de fani. Ochelarii, de fapt, nu au nicio utilitate practică!

*inventie-20
Cana sub formă de WC. Doar pentru adevărații cunoscători!

inventie-21
AKM-ul Hello Kitty. Ca să moară și inamicii cu o imagine liniștitoare…

inventie-22
O inveție chiar practică. Papucii-mop. Pentru leneșii care abia-și târăsc picioarele. Așa vor face și curățenie în timp ce merg.

inventie-23
Vrei să faci curățenie dar nu poți, deoarece micul tău Prâslea se plimbă de-a bușilea peste tot prin casă? Pune-i costumașul-mop. Va șterge praful pe oriunde va merge. Și se va opri garantat când va fi plin de praf. Semnalul va fi o tuse.

inventie-24
Tăietorul de verdeață. Dacă ești ca mine și habar n-ai să tai mărunt verdeața, foarfeca aceasta va fi un ajutor bine-venit!

inventie-25
Caiacul transparent. Dacă n-ai frică de apă, poți vedea ce-i sub tine. Bun și pentru camerele foto simple, care nu-s acvatice. Le pui să filmeze fundul caiacului și ai imagini veritabile de sub apă!

There are 19 comments left Go To Comment

 1. zoltybogata /

  Foarfeca, foarte interesantă 😀 .Multă sănătate

  1. Spanac / Post Author

   Aia e bună. Sunt, de fapt, vreo 5 care merită 🙂

 2. Anamaria /

  Beeeeiiii, asta, foarfeca d’aia am si eu si e foarte buna. In alta ordine de idei, restul mi se par ceva desprins din filmele cu prosti. Barem aia cu hartia igienica pe cap e ceva de vis.

  1. Spanac / Post Author

   Ai foarfecă d-aia? Bă, vreau și eu. Și caiac și papuci flocoși.

 3. eu /

  Pe vremuri cand inchiriam o caseta video cu `ceak noris` sau `cichi cean` si o duceam nederulata plateam in plus, asa ca nu vad de ce nu s-ar fi inventat si derulatorul de dvd-uri, ca doar putem inchiria si dvd-uri (il astept pe cel de blue-ray-uri).

  1. Spanac / Post Author

   Și încă ce mai plăteam în plus, știu. Însă CD-ul sau DVD-ul nu ai cum să-l derulezi… Că nu-i bandă magnetică 🙂

 4. Anamaria /

  caiac as vrea si eu, dar nu caiac ala, interlopul ci din asta transparent. Si papuci si foarfeca au in Cora si Carrefour

  1. Spanac / Post Author

   Au papuci flocoși și foarfecă?

   1. Anamaria /

    da brea, au sigur. Adica foarfeca au mereu, iar papuci aveau luna trecuta, ca vaca de mine nu stia ce-s si am crezut ca-i vreun model de rezerva pt Villeda

    1. Spanac / Post Author

     Ce e aia Vileda?

     1. anamaria /

      barbatul din tine……ia intreab-o pe Aditoi, ea sigur stie. vileda fac mopuri sofisticate si scumpe, lavete, bureti, mese de calcat, etc. Toate mult prea scumpe pentru ce sunt in stare sa faca.

     2. Spanac / Post Author

      Nici nevastă-mea nu știe de drăcării d-astea scumpe…

 5. Eddie /

  Ce oameni nebuni! :)) Caiacul e super tare. În rest, mi se par tâmpite de-a dreptul

 6. ex-silentio /

  Ochii ăia mi-ar fi fost și mie de ajutor într-o vreme când lucram 8 ore la birou… și de la orele 12 până la 3-4 era un chin să țin ochii deschiși, bătea soarele fix în birou.
  Dar mă gândesc la ăla cu minigolful… dacă într-un moment mai… delicat… lovește mingea mai tare și ajunge în celălalt capăt al băii? 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Tu stăteai cu soarele în ochi? eu stăteam de nu vedeam soarele 8-10 ore… La subsol de casa Scânteii.

   Iar ăla dacă lovește prin scremere mingea, să-și ia la budă și telefonul, poate joacă un extraordinar Cakky Birds.

 7. AndreiBlog /

  Sunt cateva chiar interesante.. dar majoritatea sunt de tot rasul! Cred ca au fost facute in spirit de gluma sau daca nu proiectanti sunt o gluma a societati 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Unele să zic, cu ceva indulgență le-aș găși o utilitate așa de moft. Însă altele, deloc.

 8. Laura C. /

  Caiacul transparent chiar e misto!

  1. Spanac / Post Author

   Este. Mi-ați dat o idee nouă de articol, voi, cititorii și vă mulțumesc!

Leave a Reply