Cele mai proaste obiceiuri

Nu cred că e o surpriza când spun că suntem înconjurați de fel de fel de oameni, cu fel de fel de obiceiuri ciudate, unele chiar bizare, de frizează perceperea umană. Hai să vedem care-s aceste obiceiuri idioate.

– râgâitul cu gura deschisă.
Nu contează că ești bucureștean, craiovean, ieșean sau de la sat. Râgâitul este privit rău în societatea înconjurătoare.

– bășitul în public.
Asta cu bășitul o observi mai ales în RATB. Când ți-e lumea mai dragă se bese unul/ una (căci și femeile au flatulație!) lângă tine, de-ți vine să sari pe geam.
În Franța de exemplu este OK să te beși în public. Ăia n-au nicio problemă cu asta. La fel și la japonezi. Dacă ești invitat la o masă și te apucă bășitul și râgâiala, le vei bucura pe gazde, deoarece așa te manifești când mâncarea a fost foarte bună!
patrz lightning fart baby

– ascultatul manelelor în public.
Din ce în ce mai des văd atât români, pe lângă țigani, care ascultă manele la telefon. Cu sonorul dat la maxim, ba uneori mai bătând și din picioare sau lovind scaunele, geamul, urlând frenetic…

– scărpinatul ouălor în public.
balls

Așa e de frumos când mergi pe stradă și vezi pe careva scărpinându-se la ouă… Ba chiar am văzut cazuri în care un demn posesor a două ouă de piele le scărpina deloc discret, vorbind c-o cucoană, pe care abia o cunoscuse. Ce, dacă ți le scarpini înseamnă că le ai? Și dacă le ai p-alea înseamnă că ai mai mute chestii, de exemplu palate, politicieni în buzunar, o parcelă de teren pe lună?
– uitatul zilei gagicii/ nevestei.
Ăsta e printre cele mai nasoale obiceiuri. Pentru că, din păcate, e obicei. Suntem înconjurați de tehnologie dar nu putem să punem un reminder pe ziua nevestei. Să sune telefonul și să arate un buchet frumos de flori cum numai la Floria găsești și să zică “e ziua nevestei băăăă, ia-i flori imediat!

– înjuratul în public.
Văd mulți tineri care la o frânâ mai bruscă încep să înjure mai ceva ca birjarii. Până mai ieri nu credeam s-aud vreodată viermi și puroi într-o înjurătură!
Și de obicei, se lasă o liniște mormântală în jurul celui de-a slobozit înjurătura. Dar nu răsună niciodată o palmă dată cu sete peste botul ăluia…

– defecatul și urinatul în public.
Vă vine să credeți sau nu, este un fenomen destul de întâlnit. Da chiar în centru, vis a vis de librăria Eminescu era să dau peste un boschetar care abia parca pe trotuar un ditamai bulgărele maro… Fără nicio jenă, de parcă aia era strada lui!

După cum vedeți, majoritatea obiceiurilor nelalocul lor sunt “în public“. Asta deoarece acasă la tine, în intimitate, poți să faci ce vrei. să te scarpini la uoă în timp ce încerci să-ți scrii numele pe perete din picioare, după 10 beri pe care le râgâi, în timp ce te beși și asculți manele la maxim. Nu te oprește nimeni.
Dar, când aceste obiceiuri le iei cu tine pe stradă, la școală, în autobuz, în societate, e foarte grav.

Și știți care e cel mai nasol obicei?
– scobitul în nas.
Nu vorbesc doar de scobitul în sine, chit că și ăla e destul de supărător la ochi. Cel mai nasol e când, după ce se scarpină în nas, scoate comoara lipicioasă pe deget, APOI O BAGĂ ÎN GURĂ!
muci

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Toni Blajinul /

  Nu de azi nu de eri si din cele mai vechi timpuri oameni au comportamente diferite CA forma culoare si simptire EVIDENT trebuie analizate care sunt esite din comun Poveste in timpurile Apuse LA un CAP din olt TURNATORI navaleau in biroul PRESEDINTELUI ,si cu ne obrazare is turna sateni rudele sau mai rau frati MOTIVUL ca a furat fan sdau porumbi sa fiarba copiilor sa guste CAT despre legume Tarani mtrebaluiau si iarna sa scoata legume Ei bine cand prima recolta se facea prezenta Vecinul care se auto invita in sasa fratelui ce lucra VEDEA pe masa trufandale GATA la Presedinte sa parasca EI bine nu veti crede Presedintele se facea ca asculta DAR prostul nu observa ca nui place de asemenea lingusitori SI ca sa scape de Turnator incepea sa se scarpine in Fund sau in partea din fata scarpenandusi organul sexual DACA prostul nu pricepea SE facea grabit sa rezolve si alte treburi DECI au fost oameni ce cu diplomatie refuza sa is bage la puscarie Sateni ACUM nau scuza turnatori sau Fosti securisti ce au comis fapte ,Exp.Fiul unui securist povestea TATA ma lua adesea sa vad cum el Pocnea chear in fata Victimile adunate de pe strazi Intewprinderi sau din propia gospodarie ERAU bagati la Subsolul Cladiri securitati SI Taticul imi arata cum scoate informatia ce placea Partidului adic de ce nul vrea pe Ceausescu Cainele familiei era prezent si latra infiorator la victima inchisa intre zabrele Scena se petrecea in vazul Fiului Victima era pocnita chear in fata si trantita la pamant in balta propiului sange cei curgea din Nas si Gura Povestea este reala si as putea scrie un roman CUM asa zisi oameni de ordine socialista Tortionari au chinuit NU hoti sau infractori sau tradatori de tara si simplu erau fictiv informati de Turnatori ce is luau PRIMA pe stat separat de la o alta Firma ca ,colegi sa nu afle cu ce preocuopari se ocupa colegul bagacios si bun de tinut Discursuri in sedintele de partid CA: Plenare congrese si multe sindrofi ce se lasa cu SEX cu nevestele frumoase din satul unde Activisti is lua partea de Hrana informati se Atentie sex cu frumoasele Tarance ce Gatea ,Paine la Tast cocosi din ferma CAP si legume din Sera CAP.care prima gustare era IN gurile Secretarului de oras sau CAP precum si Minbistrul Agriculturi ce avea ca OM desenat sa primeasca Plocoane di provinciile ce urma sa anunte CA au realizat Super productie in TOT anul si la toate Culturile.

 2. Toni Blajinul /

  AS putea scrie o adevarata istorie a tortionarilor AZI se ascund prin Politiile locale sau judecatori ca Avocati sau MAI stiu eu ce functi ce trag Sfori as proteja cunoscuti sau colaboratori ce AVAND obiceiul de Turnatori au continuat si continua si azi sa distruga VIETI cum inventand Acuze CA Homalau Pervers sau pedofili ADEVARUL stiut doar de ADEVAR ce se ascunde in MAPA Avocatului ce pledeaza cu tupeu vinovatia DACA nu se gaseste un cap de acuzare COMPLICI il sufoca victima cu vizite la domiciliu si atracti inclusiv sexuale ,insusi eu am fost vizitat de perversi ce mia facut demonstratie de sex oral am tacut si find singur Am actionat cu grija si iam scos cu diplomatie din caminul meu curat ca lacrima de ROUA dar vizat de cei ce ma cunosc ca un inrait impotriva celor cei cunosc azi sunt in viata si au functi ei si urmasi lor in POSTURI Cheie CA: Presa Casieri diverse Primari sanatate si as putea continua DAR ma opresc stiu ca VINOVATI au puterea a ma distruge si chear au facuto MIAU distrus familia din 5 fii si fice au reusit sa incite impotriva mea castigandule increderea prin oferte de munca in strainatate SI chear au reusit.POVESTEA vieti mele este mai ceva ca Memoriile Coposu sau Fugarilor din Munti.

 3. Szasz Sebes Paul /

  Toate !

  1. Spanac / Post Author

   Păi care e cel mai nasol?

 4. Miclut /

  Am o imaginatie putin defecta si in timp ce citeam minunatul articol imi aduceam aminte ca m-am lovit de astfel de personaje. In afara de scarpinatul la oua, restul imi dau senzatia de greata. Iar daca sunt la masa e grav, imi taie pofta de mancare iar respectivul/a se alege si cu un scandal monstru. Senzatia de greata am resimtit-o si acum cand am citit articolul (din cauza imaginatiei mele). Fara nicio exagerare, cand am vazut gif-ul cu cel care se scobeste in nas m-am vazut nevoit sa acopar ecranul pentru a termina de citit articolul. Pe langa faptul ca e scarbos iti si distrage atentia de la citit.

  1. Spanac / Post Author

   Poftim obicei în public… 🙂

Leave a Reply